zoekt een

Coördinerend Verzorgende

Wij vragen

Coördinerend Verzorgende

Dankzij jou ontvangen onze bewoners de beste zorg!

En hoe ziet jouw werk er dan uit?

Als jouw werkdag begint voel jij je meteen weer op je plek bij onze bewoners die een complexe zorgvraag hebben. Want als Coördinerend Verzorgende richt jij je op de kwaliteit van leven en een zinvolle daginvulling van onze bewoners. Dit doe je met warme aandacht, professionele zorg en passend bij het levensverhaal van de bewoner.

Als Coördinerend Verzorgende ben je het eerste aanspreekpunt van de bewoner. In samenspraak met de bewoner en andere zorgprofessionals onderzoek je de zorgvraag, verzorg je de intake en plaatsing en stel je het zorgleefplan op. Op basis van het zorgleefplan verleen je de dagelijkse persoonlijke zorg en begeleiding, ondersteun je bij ADL taken en verricht je verpleegtechnische handeling. Ook help je de bewoner bij oefeningen in het kader van therapie of revalidatie. Zo stimuleer jij de bewoners om zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen door hun zelfstandigheid, zelfredzaamheid en hun eigen regie te versterken. Een leerling kijkt daarbij graag met je mee.

Niet alleen de medische situatie maar ook de sociale kant trekt jouw aandacht. Je neemt zelf het initiatief over aanpassingen in de zorg want wie anders dan jijzelf kent jouw bewoner het beste? Je onderneemt actie en zoekt naar maatwerkoplossingen. Daarbij houd je rekening met de mogelijkheden van de bewoner, bied je een luisterend oor en geef je praktische tips en advies. Jij zorgt voor de contacten met mantelzorgers, familie, huisartsen en verschillende ondersteunende disciplines. Ook sluit je aan bij het multidisciplinair cliëntenoverleg.

Jouw werkdag is niet klaar voordat je samen met jouw collega’s binnen het zorgteam de gebeurtenissen van de dag hebt besproken. Zo zorg je voor een goede overdracht en kun jij met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Wat verwachten wij van jou?

Jij kunt je vinden in onze kernwaarden! Gepassioneerd, Persoonlijk en Samen. Zo verlenen wij binnen onze organisatie onze warme zorg. En dat is dagelijks zichtbaar en voelbaar voor onze bewoners en voor iedereen met wie we samenwerken.

Dat je affiniteit hebt met de ouderenzorg, sociaal vaardig en integer, verantwoordelijk en samenwerkingsgericht bent is natuurlijk logisch.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je:

  • In het bezit bent van minimaal een diploma MBO-Verzorgende IG, aangevuld met een behaalde EVV-, GVP- of GVS-opleiding of een MBO Verpleegkunde diploma. Ben je Verzorgende IG, maar heb je geen aanvullende opleiding EVV-, GVP- of GVS-opleiding? Dan krijg je bij ons de mogelijkheid om deze te behalen.

  • Bereid bent zowel dag, avond, als weekenddiensten te werken volgens een wisselend rooster.

Parttime of Fulltime werken? Graag bepalen we samen met jou jouw ideale contracturen.

Wil jij dit ook?

Bij Oktober zorgen we goed voor elkaar. Dus ook voor jou!
We zorgen niet alleen goed voor onze bewoners. We zorgen ook goed voor onze medewerkers! Als werkgever willen we namelijk dat ook jij je thuis voelt binnen onze organisatie. Zo bieden wij je scholing waardoor je kennis op peil blijft en krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen. Zo willen wij en onze bewoners dat jij elke dag met een fijn gevoel bij ons werkt in een Kempische sfeer.

Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een bruto maandsalaris van min € 2.461,95 en max € 3.417,15 (o.b.v. 36 uur) in FWG 40 cao VVT.

  • Direct een vast contract.

  • Jaarlijks een vakantietoeslag van 8%.

  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.

  • Verlof op basis van een fulltime contract van 237,4 uur per jaar.

Enthousiast? Vertel ons jouw verhaal!

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan via de knop! We ontvangen graag jouw motivatie en up to date cv. Daarna nemen we snel contact met jou op.

Handig om te weten:

  • Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze Recruiters, Sanne of Tineke via 088-2486133.

  • Een Verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure. Oktober faciliteert de aanvraag en vergoedt de kosten.

Wie is Oktober?

Bij Oktober leveren we de best passende zorg aan kwetsbare ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. Voor deze doelgroep bieden we verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners. En we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, woonvormen voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. We staan klaar voor mensen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Kwaliteit van leven, daar gaan we samen voor! De medewerkers en vrijwilligers van Oktober doen er alles aan om dit samen met de bewoner of cliënt en diens familie en vrienden te bereiken. We luisteren naar hun verhaal en sluiten aan bij datgene wat voor hen belangrijk is. En zoeken dan naar een maatwerkoplossing omdat we altijd uitgaan van hetgeen nog wel kan, soms met een beetje ondersteuning. Er kan niets op tegen de waardering die je voelt als je een lach tovert op het gezicht van jouw cliënt.

Dit is ons verhaal, wij zijn ook benieuwd naar jouw verhaal. Onze recruiters gaan graag met je in gesprek over jouw interesses en mogelijkheden binnen Oktober. Wil je meer weten over werken bij Oktober? Ga naar werkenbijoktober.nl daar lees je ook de verhalen van onze collega’s en kun je een kijkje nemen bij onze Huizen van Oktober of onze playlist bekijken via Werken bij Oktober - YouTube.

Graag tot ziens bij;

Oktober
Jouw verhaal, onze zorg.

Recente vacatures

Maaswaarden ouderenzorg

Collega Verzorgende IG afdeling de Haven

Wijk en Aalburg
16 - 32 uur
Nobel Zorg BV

Verzorgende IG (28-32 uur)

Eindhoven
28 - 32 uur
Egala Zorg

Verzorgende IG op locatie Raffy

Breda
In overleg