zoekt een

Persoonlijk activiteitenbegeleider kindergroep (min. 23 uur p/w)

Wij vragen

Wat ga jij betekenen als persoonlijk activiteitenbegeleider?

Hoe ziet jouw werkdag eruit
Je coördineert het activiteitenproces van een aantal cliënten met een ernstig meervoudige beperking. Het is voor jou een uitdaging om elke dag een feestje te laten zijn voor onze cliënten, door het aanbieden van activiteiten en het ontdekken van de signalen van onze cliënten, zodat jij het aanbod nog beter af kan stemmen.

Je bent een vast onderdeel van het multidisciplinaire team en werkt heel intensief samen met de begeleiding op de woongroep: één cliënt = 1 proces! Samen kijken naar de cliënt, vanuit een ander vakgebied. Dat biedt extra perspectieven en deze vertaal jij naar doelen binnen de dagbesteding. Daarnaast ben je betrokken bij het specifieke vakgebied waar we als organisatie veel belang aan hechten waarbij je aandacht blijft hebben voor de kwaliteit van dagbesteding en deskundigheidsbevordering.

Over ’t Sandt
Binnen ’t Sandt wonen 18 kinderen, verdeeld over 3 groepen. De kinderen variëren in leeftijd van circa vier jaar tot jongvolwassenen van begin twintig met een ernstige of zeer ernstige verstandelijke beperking die vanwege de complexiteit van hun epilepsie, niet meer permanent thuis (kunnen) wonen. Naast de epilepsie kan er sprake zijn van bijkomende problemen zoals ernstige meervoudige beperkingen, een kwetsbare lichamelijke gezondheid en ontwikkelingsproblematiek.

Specifiek voor ’t Sandt 1 en 2 geldt dat er sprake is van kinderen en jongeren met een uitgesproken lichamelijke beperking. Naast de veelal intensieve zorg, wordt er gestreefd naar een veilig pedagogisch klimaat met aandacht voor de individuele mogelijkheden van elk kind. Daarvoor gebruiken we de ideeën van Basale stimulatie en de methodiek van LACCS.

De zorg wordt binnen ’t Sandt geïntegreerd aangeboden d.w.z. woonzorg en dagbesteding werken intensief samen. Diensten vinden plaats tussen 7.30 en 22u uur, je werkt voornamelijk diensten van 8 uur.

Wat breng jij mee

 • Je bent een zelfstandige professional met een afgeronde opleiding op niveau 3 of 4.
 • Je hebt werkervaring als activiteitenbegeleider.
 • Je vindt uitdaging in het werken met kinderen met een lagere emotionele ontwikkeling.
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor, kunt duidelijk grenzen aangeven en bent in staat tot zelfreflectie.
 • Tenslotte beschik je over inlevingsvermogen en heb je affiniteit met de kinderen van ’t Sandt.

Ons aanbod

 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd.
 • Uren in overleg, minimaal 23 uur per week.
 • Cao Ziekenhuizen, salaris (afhankelijk van diplomering) in FWG 40, maximaal € 3.318,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling.
 • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel van 8,33%.
 • Een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA), denk aan de aanschaf van een mobiele telefoon of lidmaatschap sportschool.
 • Volop (door)groeimogelijkheden.
 • Bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn, om er een te worden. Daar helpen wij je mee!

Interesse?

Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Kim van Stiphout, clustermanager, via M. 06-53757991.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Chantal Simar, recruiter, via M. 06-51142379 of via simarc@kempenhaeghe.nl
Interesse? Top! Solliciteer dan via bijgaande link.

Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.

Recente vacatures

Jeugdbescherming Brabant

Jeugdbeschermer regio 's-Hertogenbosch

Etten-Leur
32 - 36 uur
Zorgboerderij De Mekkerbek

Jeugdzorgwerker re-integratie trajecten

Baarle-Nassau
32 - 36 uur