zoekt een

Medewerker Facilitaire Dienstverlening (schoonmaak)

Medewerker facilitaire dienstverlening

Wij vragen

Medewerker Facilitaire Dienstverlening Schoonmaak Parttime

Bewoners die graag een praatje met je maken als je aan het werk bent, zorgen voor een schone leefomgeving voor onze bewoners en een baan die makkelijk te combineren is met je gezin, een andere baan of studie.

Klinkt goed toch!

Wat je allemaal gaat doen? Als Medewerker Facilitaire Dienstverlening zorg je samen met je collega's voor het schoonmaken van de huizen van Oktober. Zo maak je de algemene ruimtes en de woonruimten van onze bewoners schoon, houd je de voorraad van de huishoudelijke artikelen en schoonmaakmiddelen bij en verzorg je de was van onze algemene ruimtes.

Wat neem je mee?

Natuurlijk ben je praktisch ingesteld, dienstverlenend en klantgericht en ben je vriendelijk en beleefd naar bewoners, mantelzorgers en collega's.

Om als Medewerker Facilitaire Dienstverlening bij Oktober aan de slag te kunnen beschik je over:

  • Een kritische blik waarmee je het werk ziet liggen.

  • Een flexibele werkhouding waarbij je het niet erg vindt om wat extra te werken als je collega op vakantie is.

Parttime of fulltime werken? Graag bepalen we samen met jou jouw ideale contracturen en werktijden.

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract, waarbij we hopen dat je langer blijft als we beiden tevreden zijn.

  • Een salaris van minimaal € 13,30 tot maximaal € 16,24 per uur (FWG 15 met een min. van € 2.081,25 en een max van € 2.541,15 o.b.v. 36 uur per week).

  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8%, pensioenopbouw (CAO VVT) en andere aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een fietsenplan en PC-plan.

  • Verlof op basis van een fulltime contract van 237,4 uur per jaar (ruim 6,5 week!).

  • Volop doorgroeimogelijkheden, zo zijn veel van jouw voorgangers doorgestroomd naar functies als Thuisondersteuner, Medewerker Welzijn en Groepsassistent.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan via de knop!
Enthousiast maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met een van onze collega's:

Wanneer we je een arbeidsovereenkomst aanbieden, dan vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Wie is Oktober?

Bij Oktober leveren we de best passende zorg aan kwetsbare ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. Voor deze doelgroep bieden we verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners. En we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, woonvormen voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. We staan klaar voor mensen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Kwaliteit van leven, daar gaan we samen voor! De medewerkers en vrijwilligers van Oktober doen er alles aan om dit samen met de bewoner of cliënt en diens familie en vrienden te bereiken. We luisteren naar hun verhaal en sluiten aan bij datgene wat voor hen belangrijk is. En zoeken dan naar een maatwerkoplossing omdat we altijd uitgaan van hetgeen nog wel kan, soms met een beetje ondersteuning. Er kan niets op tegen de waardering die je voelt als je een lach tovert op het gezicht van jouw cliënt.

Dit is ons verhaal, wij zijn ook benieuwd naar jouw verhaal. Onze recruiters gaan graag met je in gesprek over jouw interesses en mogelijkheden binnen Oktober. Wil je meer weten over werken bij Oktober? Ga naar werkenbijoktober.nl daar lees je ook de verhalen van onze collega’s en kun je een kijkje nemen bij onze Huizen van Oktober of onze playlist bekijken via Werken bij Oktober – YouTube.

Graag tot ziens bij;

Oktober
Jouw verhaal, onze zorg.

Webclip afbeelding

Contact

Nienke Jalving
Coördinator Facilitair
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Prisma

Begeleider Liever in Lierop

Waalwijk
In overleg
Het Laar

Keukenhulp

Tilburg
16 - 24 uur