zoekt een

Verzorgende IG | vaste nachtdienst | Breda

Wij vragen

Werk jij graag als verzorgende IG tijdens de nachtdiensten en wil je met voldoende tijd en persoonlijke aandacht zorgen? Op onze afdeling De Raep in Breda willen wij dit graag mogelijk maken. Elke dag zetten wij ons in voor de kwetsbare doelgroep die te maken hebben met psychiatrische problemen.

Werken als verzorgende IG tijdens nachtdiensten

Binnen ons team zijn we op zoek naar een vaste nachtdienst. Je biedt ondersteuning aan bewoners die jouw hulp in de nachtelijke uren nodig hebben en als iedereen ligt te slapen, verzorg je ondersteunende taken aan de dagdienst. De diensttijden zijn tussen 23:00 – 07:00 uur. We geven de voorkeur aan langere dienstreeksen, maar als je liever drie à vier nachten per week werkt, is dat ook meer dan welkom. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel!

Surplus locatie Elisabeth
Afdeling de Raep is jouw nieuwe werkplek, gelegen op onze locatie Elisabeth in het bruisende Breda. Deze woonzorglocatie wordt niet alleen bezocht door onze bewoners, maar ook door de buurt. Met faciliteiten zoals een restaurant, supermarkt, de kapper en de bakker op donderdag, bieden we een breed scala aan diensten. En laten we de buurtserre niet vergeten – een gezellige ontmoetingsplek waar bewoners en buurtgenoten samen leuke activiteiten organiseren.

Het team
Bij de Raep maak je deel uit van een toegewijd team dat zich inzet voor het welzijn van onze bewoners. Als verzorgende IG in de vaste nacht, krijg je de kans om je vaardigheden in de psychiatrie verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze zorgverlening.

Ons aanbod

Jouw talenten

Als verzorgende IG in het nachtteam toon je stevigheid en zelfstandigheid. Je behoudt uitstekend overzicht en beschikt over het volgende diploma.

  • Verzorgende IG Niveau 3

Interesse?

Dit krijg je bij jouw nieuwe baan

  • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Contracturen voor 28 uur per week;
  • Een salaris in FWG 40 (max €3.417,15 o.b.v. 36 uur excl. ORT);
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden d.m.v. het opleidingsaanbod van Surplus

Interesse

Wil jij als verzorgende IG onze vaste nacht worden in Breda? Solliciteer dan via de sollicitatie button Solliciteer Direct!

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

(Persoonlijk) begeleider EMB/ Verzorgende IG/Verpleegkundige ...

's-Hertogenbosch
12 - 28 uur
Sint Anna

Verzorgende IG (Nachtteam)

Boxmeer
20 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur