zoekt een

Persoonlijk Begeleider LVB+

Wij vragen

Voor Waterkant 15 - 17 zijn wij op zoek naar een (persoonlijk) begeleider LVB+. Word jij onze krachtige verbinder? Het aantal uur bepalen we samen met jou in overleg.

Waterkant 15 - 17 in Rosmalen is een geschakelde woongroep voor (jong)volwassen mensen met een matig tot licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Deze locatie bevindt zich op het terrein De Binckhorst in Rosmalen. De negen cliënten die op Waterkant 15 wonen zijn bekend met complexe problematiek, waarbij de verstandelijke beperking samengaat met andere problematiek. We spreken bij deze cliënten van moeilijk verstaanbaar gedrag wat zich veelal uit in (verbale) agressie naar zichzelf, anderen en materialen. In hun vrije tijd gaan ze graag op pad. Samen met begeleiding en familie worden activiteiten ondernomen en neemt een groot deel cliënten deel aan activiteiten die worden georganiseerd door team Vrije Tijd.Jij ziet het

In jouw functie als begeleider of persoonlijk begeleider LVB+ begeleid je de cliënten wonend op Waterkant 15/17 op het terrein van de Binckhorst. Je helpt hen met de dagelijkse gang van zaken, werkt samen aan doelen en bent met hen in gesprek en met hun familie. Er wordt methodisch gewerkt aan MIJN PLAN, waarbij we proberen de cliënten zoveel als mogelijk te betrekken. De cliënten zijn niet altijd gemakkelijk, vaak hebben ze jou heel hard nodig, ook als ze heel hard schreeuwen dat ze het zelf kunnen. Je moet blijven begeleiden ook als het moeilijk is, een lange adem hebben en iedere keer weer nieuwe kansen zien en pakken. Dit zijn allemaal eigenschappen die we zoeken in een nieuwe collega.Jij hebt het

De cliënten hebben behoefte aan een begeleider die stevig in zijn schoenen staat en die zelfstandig beslissingen durft te maken. De cliënten hebben ook behoefte aan structuur, voorspelbaarheid en duidelijkheid.

 • je hebt een zorg gerelateerd diploma op minimaal mbo-niveau 3 of 4 behaald
 • je hebt een sterk en evenwichtig profiel
 • je gaat uit van het nemen van eigen verantwoordelijkheid en regie, zowel bij de cliënt als bij jezelf
 • je kan op heldere en concrete wijze communiceren met de cliënt, het netwerk, collega' en andere betrokkenen
 • je kan en wil reflecteren op jouw eigen handelen om het volgende keer nog beter te doen
 • je weet op een professionele manier een vertrouwensband met de cliënt op te bouwen en dit na een relatief korte tijd ook weer professioneel af te bouwen
 • je kan omgaan met veranderingen en deze veranderingsprocessen ook creatief ondersteunen
 • in communicatie en bejegening kan je snel en schakelen tussen een grote diversiteit aan ondersteuningsvragen
 • je bent stressbestendig en kunt goed relativeren

Ons aanbod

 • een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • een brutosalaris tussen €2537 en €3749 als je fulltime werkt (CAO schaal 40 of 45)
 • een eindejaarsuitkering
 • vergoedingen voor reiskosten, fitness, een fiets en een laptop of tablet

We zien jouw reactie graag tegemoet en nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. De sollicitatiegesprekken worden in overleg met jou gepland.

Heb je vragen over de functie? Bel dan met of stuur een whatsapp naar Neeltje van Kaathoven (manager zorg- en dienstverlening) op 06-29209752 of Inge van den Bogaart (coördinerend begeleider) op 06-10034951.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je terecht bij onze recruiters via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.

Als onderdeel van de selectieprocedure wordt een emotionele intelligentie test (EQ-i) afgenomen. Deze test geeft inzicht in belastbaarheid en persoonlijke eigenschappen die belangrijk zijn voor het werken met deze doelgroep.

Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

PrimaCura Huisartsenzorg Midden-Brabant B.V.

Doktersassistent(e) voor huisartsenpraktijk Van Haaren in ...

Tilburg
20 - 24 uur
Dichterbij

GZ Psycholoog Ambulante Poli in Eindhoven

Eindhoven
In overleg
Silver Psychologie

Orthopedagoog Generalist Rotterdam

Rotterdam
In overleg