zoekt een

Stage in de Zorg

Wij vragen

Ben jij op zoek naar een leerzame stage?

Volg jij een MBO of HBO opleiding in de zorg? En ben je op zoek naar een stageplaats? Dan is Oktober op zoek naar jou! Jaarlijks bieden wij diverse stageplaatsen aan binnen onze huizen van Oktober. Wil je een stage binnen de PG-afdeling, somatiek, revalidatie of thuiszorg? Laat het ons weten.

Jij:

 • Volgt een mbo- of hbo opleiding en hebt affiniteit met ouderenzorg;
 • Ziet het als een uitdaging om jezelf continue te ontwikkelen;
 • Leert graag in een team dat zelf organiserend en ondernemend is;
 • Bent flexibel en durft buiten de gebaande paden te denken en te handelen;
 • Bent bereid zowel dag-, avond- en weekenddiensten te werken volgens een wisselend rooster.

Wij bieden jou:

 • Een uitdagende stage binnen een enthousiast team van collega’s;
 • Een fijne leer/werkomgeving met persoonlijke aandacht voor jou;
 • Ruimte om aan schoolopdrachten te werken;
 • Een stagevergoeding conform CAO VVT;
 • Kans op een vaste baan na het behalen van je diploma of een bijbaan als Student in de Zorg;
 • De Kempische sfeer van vriendelijkheid, persoonlijk contact en samen.

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan via de knop en geef in de motivatie duidelijk aan welke opleiding je volgt en binnen welke richting en regio je graag stage wilt komen lopen. Ook vragen we je om een recent CV aan de sollicitatie toe te voegen. Wil je graag eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met onze opleidingscoördinatoren, Janny van de Berg of Era Sengers via opleidingen@zorginoktober.nl of 088-2486112.

Een Verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure.

Wie is Oktober?

Bij Oktober leveren we de best passende zorg aan kwetsbare ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. Voor deze doelgroep bieden we verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners. En we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, woonvormen voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. We staan klaar voor mensen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Kwaliteit van leven, daar gaan we samen voor! De medewerkers en vrijwilligers van Oktober doen er alles aan om dit samen met de bewoner of cliënt en diens familie en vrienden te bereiken. We luisteren naar hun verhaal en sluiten aan bij datgene wat voor hen belangrijk is. En zoeken dan naar een maatwerkoplossing omdat we altijd uitgaan van hetgeen nog wel kan, soms met een beetje ondersteuning. Er kan niets op tegen de waardering die je voelt als je een lach tovert op het gezicht van jouw cliënt.

Dit is ons verhaal, wij zijn ook benieuwd naar jouw verhaal. Onze recruiters gaan graag met je in gesprek over jouw interesses en mogelijkheden binnen Oktober. Wil je meer weten over werken bij Oktober? Ga naar werkenbijoktober.nl daar lees je ook de verhalen van onze collega’s en kun je een kijkje nemen bij onze Huizen van Oktober of onze playlist bekijken via Werken bij Oktober – YouTube.

Graag tot ziens bij;

Oktober
Jouw verhaal, onze zorg.

Recente vacatures

Avoord

Meewerkstage Recruitment

Etten-Leur
28 - 32 uur
Star-shl

Opleider bloedafname 28 uur per week

Rotterdam
24 - 32 uur