zoekt een

Persoonlijk begeleiders en begeleider Eikenpage

Wij vragen

Voor Eikenpage breed zijn wij op zoek naar persoonlijk begeleiders en begeleiders die met cliënten moeilijk verstaanbaar gedrag willen werken. We bespreken in een persoonlijk gesprek graag welke locatie het beste bij jou past en hoeveel uur je wilt werken.

De voorzieningen op Eikenpageplein zijn erg divers. Van ouder wordende cliënten die vooral het lijntje met de begeleiding nodig hebben tot cliënten die meer bekend zijn met onbegrepen gedrag waarbij agressie om de hoek komt kijken. Alle clienten zijn zorgafhankelijk en hebben op verschillende manieren zorg nodig.

Het is voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag vaak moeilijk om de wereld om zich heen te begrijpen en aan te geven wat zij voelen, ervaren en willen. Om zich veilig te voelen hebben zij een omgeving nodig met jou als de betrouwbare ander. Wanneer zij zich onbegrepen of onveilig voelen uit zich dit vaak in moeilijk verstaanbaar gedrag. Hierbij kun je denken aan onrustig gedrag, in sommige gevallen zelfs agressief naar anderen of zichzelf. Een overzichtelijke dag met rust en regelmaat is wat zij nodig hebben. Dit bied je door niet te veel woorden te gebruiken en middels gebaren, picto's of andere visuele verwijzers.

Ook krijg je natuurlijk ondersteuning vanuit Cello. Zo word je getraind in het behandelmodel Triple-C: Dit is een behandelmodel voor mensen met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen. De drie C's staan voor Cliënt, Coach en Competentie. Triple-C neemt niet het probleemgedrag, maar de menselijke behoeften als uitgangspunt. Door de ernstig verstandelijke beperking is de sociaal-emotionele leeftijd laag. Jouw aanwezigheid biedt hen houvast en daarmee maak je echt het verschil om er een fijne dag van te maken. Deze doelgroep is dermate afhankelijk van zorg en intensieve begeleiding dat zij niet zelfstandig kunnen wonen. Je werkt veelal in teamverband op een woning op een van onze terreinen. Klik hier voor een filmpje waarin collega's vertellen hoe zij werken bij Cello ervaren.Jij ziet het

Jij gaat als begeleider zorg dragen voor de cliënten die wonen op Eikenpage. Je begeleidt hen in de dagelijkse zorg en zorgt voor een veilige en betrouwbare omgeving. Jij bent de schakel tussen de verschillende woningen op Eikenpageplein. Dit maakt elke dag anders en je werk dus zeer afwisselend!

Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van het zorgplan van een aantal cliënten. Samen met de cliënt, de familie en andere professionals, stel je doelen die jouw cliënt wil behalen. Je werkt samen naar deze doelen toe en stelt deze bij indien nodig. Je kan hierbij rekenen op steun en ondersteuning van je collega's. Je hebt overleg met de gedragskundige, fysiotherapeut, logopedist of arts, net wat nodig is voor de juiste zorg en begeleiding. Signalen die tijdens de begeleiding naar voren komen pak je op en vertaal je naar de benodigde acties. Ook de administratieve verwerking van plannen, de voortgangen en overleggen behoren tot jouw werkzaamheden. Je werkt nauw samen met het netwerk van de cliënt, dit is dus een belangrijke taak in het geheel.

Als begeleider vertaal je de zorgvragen van de cliënten in het dagelijkse leven en volg je het persoonlijk zorgplan dat is opgesteld door de persoonlijk begeleiders. Je werkt nauw samen met de cliënt, hun netwerk en je collega's. Samen zijn jullie één team. Je verzorgt en ondersteunt de cliënten daar waar nodig. Je zet cliënten in hun kracht en kijkt naar wat er goed gaat en wat iemand nog kan en wil leren.

Twijfel je of deze doelgroep of functie bij je past? Neem gerust contact op met één van onze recruiters of kom naar onze maandelijkse Meet & Greet. Je vindt de eerstvolgende datum en tijd op onze website www.werkenbijcello.nl.Jij hebt het

 • je hebt een warm zorghart en een grote interesse om met deze doelgroep te werken
 • je bent bereid onregelmatig te werken wat inhoudt dat je ook in de weekenden en op feestdagen ingezet kan worden
 • je hebt als begeleider een zorggerelateerd diploma op minimaal mbo-niveau 3 behaald of bent bereid deze te behalen
 • je hebt als persoonlijk begeleider een zorggerelateerd diploma op minimaal mbo-niveau 4 behaald of bent bereid deze te behalen
 • je bent in staat om klein te kijken en te zien wat wél kan
 • je weet goed contact te onderhouden met het netwerk van de cliënt

Heb je andere kwaliteiten in huis? Dan gaan we ook graag met je in gesprek. We kijken naar wat wel kan! Neem gerust contact met ons op.

Ons aanbod

Daarnaast krijg je:

 • veel waardering, de beste spiegels en gouden herinneringen door en met onze cliënten
 • een contract voor onbepaalde tijd voor het aantal uren wat we samen zijn overeengekomen
 • als begeleider een brutosalaris tussen €2537 en €3432 per maand op basis van 36 uur (schaal 40 CAO GHZ)
 • als persoonlijk begeleider een brutosalaris tussen €2685 en €3749 per maand op basis van 36 uur (schaal 45 CAO GHZ)
 • een vergoeding voor reiskosten, fitness, een fiets, een laptop of tablet
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • opbouw van balans-uren
 • 8% vakantiegeld
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op fulltime-basis

Solliciteren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 28 juni. In overleg met jou wordt er een gesprek gepland. Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Ingenborg Boeijen (Coördineren begeleider) via 06-12599828. Vragen over de procedure? Neem contact op met Isa Rosmulder (recruiter) via 06-41338182. Voor informatie over contract en randvoorwaarden kan er contact opgenomen worden met Susan Kuipers (Manager zorg en dienstverlenging) via 06-41126890.

Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Sterk Huis

Jeugd- en Gezinsprofessional op school

Goirle
24 - 36 uur
Jeugdbescherming Brabant

Jeugdbeschermer regio 's-Hertogenbosch

Etten-Leur
32 - 36 uur