Cliëntondersteuner

Wij vragen

Antoniushof is per direct op zoek naar een cliëntondersteuner vanaf 16 uur per week.

In het hart van Waalwijk ligt Antoniushof; een zorglocatie die een fijne woonomgeving biedt voor bewoners met een somatische aandoeningen of dementie. De sfeer is er gemoedelijk, hier kent men elkaar nog van vroeger, de plaatselijke verenigingen, werk en sport. Er worden regelmatig uiteenlopende activiteiten georganiseerd, wat bijdraagt aan een mooie invulling voor een fijne dag. Dat is wat wij belangrijk vinden! Jouw werkplek is niet anders, men is betrokken en er is aandacht voor elkaar.

Klaar voor de zorg van morgen
De zorg verandert, dat weten we allemaal. Als innovatielocatie pakken we onze verantwoordelijkheid om mee te denken en mee te veranderen en zo klaar te zijn voor de toekomst. Het levensgeluk voor onze bewoners en werkgeluk van onze medewerkers, staat bij ons voorop.

Innoveren is veel meer dan technologie. Innoveren is ook gewoon nieuwe ideeën hebben en nieuwe dingen proberen. Of juist stoppen met oude dingen. Jezelf ontwikkelen. En dat kan iedereen. We wachten niet af wat er op de markt beschikbaar komt, maar gaan zelf op pad. Wij lopen graag voorop. Zo zijn wij klaar voor de zorg van morgen.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen
Als cliëntondersteuner staat het ondersteunen en begeleiden van cliënten met dementie centraal. Dit doe je door het creëren van een gezellige en opgeruimde omgeving. Je ondersteunt cliënten bij activiteiten waardoor zij zich prettig en aangenaam voelen, een potje bingo of bloemschikken zijn hier voorbeelden van. Ook zorg je ervoor dat familie en vrienden van cliënten zich welkom voelen. Daarnaast lever je een bijdrage aan het leefplezier van cliënten en een fijne sfeer in de huiskamer. Het verzorgen van sfeervolle en smakelijke eetmomenten zijn een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Het signaleren, rapporteren en mondeling doorgeven van bijzonderheden in de cliëntsituatie die het leefplezier van cliënten in de weg staan hoort hier ook bij. Ten slotte kan het voorkomen dat je incidenteel begeleiding biedt bij uiterlijke verzorging en toiletbezoek.

Wij vragen
• Een MBO diploma 2 en/of ervaring met/kennis van de doelgroep en welzijnsondersteuning;
• Je bent bereid om een interne scholing te volgen op maat gemaakt voor cliëntondersteuners;
• Je hebt een respectvolle houding ten opzichte van ouderen;
• Je beschikt over goede sociale vaardigheden om cliënten te stimuleren en motiveren;
• Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken;
• Je omarmt onze kernwaarden in jouw dagelijkse werkzaamheden en geeft hieraan een goede invulling.

Ons aanbod

Een tijdelijk contract voor een periode van 7 maanden met een proeftijd van één maand, waarna bij goed functioneren verlenging tot de mogelijkheden behoort. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van cliëntondersteuner is ingedeeld in FWG 20 (minimaal € 2.161,57 bruto en maximaal € 2.697,02 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

Interesse?

Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Ilona Spijkers, teamcoach, via 06-23788278.
Wij ontvangen graag je sollicitatie met cv bij voorkeur via volgende link: https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/103-262-clientondersteuner
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-62.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

SWZ

Centralist Nachtdienst

Son en Breugel
Parttime
Huisartsencoöperatie West-Brabant

doktersassistente

Roosendaal
24 - 28 uur
Medicinfo B.V.

Medisch assistente

Tilburg
Parttime