zoekt een

Verzorgende IG Leerafdeling Dennenlaan

Wij vragen

Verzorgende IG Leerafdeling

Wil jij met jouw vakkennis een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe zorgprofessionals?

Afdeling Dennenlaan, op onze locatie Floriaan in Bladel, is ingericht als leerafdeling. Op deze afdeling leveren wij kwalitatief hoogwaardige zorg aan 8 bewoners met dementie. Een afdeling met een leerklimaat waarin samen geleerd en gewerkt wordt.

Als Verzorgende IG zorg jij voor een warm, veilig en vertrouwd thuis voor onze cliënten. Dit doe je niet alleen, maar samen met leerlingen die een werk-leertraject op MBO 3 of 4 niveau volgen. Samen met je team haal je elke dag het beste uit jezelf en de leerlingen. Jij ziet de leerlingen dan ook als een volwaardig lid van het zorgteam. Jij zorgt voor een fijne leeromgeving en benut de leermomenten optimaal zodat leerlingen alle mogelijkheden krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Leerlingen verlenen samen met jou de dagelijkse zorg volgens het opgestelde zorgleefplan en voeren verpleegtechnische handelingen uit. Je geeft coaching on the job en fungeert als rolmodel voor de aankomend gediplomeerden.

Onze cliënten worden gestimuleerd om zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen doordat we hun zelfstandigheid, zelfredzaamheid en hun eigen regie versterken. Is aanpassing in de zorg nodig? Dan neem jij de leerlingen mee in het doorvoeren van deze aanpassing en stimuleer jij ze om actie te ondernemen en te zoeken naar maatwerkoplossingen. Daarbij houd je rekening met de mogelijkheden van de cliënt, bied je een luisterend oor en geef je praktische tips en advies. Je werkt intensief samen met andere afdelingen en hebt in je werk contact met praktijkbegeleiders, mantelzorgers, familie, huisartsen en verschillende ondersteunende disciplines.

Heb jij affiniteit met de doelgroep psychogeriatrie? Vind je het een uitdaging om mee te bouwen aan een nieuwe afdeling? En vind jij het leuk om studenten te begeleiden zodat ze met jouw hulp een mooie carrière bij Oktober kunnen voorzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten wij van jou?

Jij kunt je vinden in onze kernwaarden! Gepassioneerd, Persoonlijk en Samen. Zo verlenen wij binnen onze organisatie onze warme zorg. En dat is dagelijks zichtbaar en voelbaar voor onze cliënten en voor iedereen met wie we samenwerken.

Dat je affiniteit hebt met de ouderenzorg, flexibel, betrokken, ondernemend en samenwerkingsgericht bent is natuurlijk logisch.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je:

 • In het bezit bent van een diploma MBO-Verzorgende IG.
 • Goed kunt coachen en energie krijgt van het overdragen van jouw kennis.
 • Het prettig vindt om te werken in een leerklimaat waarin we naast samen werken ook vooral samen leren.
 • Bereid bent zowel dag, avond, als weekenddiensten te werken volgens een wisselend rooster.

Parttime of Fulltime werken? Wij stemmen graag het aantal gewenste contracturen met jou af.

Wil jij dit ook?

We zorgen niet alleen goed voor de bewoners en cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Onze medewerkers krijgen van ons het vertrouwen om het beste te doen voor de bewoners en cliënten binnen hun professionele verantwoordelijkheid. We benutten hun talenten en laten deze tot bloei komen en natuurlijk bieden wij ze scholing waardoor hun kennis op peil blijft. Als onze medewerkers lekker in hun vel zitten, gaan ze ook met plezier de relatie aan met bewoners, cliënten en hun collega’s. De Kempische sfeer op het werk is gemoedelijk en gezellig, ook onze nieuwe collega’s voelen zich snel thuis!

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris van min € 2.391,72 en max € 3.177,10 (o.b.v. 36 uur) in FWG 35 cao VVT.
 • Direct een vast contract.
 • Jaarlijks een vakantietoeslag van 8%.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Verlof op basis van een fulltime contract van 237,4 uur per jaar.

Enthousiast? Vertel ons jouw verhaal!

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan via de knop! We ontvangen graag jouw motivatie en up to date cv. Daarna nemen we snel contact met jou op.

Handig om te weten:

 • Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze Recruiters, Joep of Tineke via 088-2486133.
 • Een Verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure. Oktober faciliteert de aanvraag en vergoedt de kosten.

Wie is Oktober?

Bij Oktober leveren we de best passende zorg aan kwetsbare ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. Voor deze doelgroep bieden we verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners. En we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, woonvormen voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. We staan klaar voor mensen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Kwaliteit van leven, daar gaan we samen voor! De medewerkers en vrijwilligers van Oktober doen er alles aan om dit samen met de bewoner of cliënt en diens familie en vrienden te bereiken. We luisteren naar hun verhaal en sluiten aan bij datgene wat voor hen belangrijk is. En zoeken dan naar een maatwerkoplossing omdat we altijd uitgaan van hetgeen nog wel kan, soms met een beetje ondersteuning. Er kan niets op tegen de waardering die je voelt als je een lach tovert op het gezicht van jouw cliënt.

Dit is ons verhaal, wij zijn ook benieuwd naar jouw verhaal. Onze recruiters gaan graag met je in gesprek over jouw interesses en mogelijkheden binnen Oktober. Wil je meer weten over werken bij Oktober? Ga naar werkenbijoktober.nl daar lees je ook de verhalen van onze collega’s en kun je een kijkje nemen bij onze Huizen van Oktober of onze playlist bekijken via Werken bij Oktober - YouTube.

Graag tot ziens bij;

Oktober
Jouw verhaal, onze zorg.

Recente vacatures