Cliëntondersteuner met doorgroeimogelijkheden naar helpende zorg & welzijn

Wij vragen

Antoniushof zoekt per direct een nieuwe medewerker voor de verkorte opleiding van 10 weken tot helpende zorg & welzijn vanaf 24 uur per week.

In het hart van Waalwijk ligt Antoniushof; een zorglocatie die een fijne woonomgeving biedt voor bewoners met een somatische aandoeningen of dementie. De sfeer is er gemoedelijk, hier kent men elkaar nog van vroeger, de plaatselijke verenigingen, werk en sport. Er worden regelmatig uiteenlopende activiteiten georganiseerd, wat bijdraagt aan een mooie invulling voor een fijne dag. Dat is wat wij belangrijk vinden! Jouw werkplek is niet anders, men is betrokken en er is aandacht voor elkaar.

Klaar voor de zorg van morgen
De zorg verandert, dat weten we allemaal. Als innovatielocatie pakken we onze verantwoordelijkheid om mee te denken en mee te veranderen en zo klaar te zijn voor de toekomst. Het levensgeluk voor onze bewoners en werkgeluk van onze medewerkers, staat bij ons voorop.

Innoveren is veel meer dan technologie. Innoveren is ook gewoon nieuwe ideeën hebben en nieuwe dingen proberen. Of juist stoppen met oude dingen. Jezelf ontwikkelen. En dat kan iedereen. We wachten niet af wat er op de markt beschikbaar komt, maar gaan zelf op pad. Wij lopen graag voorop. Zo zijn wij klaar voor de zorg van morgen.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen
Je start in de functie van cliëntondersteuner. In het voorjaar van 2024 zal jij gaan starten aan het leerwerktraject tot helpende zorg & welzijn. Jij bent hierin zelf verantwoordelijk voor je eigen leerproces. Tijdens de opleiding word je intensief begeleid en leer je werken in de praktijk. Gedurende je opleiding ben je werkzaam op een somatische afdeling en doe je ruime ervaring op in het bieden van ondersteuning ten behoeve van het levensgeluk van onze cliënten.

Wij vragen
- Mimimaal in het bezit van een basisberoepsgerichte leerweg diploma of entreeopleiding. In een persoonlijk gesprek worden de mogelijkheden besproken;
- Een leergierige, initiatiefrijke houding en je beschikt daarnaast over goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen;
- Een positieve instelling en je werkt graag in een team samen;
- Flexibiliteit; wisselende diensten horen bij het werken in een 24-uurs bedrijf.

Ons aanbod

Een arbeidsovereenkomst van minimaal 19 tot maximaal 32 uur per week, inclusief een lestijdvergoeding. Deze opleiding en benodigde lesmaterialen worden volledig bekostigd door ZGEM en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Bij in dienst treden word je ingedeeld in FWG 20 (minimaal € 2.161,57 bruto en maximaal € 2.697,02 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Na het afronden van het opleidingstraject word je ingedeeld in FWG 25 (minimaal € 2.264,72 bruto en maximaal € 2.853,86 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

Interesse?

Wanneer er algemene vragen zijn, verwijzen we graag naar de Q&A over werken en leren op onze werkenbijsite, zie volgende link: https://www.werkenbijzgem.nl/werken-bij/veelgestelde-vragen-bbl-bol
Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Ilona Spijkers, teamcoach, via 06-23788278.
Wij ontvangen graag je sollicitatie met cv bij voorkeur via volgende link: https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/103-261-clientondersteuner-met-doorgroeimogelijkheden-naar-helpende
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-261.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Diagnostiek voor U

Moleculair (Micro-) Biologisch Analist

Eindhoven
28 - 32 uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg
MO Den Bosch

Woonbegeleider Voorziening Langdurig Verblijf

's-Hertogenbosch
In overleg