zoekt een

Huishoudelijk Medewerker

Wij vragen

Voor de Akkerstraat 16-18 zijn wij op zoek naar een huishoudelijk medewerker voor 12 tot 16 uur per week.

Akkerstraat 16 en 18 is een twee-onder-een-kap-woning. Op de woning Akkerstraat 16 wonen momenteel zes bewoners met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. De leeftijden variëren van eind dertig tot zestig jaar. Twee cliënten wonen zo zelfstandig mogelijk in een eigen appartement op de tweede verdieping. Zij krijgen begeleiding op afspraak. De andere bewoners wonen samen een verdieping lager en vragen meer begeleiding in de nabijheid. De groep is dus heel divers en dat maakt het werk zeer aantrekkelijk.

Op de woning Akkerstraat 18 wonen momenteel zes bewoners met een lichte verstandelijke beperking. De leeftijden variëren van eind dertig tot eind zeventig. Alle bewoners krijgen begeleiding in de nabijheid. Vier bewoners zijn gepensioneerd en genieten van hun vrije tijd. Die tijd vullen ze zelf in. Er is sprake van een gezellige sfeer onderling, omdat men elkaar al heel lang kent.

Er is veel aandacht voor het netwerk en vrije tijd van de cliënten.

Bij Cello werken we elke dag aan een goed leven voor mensen met een beperking. Met cliënten, hun netwerk en met elkaar. Van mens tot mens. Daarbij kijken we vooral naar wat er wél kan. Ben jij ook iemand die in mogelijkheden denkt?Jij ziet het

Als huishoudelijk medewerker verricht je uiteenlopende schoonmaak- en huishoudelijke werkzaamheden en houd je je bezig met de uitvoering van het schoonmaakplan. In algemene zin lever je een bijdrage aan het woon-, werk- en leefklimaat van de cliënten.Jij hebt het

  • je hebt ervaring met het verrichten van schoonmaak en huishoudelijke werkzaamheden
  • je bent enthousiast over en hebt sympathie voor onze doelgroep
  • je kan goed bepalen welke zaken voorrang vragen
  • je hebt goede contactuele eigenschappen
  • je bent flexibel, creatief en hebt gevoel voor humor

Ons aanbod

  • een contract van 12 tot 16 uur
  • een aanstelling voor onbepaalde tijd
  • een brutosalaris tussen €1881 en €2537 (schaal 15 CAO GHZ) als je fulltime werkt
  • een eindejaarsuitkering
  • vergoedingen voor reiskosten, fitness, een fiets en een laptop of tablet

Solliciteren

We zien je reactie graag tegemoet en nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland.

Heb je vragen over de functie? Bel dan met Rick van de Wiel (manager zorg- en dienstverlening) op 06-12969638. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je terecht bij onze recruiters via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.

Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Vivent

Ergotherapeut (zwangerschapsverlof)

Rosmalen
20 - 24 uur
Dichterbij

GZ Psycholoog Ambulante Poli in Eindhoven

Eindhoven
In overleg
Silver Psychologie

Orthopedagoog Generalist Rotterdam

Rotterdam
In overleg