zoekt een

Verzorgende IG Flexpool

Wij vragen

Als Verzorgende IG Flexpool is jouw werkdag elke dag anders!

Als Verzorgende IG Flexpool is jouw werkdag elke dag anders! Want jij bepaalt zelf op welke momenten je werkt, op welke locatie en met welk typecliënten uit de doelgroep PG, Somatiek of Revalidatie. Werk je graag op verschillende woonzorglocaties? Of wil je eens in de Thuiszorg werken? Als Verzorgende IG Flexpool kan het allemaal! Dat maakt jouw baan afwisselend en makkelijk te combineren met een andere baan, studie of je gezin! Je verleent de dagelijkse zorg volgens het opgestelde zorgleefplan en rapporteert in het cliëntendossier. Je ondersteunt bij ADL taken, verricht verpleegtechnische handelingen en helpt met oefeningen in het kader van therapie of revalidatie. In je werk heb je contact met mantelzorgers, familie en verschillende ondersteunende disciplines. Jij stimuleert onze cliënten om zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen door hun zelfstandigheid, zelfredzaamheid en hun eigen regie te versterken. Jouw werkdag is niet klaar voordat je samen met jouw collega’s binnen het zorgteam de gebeurtenissen van de dag hebt besproken. Zo zorg je voor een goede overdracht en kun jij met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Wat verwachten wij van jou?

Jij kunt je vinden in onze kernwaarden! Gepassioneerd, Persoonlijk en Samen. Zo verlenen wij binnen onze organisatie onze warme zorg. En dat is dagelijks zichtbaar en voelbaar voor onze cliënten en voor iedereen met wie we samenwerken.

Dat je affiniteit hebt met de ouderenzorg, zelfstandig bent maar ook goed kunt samenwerken, is natuurlijk logisch. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je:

 • In het bezit bent van een diploma MBO-Verzorgende IG/Maatschappelijke Zorg.
 • Zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig bent.
 • Het vermogen hebt jezelf makkelijk aan te passen aan de verschillende werkomgevingen.
 • En het als een uitdaging ziet om een positieve bijdrage te leveren aan de teams waar jij jouw ondersteuning verleent.

Wil jij dit ook?

We zorgen niet alleen goed voor de bewoners en cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Onze medewerkers krijgen van ons het vertrouwen om het beste te doen voor de bewoners en cliënten binnen hun professionele verantwoordelijkheid. We benutten hun talenten en laten deze tot bloei komen en natuurlijk bieden wij je scholing waardoor je kennis op peil blijft. Als onze medewerkers lekker in hun vel zitten, gaan ze ook met plezier de relatie aan met bewoners, cliënten en hun collega’s. De Kempische sfeer op het werk is gemoedelijk en gezellig, ook onze nieuwe collega’s voelen zich snel thuis!

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris van min € 2.391,72 en max € 3.177,10 (o.b.v. 36 uur) in FWG 35 cao VVT.
 • Een vast contract.
 • Jaarlijks een vakantietoeslag van 8%.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Verlof op basis van een fulltime contract van 237,4 uur per jaar.

Graag bepalen we samen met jou jouw ideale contracturen. Fulltime, parttime of een 0-uren contract, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dit is afhankelijk van jouw beschikbaarheid en flexibiliteit. Je vervult losse diensten of kiest voor langere opdrachten op een vaste afdeling. Via een onlinetool kun je zelf je diensten inplannen. Heb je algemene vragen, wil je afstemming over jouw rooster of jouw ervaringen op het werk bespreken? Dan kun je terecht bij de Bemiddelaar van het Flexteam, zij is jouw vaste aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Enthousiast? Vertel ons jouw verhaal!

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan via de knop! We ontvangen graag jouw motivatie en up to date cv. Daarna nemen we snel contact met jou op.

Handig om te weten:

 • Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met een van onze Recruiters, Sanne of Tineke via telefoonnummer 088-2486133.
 • Een Verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure. Oktober faciliteert de aanvraag en vergoedt de kosten.

Wie is Oktober?

Bij Oktober leveren we de best passende zorg aan kwetsbare ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. Voor deze doelgroep bieden we verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners. En we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, woonvormen voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. We staan klaar voor mensen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Kwaliteit van leven, daar gaan we samen voor! De medewerkers en vrijwilligers van Oktober doen er alles aan om dit samen met de bewoner of cliënt en diens familie en vrienden te bereiken. We luisteren naar hun verhaal en sluiten aan bij datgene wat voor hen belangrijk is. En zoeken dan naar een maatwerkoplossing omdat we altijd uitgaan van hetgeen nog wel kan, soms met een beetje ondersteuning. Er kan niets op tegen de waardering die je voelt als je een lach tovert op het gezicht van jouw cliënt.

Dit is ons verhaal, wij zijn ook benieuwd naar jouw verhaal. Onze recruiters gaan graag met je in gesprek over jouw interesses en mogelijkheden binnen Oktober. Wil je meer weten over werken bij Oktober? Ga naar werkenbijoktober.nl daar lees je ook de verhalen van onze collega’s en kun je een kijkje nemen bij onze Huizen van Oktober of onze playlist bekijken via Werken bij Oktober - YouTube.

Graag tot ziens bij;

Oktober
Jouw verhaal, onze zorg.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider Ouderen Phila Heeswijk Voorburg

Voorburg
28 - 32 uur
S&L Zorg

Cliƫntbegeleider flexibel inzetbaar

Roosendaal
In overleg