zoekt een

Verzorgende IG Nacht

Wij vragen

Dankzij jou ontvangen onze cliënten de beste nachtzorg!

Als iedereen in het huis van Oktober slaapt, zorg jij ervoor dat onze cliënten op een fijne manier de nacht kunnen doorbrengen. Want als Verzorgende in de Nacht verleen je zelfstandig warme zorg aan onze cliënten. Elke nacht is anders en dat maakt jouw functie afwisselend. Samen met je collega’s van het dagteam zorg je voor het naleven van de afspraken uit het zorgleefplan. Daarbij denk je mee hoe je passende zorg kunt leveren in de nachturen en draag je bij aan het gevoel van veiligheid van onze cliënten. Je stimuleert onze cliënten in het bevorderen van hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Waar nodig voer je risicovolle handelingen uit en schakel je met collega’s en huisartsen. Je weet prioriteiten te stellen en snel beslissingen te nemen. Is aanpassing van de zorg nodig? Dan rapporteer je dit en zoek je naar maatwerkoplossingen. Daarbij houd je rekening met de mogelijkheden van de cliënt, bied je een luisterend oor en geef je praktische tips en advies.

Werken in de nacht is heel speciaal! Je hebt veel tijd voor jouw cliënten en je staat er zeker niet alleen voor! Je staat met jouw collega’s in verbinding waardoor je elkaar kunt ondersteunen als dat nodig is. Oktober zorgt voor een veilige werkplek en is daarnaast ook vooruitstrevend in het gebruik van domotica. Tijdens jouw nachtdienst maak je gebruik van de nieuwste technologieën.

Na jouw nachtdienst zorg je voor een fijne overdracht aan jouw collega’s van het dagteam. Zo kun jij weer met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Wil jij ook deze dankbare warme zorg verlenen? Je mag natuurlijk altijd eens mee komen kijken tijdens een nachtdienst dan kun je zelf ervaren hoe mooi het werken in de nachtzorg is!

Wat verwachten wij van jou?

Jij kunt je vinden in onze kernwaarden! Gepassioneerd, Persoonlijk en Samen. Zo verlenen wij binnen onze organisatie onze warme zorg. En dat is dagelijks zichtbaar en voelbaar voor onze cliënten en voor iedereen met wie we samenwerken.

Dat je affiniteit hebt met de ouderenzorg, sociaal vaardig, verantwoordelijk en zelfstandig bent is natuurlijk logisch.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je:

 • In het bezit bent van een diploma MBO-Verzorgende IG.
 • In het bezit bent van een rijbewijs.
 • Bereid bent zowel avond, nacht als weekenddiensten te werken volgens een wisselend rooster.

Parttime of Fulltime werken? Graag bepalen we samen met jou jouw ideale contracturen. Je maakt samen met je collega’s het rooster en werkt nachtdiensten van 8 uur.

Wil jij dit ook?

We zorgen niet alleen goed voor de bewoners en cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Onze medewerkers krijgen van ons het vertrouwen om het beste te doen voor de bewoners en cliënten binnen hun professionele verantwoordelijkheid. We benutten hun talenten en laten deze tot bloei komen en natuurlijk bieden wij je scholing waardoor je kennis op peil blijft. Als onze medewerkers lekker in hun vel zitten, gaan ze ook met plezier de relatie aan met bewoners, cliënten en hun collega’s. De Kempische sfeer op het werk is gemoedelijk en gezellig, ook onze nieuwe collega’s voelen zich snel thuis!

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris van min € 2.391,72 en max € 3.177,10 (o.b.v. 36 uur) in FWG 35 cao VVT.
 • Een vast contract.
 • Een onregelmatigheidstoeslag volgens cao VVT tot max 60% per nacht.
 • Jaarlijks een vakantietoeslag van 8%.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Verlof op basis van een fulltime contract van 237,4 uur per jaar.

Enthousiast? Vertel ons jouw verhaal!

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan via de knop! We ontvangen graag jouw motivatie en up to date cv. Daarna nemen we snel contact met jou op.

Handig om te weten:

 • Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze Recruiters, Sanne of Tineke via 088-2486133.
 • Een Verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure. Oktober faciliteert de aanvraag en vergoedt de kosten.

Wie is Oktober?

Bij Oktober leveren we de best passende zorg aan kwetsbare ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. Voor deze doelgroep bieden we verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners. En we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, woonvormen voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. We staan klaar voor mensen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Kwaliteit van leven, daar gaan we samen voor! De medewerkers en vrijwilligers van Oktober doen er alles aan om dit samen met de bewoner of cliënt en diens familie en vrienden te bereiken. We luisteren naar hun verhaal en sluiten aan bij datgene wat voor hen belangrijk is. En zoeken dan naar een maatwerkoplossing omdat we altijd uitgaan van hetgeen nog wel kan, soms met een beetje ondersteuning. Er kan niets op tegen de waardering die je voelt als je een lach tovert op het gezicht van jouw cliënt.

Dit is ons verhaal, wij zijn ook benieuwd naar jouw verhaal. Onze recruiters gaan graag met je in gesprek over jouw interesses en mogelijkheden binnen Oktober. Wil je meer weten over werken bij Oktober? Ga naar werkenbijoktober.nl daar lees je ook de verhalen van onze collega’s en kun je een kijkje nemen bij onze Huizen van Oktober of onze playlist bekijken via Werken bij Oktober - YouTube.

Graag tot ziens bij;

Oktober
Jouw verhaal, onze zorg.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider Ouderen Phila Heeswijk Voorburg

Voorburg
28 - 32 uur
S&L Zorg

Cliƫntbegeleider flexibel inzetbaar

Roosendaal
In overleg