zoekt een

Student in de Zorg

Student in de zorg

Wil jij tijdens je studie ervaring op doen in de ouderenzorg?

Wij vragen

Als Student in de Zorg heb je bij ons de perfecte bijbaan! Want jij bepaalt zelf op welke momenten je werkt, op welke locatie en met welk type cliënten uit de doelgroep PG, Somatiek of Revalidatie. Volg je op dit moment een studie voor Verzorgende IG, Maatschappelijke zorg, Verpleegkunde (MBO of HBO) of ben je student Geneeskunde? En wil je graag in het weekend, de avonduren of tijdens vakanties werkervaring opdoen binnen de ouderenzorg? Bij Oktober kan dat! Afhankelijk van het niveau van je zorgopleiding en de fase van je opleiding werk je als Groepsassistent, Helpende niveau 2 of Verzorgende niveau 3. Heel makkelijk te combineren met je studie of een andere bijbaan en het staat ook nog eens mooi op je cv! Natuurlijk werk je altijd samen met collega’s uit het zorgteam die jouw vragen kunnen beantwoorden en je graag voorzien van tips en advies. Jouw dienst is niet klaar voordat je samen met jouw collega’s binnen het zorgteam de gebeurtenissen gedurende de dienst hebt besproken. Zo zorg je voor een goede overdracht en kun jij met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Wat verwachten wij van jou?

Jij kunt je vinden in onze kernwaarden! Gepassioneerd, Persoonlijk en Samen. Zo verlenen wij binnen onze organisatie onze warme zorg. En dat is dagelijks zichtbaar en voelbaar voor onze cliënten en voor iedereen met wie we samenwerken.

Dat je affiniteit hebt met de ouderenzorg, leergierig en integer bent maar ook goed kunt samenwerken, is natuurlijk logisch. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je:

  • Op dit moment een opleiding MBO Verzorgende IG, Maatschappelijke Zorg, MBO of HBO Verpleegkunde of de opleiding Geneeskunde volgt.
  • Communicatief vaardig en gemotiveerd bent.
  • Het als een uitdaging ziet om een positieve bijdrage te leveren aan de teams waar jij jouw ondersteuning verleent.

Wil jij dit ook?

We zorgen niet alleen goed voor de bewoners en cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Onze medewerkers krijgen van ons het vertrouwen om het beste te doen voor de bewoners en cliënten binnen hun professionele verantwoordelijkheid. We benutten hun talenten en laten deze tot bloei komen en natuurlijk bieden wij je scholing waardoor je kennis op peil blijft. Als onze medewerkers lekker in hun vel zitten, gaan ze ook met plezier de relatie aan met bewoners, cliënten en hun collega’s. De Kempische sfeer op het werk is gemoedelijk en gezellig, ook onze nieuwe collega’s voelen zich snel thuis!

Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris volgens CAO VVT (vanaf FWG 20 t/m FWG 35 met een minimum bruto uurloon van € 13,81 en een maximum van € 20,30).
  • Een parttime of 0-uren contract.
  • Jaarlijks een vakantietoeslag van 8%.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Verlof op basis van een fulltime contract van 237,4 uur per jaar.

Enthousiast? Vertel ons jouw verhaal!

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan via de knop! We ontvangen graag jouw motivatie en up to date cv. Daarna nemen we snel contact met jou op.

Volg je geen opleiding in de zorg? Dan is deze bijbaan helaas niet passend voor jou. Kijk dan op onze site voor andere bij-of vakantiebanen.

Handig om te weten:

  • Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met een van onze Recruiters, Sanne of Tineke via telefoonnummer 088-2486133.
  • Een Verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure. Oktober faciliteert de aanvraag en vergoedt de kosten.

Wie is Oktober?

Bij Oktober leveren we de best passende zorg aan kwetsbare ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. Voor deze doelgroep bieden we verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners. En we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, woonvormen voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. We staan klaar voor mensen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Kwaliteit van leven, daar gaan we samen voor! De medewerkers en vrijwilligers van Oktober doen er alles aan om dit samen met de bewoner of cliënt en diens familie en vrienden te bereiken. We luisteren naar hun verhaal en sluiten aan bij datgene wat voor hen belangrijk is. En zoeken dan naar een maatwerkoplossing omdat we altijd uitgaan van hetgeen nog wel kan, soms met een beetje ondersteuning. Er kan niets op tegen de waardering die je voelt als je een lach tovert op het gezicht van jouw cliënt.

Dit is ons verhaal, wij zijn ook benieuwd naar jouw verhaal. Onze recruiters gaan graag met je in gesprek over jouw interesses en mogelijkheden binnen Oktober. Wil je meer weten over werken bij Oktober? Ga naar werkenbijoktober.nl daar lees je ook de verhalen van onze collega’s en kun je een kijkje nemen bij onze Huizen van Oktober of onze playlist bekijken via Werken bij Oktober - YouTube.

Graag tot ziens bij;

Oktober
Jouw verhaal, onze zorg.

Webclip afbeelding

Contact

Sanne Hurkmans
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGZ Westelijk Noord-Brabant

Lid Klachtencommissie

Halsteren
In overleg
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg