Verzorgende IG Oss

Wij vragen

‘Zorg verlenen zoals je deze zou wensen voor je vader, moeder of partner’ Dat is waar we bij Breederzorg voor staan. Ben jij op zoek naar een baan waar je kunt werken vanuit je hart? Waar je écht iets kunt betekenen voor een ander en met een voldaan gevoel naar huis gaat? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

We kunnen je natuurlijk een opsomming geven van alle taken van een Verzorgende IG, maar die komen je waarschijnlijk al heel bekend voor. Liever vertellen we je wat het werken bij Breederzorg zo ontzettend leuk maakt.

Thuiszorg is uitdagend en afwisselend. Achter elke voordeur vind je een ander verhaal, elk huis en elke cliënt is anders en je weet daardoor nooit precies hoe je dag eruit gaat zien. Je bent zelfstandig aan het werk en hebt veel vrijheid van handelen, maar spreekt je collega’s regelmatig over bijzonderheden bij een cliënt, bij een werkoverleg of tijdens een gezellige high tea. We werken in kleine, hechte teams en de lijntjes zijn kort bij Breederzorg. We luisteren naar je mening en er is ruimte voor nieuwe ideeën en eigen initiatieven. Dat is waar we trots op zijn en wat ons maakt tot een succesvolle en groeiende organisatie.

Je kunt jezelf blijven ontwikkelen bij Breederzorg, er zijn volop mogelijkheden om door te groeien. We hebben een eigen skillslab en een opleidingsinstituut waar de wettelijk erkende MBO opleidingen: Helpende, Verzorgende IG/MGZ en Verpleegkunde worden verzorgd. Daarnaast bieden we (nascholings)vakken in diverse specialisaties. Onze ervaren vakdocenten beschikken over ruime praktijk ervaring in verschillende zorgsectoren, en zijn nauw betrokken bij de leerlingen en onze cliënten. Zij maken zo de lesstof extra boeiend met relevante en pakkende praktijkvoorbeelden.

Dit verwachten we van jou:

 • Je beschikt over een MBO diploma Verzorgende IG niveau 3.
 • Je bent bereid wisselende diensten te werken (en bereikbare dienst volgens rooster).
 • Je hebt een positieve en zelfstandige werkhouding.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit waar Breederzorg voor staat.
 • Je woont in de regio Rosmalen, Oss, Uden, Veghel, Eindhoven of Helmond
 • Je spreekt goed Nederlands en bent in bezit van een rijbewijs en een auto/scooter.
 • Je beschikt over voldoende digitale vaardigheden om goed met smartphone en tablet om te kunnen gaan.

In het kader van de wet WKKGZ vragen wij alle nieuwe medewerkers om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), deze wordt uiteraard vergoed door Breederzorg*. Ook het opvragen van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Ons aanbod

Hier kun je op rekenen:

 • Leuke collega’s in een gezellig en collegiaal team.
 • Een heel goed salaris ingeschaald in FWG 40 (minimaal €2620,- tot maximaal €3417,-)
 • Een arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vaste baan. De uren zijn in overleg!
 • Volop doorgroeimogelijkheden. Je blijft leren, zodat jij groeit en je salaris ook.
 • Een auto of scooter van de zaak (vanaf 25 werkuren per week).
 • Een smartphone met onbeperkt bellen en internet, en een tablet voor toegang tot het Elektronisch Cliënten dossier.
 • Gratis deelname aan geaccrediteerde cursussen: wondzorg, palliatieve zorg en zorg bij dementie (V&VN).
 • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Bovenop 8% vakantiegeld ontvang je ook nog eens 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een hoop gezelligheid! Meerdere keren per jaar leuke teamuitjes of teambuilding.

Breederzorg Thuiszorg behoorde in 2019,2020 en 2021tot de ‘Beste werkgevers van Nederland’. In 2022 zijn we zelf uitgeroepen tot beste werkgever en branchewinnaar VVT van heel Nederland (Bron Effectory)! Help jij mee om ook de komende jaren tot de beste werkgevers te horen?

Interesse?

We hebben ruimte voor meerdere kandidaten. Werktijden kunnen in overleg worden afgestemd op jouw voorkeuren. Wij bieden Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VVT, aangevuld met gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. eindejaarsuitkering en opleidingsmogelijkheden. De arbeidsovereenkomst is voor eerste instantie voor bepaalde tijd, met de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Contact
Ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande knop. Heb je nog vragen dan willen we deze graag beantwoorden. Je kunt bellen naar ons kantoor in Uden op 0800-1232 en vragen naar Corina van HR of mailen naar hr@breederzorg.nl

Het HR team van Breederzorg werkt zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus.

Contact

Corina van Doorne
HR Adviseur
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures