zoekt een

Begeleiders

Wij vragen

Wij hebben ruimte voor een woningassistent, begeleiders en een coordinerend begeleider voor het aantal uur dat jij in gedachten hebt! Op de eikenpage 3 en 5 krijg je te maken met ouder wordende cliënten met een complexe verstandelijke beperking waarbij jouw zorg noodzakelijk is. Op zoek naar een betekenisvolle job? Dan hoef je nu niet meer verder te kijken!

Binnen Eikenpage 3 en Eikenpage 5 wonen 16 cliënten, 8 in elke woning. Je krijgt op deze woningen te maken met ouder wordende cliënten met een ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast is er sprake van epilepsie en autisme. Het zijn mooie, ruime woningen met leuke en lieve cliënten die ervan genieten om samen activiteiten te ondernemen. Daar waar de cliënten op Eikenpage 3 veel waarde hechten aan structuur en regelmaat, zijn de cliënten op Eikenpage 5 hierin wat soepeler. Als begeleider creëer je zoveel mogelijk rust en veiligheid op deze woningen.

Voor de cliënten is sfeer en nabijheid erg belangrijk. Enkele cliënten kunnen soms agressie vertonen; verbaal, maar er kan bijvoorbeeld ook wel eens een stoel worden omgegooid. Dit komt voort uit een gevoel van onmacht bij de cliënten. Naast begeleiding hebben zij ondersteuning nodig bij de dagelijkse verzorging.

Bij Cello werken we elke dag aan een goed leven voor mensen met een beperking. Met cliënten, hun netwerk en met elkaar. Van mens tot mens. Daarbij kijken we vooral naar wat er wél kan. Ben jij ook iemand die in mogelijkheden denkt?Jij ziet het

Als woningassistent/assistent begeleider ondersteun je bij de cliëntzorg op de woning, door bijvoorbeeld:

 • Het verzorgen van het ontbijt
 • Geven van eten aan cliënten
 • Houden van toezicht op de woning
 • Verzorging van schoonmaak en was

Je werkzaamheden vinden plaats volgens een vast werkschema, maar kunnen in overleg met de collega`s groepsleiding worden afgestemd en dus afwijken van het schema. Je staat boventallig naast een gediplomeerde medewerker en je diensten zullen vooral in de avond plaatsvinden.

Als begeleider complex gedrag vertaal je de zorgvragen van de cliënten in het dagelijkse leven. Je biedt structuur en duidelijkheid en je bent er om complexe zorgvragen te beantwoorden. Hierbij volg je het persoonlijk zorgplan dat is opgesteld door het team en de omgeving van de cliënt. Bij deze doelgroep gaat het minder om fysieke zorg maar ligt de focus op het complexe gedrag analyseren, voorkomen en scheiden van de persoon die je voor je ziet. Daarbij bouw je aan een band met de cliënten om te begrijpen waar bepaalde gedragingen door worden veroorzaakt door deze te reflecteren op eerdere gebeurtenissen. Maar de nieuwe woning biedt meer! Door de mix van bekende en onbekende cliënten is het voor jou de uitdaging om de veilige groepsdynamiek op te bouwen. Tijd is daarom juist hier extra belangrijk; neem de tijd, krijg de tijd en ontdek de tijd om de gemixte cliënten niet alleen met jou maar ook met elkaar een band te laten opbouwen. Verder is jouw input en expertise belangrijk voor het vormgeven van deze nieuwe woning, of terwijl, kansen pakken waar je ze pakken kan!

Als coördinerend begeleider ondersteun en coach je de teamleden bij de zorg voor de cliënten, zowel op individueel als op groepsniveau. Je zet het hele team in zijn kracht en zorgt dat zij hun werk goed uit kunnen voeren. Je stuurt op zorginhoudelijke processen en werkt mee op de woning. Je begeleidt en ondersteunt bewoners op maat: je werkt volgens een persoonlijk zorgplan. Regelmatig voer je overleg met familie, behandelaars, vrijwilligers en andere betrokkenen.Jij hebt het

 • een actieve houding
 • weten van aanpakken, met een gezond verstand
 • in goed overleg met een collega de dienst op kunnen pakken
 • je zit vol nieuwe ideeën voor onze nieuwe woning en deze zijn dan ook van harte welkom
 • voor begeleider een MBO 3 afgeronde zorgopleiding
 • voor coordinerend begeleider een MBO 4 of HBO afgeronde zorgopleiding

Ons aanbod

 • een contract van 16 uur
 • een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • een brutosalaris tussen €2457 en €3332 als je fulltime werkt
 • een eindejaarsuitkering
 • vergoedingen voor reiskosten, fitness, een fiets en een laptop of tablet

Solliciteren

Reageer uiterlijk 7 mei. De sollicitatiegesprekken vinden plaatst op 10 mei tussen 09:00 en 12:00.

Heb je vragen over de functie? Bel dan met Marieke van Woerkum (manager zorg en dienstverlening 06-31913739) of Henriëtte de Haas (coördinerend begeleider 06-31745319). Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je terecht bij onze recruiters via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.

Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

BrabantZorg

Consulent Belevingsgerichte Zorg | 20 uur

Oss
16 - 20 uur
Sterk Huis

Jeugd- en Gezinsprofessional op school

Goirle
24 - 36 uur
Jeugdbescherming Brabant

Jeugdbeschermer regio 's-Hertogenbosch

Etten-Leur
32 - 36 uur