zoekt een

ZZP’er (Helpende Plus / Verzorgende IG / Verpleegkundige)

Wij vragen

Ben jij als zelfstandige in de zorg op zoek naar mooie opdrachten?

Wij zijn op zoek naar ZZP'ers (Helpende Plus niveau 2 / Verzorgende IG niveau 3 / Verpleegkundige niveau 4) voor de regio De Kempen en Veldhoven-Waalre. Ben jij op zoek naar een opdrachtgever waar je de ruimte en uitdaging krijgt om te doen waar jij goed in bent, namelijk de beste zorg verlenen? En is het bieden van een warm thuis aan kwetsbare ouderen waar jij blij van wordt? Dan is werken als ZZP’er bij de flexpool van Oktober vast iets voor jou en gaan we graag met je in gesprek!

Waar kan ik werken en hoe werkt dit dan? Met 9 woonzorglocaties in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Reusel, Veldhoven en Waalre is er altijd wel een leuke opdracht bij jou in de buurt. Ook heb je de keuze of je op basis van losse diensten of voor een bepaalde periode een opdracht wilt invullen. Als ZZP’er in de flexpool kun je in verschillende huizen ondersteunen. Met een online tool heb je inzicht in de openstaande diensten en kan je hierop intekenen. Dit maakt je werk afwisselend en goed te combineren met je privé situatie en andere opdrachtgevers. Vind je het toch plezieriger om binnen een vast team aan de slag te gaan? Ook dat is mogelijk! Wanneer je kiest voor een periodeopdracht bij Oktober werk jij minimaal 3 maanden voor een vastgesteld aantal uren op een van de afdelingen of in één van de wijkteams van Oktober. Je leert jouw collega’s en de cliënten hierdoor goed kennen en draait volledig mee in de uitvoering van (team) taken. Ook het maken van het rooster komt in gezamenlijkheid tot stand.

Wat bieden we je nog meer?

Bij Oktober zorgen we niet alleen goed voor onze cliënten maar ook voor elkaar. We faciliteren je zo optimaal mogelijk zodat je fijn kan werken. Jij kan vertrouwen op:

  • Werk. Door een rechtstreekse samenwerking aan te gaan met Oktober kan jij snel op openstaande diensten intekenen of blijf je aan het werk op basis van een periode-opdracht. Zo streven we naar een langdurige samenwerking.
  • Een nette tariefstelling, passend binnen de branche en gekeken naar jouw kennis en ervaring.
  • Een vlotte betaling. Binnen 14 dagen na ontvangst van jouw factuur wordt deze betaald.
  • Een fijne start! Er is aandacht voor een warm welkom en tijdens de inwerkdagen krijg jij de informatie en ondersteuning die je nodig hebt om goede zorg te kunnen verlenen.
  • Een inspirerende werkomgeving, waarin er veel gebruik wordt gemaakt van slimme zorgtechnologie. Zo blijf jij bij met de (technologische) vernieuwingen in de zorg.

Enthousiast? Neem dan de eerste stap en we spreken elkaar snel!

Heb jij interesse om als ZZP’er bij Oktober aan de slag te gaan? Klik op de solliciteerbutton en vul het sollicitatieformulier in.

Daarna komen wij in actie! Binnen twee werkdagen nemen wij telefonisch contact met je op. We kunnen dan kort kennismaken en doornemen hoe de procedure verloopt.

Heb je vragen en wil je deze eerst even bespreken? Dat kan natuurlijk, bel dan naar 088 – 2486128 en vraag naar Maura van den Broeke of Danielle Panjoel van Oktober Flexbureau.

Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Kijk dan op Huizen Oktober.

Een Verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure.

Wie is Oktober?

Bij Oktober leveren we de best passende zorg aan kwetsbare ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. Voor deze doelgroep bieden we verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners. En we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, woonvormen voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. We staan klaar voor mensen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Kwaliteit van leven, daar gaan we samen voor! De medewerkers en vrijwilligers van Oktober doen er alles aan om dit samen met de bewoner of cliënt en diens familie en vrienden te bereiken. We luisteren naar hun verhaal en sluiten aan bij datgene wat voor hen belangrijk is. En zoeken dan naar een maatwerkoplossing omdat we altijd uitgaan van hetgeen nog wel kan, soms met een beetje ondersteuning. Er kan niets op tegen de waardering die je voelt als je een lach tovert op het gezicht van jouw cliënt.

Dit is ons verhaal, wij zijn ook benieuwd naar jouw verhaal. Onze recruiters gaan graag met je in gesprek over jouw interesses en mogelijkheden binnen Oktober. Wil je meer weten over werken bij Oktober? Ga naar werkenbijoktober.nl daar lees je ook de verhalen van onze collega’s en kun je een kijkje nemen bij onze Huizen van Oktober of onze playlist bekijken via Werken bij Oktober – YouTube.

Graag tot ziens bij;

Oktober
Jouw verhaal, onze zorg.

Recente vacatures

GGZ Westelijk Noord-Brabant

Lid Klachtencommissie

Halsteren
In overleg
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg