Flexpool medewerker Huishoudelijke Zorg

Wij vragen

Heb jij ervaring in de huishoudelijke zorg, ben je student, herintreder en op zoek naar een leuke job in onze flexpool HBH? Dan zoeken wij jou!

Ben jij die enthousiaste, spontane en representatieve duizendpoot, die het heerlijk vind om de woonplek van onze cliënten spic – en – span te maken? Die haar of zijn hand niet omdraait voor even stofzuigen, een was aanzetten en even de badkamer sopt? Maar dat is niet het enige wat we zoeken, je hebt tevens ook een signalerende en preventieve functie. Je bent in staat om preventief te kijken naar het welzijn van onze cliënt en deze zo optimaal mogelijk te houden, waardoor deze zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen.

Ben jij die betrokken, gemotiveerde, warme persoonlijkheid met liefst ook nog wat ervaring? Ben je flexibel, representatief, en vindt je het ondersteunen van onze cliënten een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons fijne team maar ben je niet regelmatig beschikbaar? Dan gaan wij met veel plezier het gesprek met jou aan! Omdat je in de flexpool werkzaam bent zullen dagen en tijden uiteraard wisselen.

Je bent onderdeel van een heel fijn team van meer dan 100 medewerkers, waarin je in subteams voor elkaar invalt in het geval van verlof of ziekte. Je kunt solistisch werken maar bent ook een teamplayer. Zo zorgen we er samen voor dat onze cliënt niet zonder hulp komt te zitten!

Dus… ben jij die leukerd, die het heerlijk vind om met onze oudere medemens om te gaan, die houdt van de afwisseling die deze job met zich meebrengt, zich als een vis in het water voelt en een luisterend oor biedt aan onze cliënten? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Ons aanbod

Natuurlijk wil jij graag weten wat wij jou kunnen bieden! We starten met een dienstverband van een jaar conform CAO VVT ( minimaal € 1.916,52 en maximaal € 2.391,30 per maand). Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en hebben we een goede pensioenregeling.

Interesse?

Is jouw belangstelling gewekt? Stuur dan je sollicitatie met cv naar werkenbij@amarezorgenzo.nl ovv. sollicitatie HBH Flex. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Recente vacatures

Sint Jozefoord

Huishoudelijke hulp bij mensen thuis

Nuland
16 - 20 uur
Stichting PSW

Vacature huishoudelijk medewerker AC Pappelhof

Roermond
8 - 16 uur