zoekt een

Persoonlijk Begeleider

Wij vragen

Voor het appartementcomplex 'Het Princenlant', zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider voor minimaal 24 uur per week.

De woning voor cliënten van Cello is onderdeel van het appartementencomplex 'Het Princenlant'. De woning is in 2012 gebouwd en heeft een moderne warme uitstraling. Op Princenlant 101 en 110 wonen in totaal 14 vitale volwassen cliënten. De cliënten hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking en een redelijke mate van zelfstandigheid. Per adres wonen zeven volwassenen, zowel mannen als vrouwen, in de leeftijd van 19 - 72 jaar. Sommige cliënten hebben bijkomende beperkingen als NAH, diabetes, epilepsie en beperkingen ten gevolg van het ouder worden. De individuele zorgvraag van de cliënt staat centraal, waarbij zoveel mogelijk wordt uitgegaan van de eigen mogelijkheden van de cliënt.

De begeleiding is deels aanwezig en deels op afstand. De cliënten zijn in staat om de hulpvraag korte tijd uit te stellen. Cliënten hebben behoefte aan een persoonlijke en duidelijke benadering zoals beschreven is in het ondersteuningsplan.

Er wordt samen met ouders/verwanten en medewerkers gewerkt aan een aangename en veilige woonsfeer waar cliënten tot hun recht komen en die past bij de woonwens van elke cliënt. Naast het gezamenlijke aanbod van eten en activiteiten (die binnen de woning plaatsvinden) heeft elke cliënt een eigen dagprogramma en afspraken die passen bij zijn/haar woonwens.

Bij Cello werken we elke dag aan een goed leven voor mensen met een beperking. Met cliënten, hun netwerk en met elkaar. Van mens tot mens. Daarbij kijken we vooral naar wat er wél kan. Ben jij ook iemand die in mogelijkheden denkt?Jij ziet het

Als persoonlijk begeleider coördineer je de nodige ondersteuning om de aan jou toegewezen cliënten te laten ontwikkelen. Samen met de cliënt, de familie en andere professionals, bepaal je doelen die jouw cliënt wil behalen. Jullie werken samen naar deze doelen toe en kunnen hierbij rekenen op de steun en ondersteuning van je collega's. Je hebt geregeld overleg met de gedragskundige of arts, net wat nodig is om jou en de cliënt te ondersteunen. Je zet de cliënten in hun kracht door te kijken wat iemand kan en wil leren. Naast de ondersteuning van de cliënten lever je een belangrijke bijdrage aan het woon-, leef- en werkklimaat.

Je werkt vanuit de mensvisie, van mens tot mens. Het gedrag dat we soms zien kunnen we afkeuren, maar de cliënt mag er zijn zoals hij/ zij is.Jij hebt het

 • je staat stevig in je schoenen en hebt een grote interesse om met de doelgroep LVB te werken
 • je hebt een zorggerelateerd diploma op minimaal mbo-niveau 4 behaald
 • je kan prioriteiten stellen en inspelen op wisselende situaties
 • je werkt gestructureerd en methodisch, dat past bij op maat gemaakte zorgplannen
 • je hebt een sterk gevoel voor mensen en hebt een empathisch en relativerend vermogen in de begeleiding van cliënten
 • je hebt sterke communicatieve vaardigheden
 • je bent creatief en je reflecteert voortdurend op eigen handelen
 • je bent flexibel beschikbaar, overdag, in de avond en in de weekenden. Er is altijd iemand aanwezig op de woning dus ook tijdens de nacht. Je staat overdag alleen op de groep en in de avond met z'n tweeë

Ons aanbod

Je komt terecht in een warme maatschappelijk betrokken organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Zo is er een ruim aanbod aan cursussen en workshops om je functie te verdiepen of je werkgeluk te vergroten. We staan open voor innovaties en duurzame inzetbaarheid staat hoog in het vaandel. Zo zijn er bijvoorbeeld trainingen in ons open aanbod gericht op nachtrust, vitaliteit en vakinhoudelijke thema's. Daarnaast kun je gebruik maken van een deelfiets om van locatie naar locatie te gaan. Als medewerker van Cello word je warm welkom geheten en start je met een uitgebreid onboarding-programma zodat je onze organisatie goed leert kennen. Door de vele locaties en de diverse doelgroepen zijn er veel (door-) groeimogelijkheden.

Daarnaast krijg je:

 • zeer veel waardering, de beste spiegels en gouden herinneringen door en met onze cliënten
 • een contract voor onbepaalde tijd voor het aantal uren wat we samen zijn overeengekomen
 • een brutosalaris voor persoonlijk begeleider tussen €2537 en €3432 per maand op basis van 36 uur (schaal 40 CAO GHZ)
 • een vergoeding voor reiskosten, fitness, een fiets, een laptop of tablet
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • opbouw van balans-uren
 • 8% vakantiegeld
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balans verlof per kalenderjaar op fulltime-basis

Solliciteren

Heb je vragen over de functie? Bel dan met Hanneke van der Spek (manager zorg- en dienstverlening) op 06-21479590 of met Silvia Schreuders (Coördinerend Begeleider) op 0620606318. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je terecht bij onze recruiters via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022

Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Máxima MC

Apothekersassistent poliklinische apotheek

Veldhoven
24 - 36 uur
Dichterbij

GZ Psycholoog Ambulante Poli in Eindhoven

Eindhoven
In overleg
Silver Psychologie

Orthopedagoog Generalist Rotterdam

Rotterdam
In overleg