zoekt een

(Persoonlijk) Begeleider complex gedrag

Wij vragen

Wij zijn voor Cingel 20 op zoek naar een begeleider of persoonlijk begeleider voor 24 tot 30 uur.

Cingel 20 is een 24-uurs woning op het terrein van Groote Cingels. Op het moment wonen er vier cliënten (één vrouw en drie mannen) tussen de leeftijd van 20 en 40 jaar met een licht verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek. Daarnaast spelen middelengebruik, schulden, criminaliteit en psychiatrische problematiek een grote rol in de ondersteuningsvraag van de cliënten. Deze cliënten hebben behoefte aan een begeleidingsstijl met als uitgangspunt eigen regie en die aansluit bij wat de cliënt op dat moment aankan of nodig heeft. Het creëren van een veilige basis van waaruit de afweging gemaakt wordt meer richting of meer ruimte te geven.

De woning is twee jaar geleden gestart en nog volop in ontwikkeling. Graag willen we samen met onze nieuwe collega bouwen aan een veilig en vertrouwde leefomgeving voor de cliënten. Waarin duidelijkheid en structuur een basis is en waar we toezien op het fysiek, psychisch en sociaal welzijn van de cliënten.

Bij Cello werken we elke dag aan een goed leven voor mensen met een beperking. Met cliënten, hun netwerk en met elkaar. Van mens tot mens. Daarbij kijken we vooral naar wat er wél kan. Ben jij ook iemand die in mogelijkheden denkt?Jij ziet het

Als persoonlijk begeleider coördineer je de zorg van een aantal cliënten. Je werkt methodisch, samen met cliënt en zijn familie/ netwerk aan Mijn Plan en de daarbij behorende doelen. Je bent het aanspreekpunt voor de cliënt en zijn wettelijk vertegenwoordiger en je zorgt ervoor dat je collega's op de hoogte zijn van de afspraken en beeldvorming.

Als begeleider vertaal je de zorgvraag van de cliënten in de dagelijkse begeleiding en volg je het persoonlijk zorgplan dat door de persoonlijk begeleiders wordt opgesteld. Je werkt nauw samen met je collega's en het netwerk van je cliënt.

Je werkt in een team met andere (persoonlijk) begeleiders en draait diensten volgens een wisselend rooster, zowel doordeweeks als in weekenden en op feestdagen.Jij hebt het

 • je hebt een zorggerelateerd diploma op minimaal mbo-niveau 4 voor persoonlijk begeleider of mbo-niveau 3 voor begeleider behaald
 • bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg, schuw je complex gedrag niet en heb je kennis van autisme
 • je werkt gestructureerd en methodisch, dat past bij op maat gemaakte zorgplannen
 • je bent flexibel beschikbaar, overdag, in de avonden en in de weekenden
 • je hebt een flexibele houding en kunt omgaan met onverwachte situaties
 • je hebt een positieve instelling met een creatieve aanpak
 • je toont eigenaarschap en bouwt aan een band tussen collega's, cliënten en verwanten

Ons aanbod

Je komt terecht in een warme maatschappelijk betrokken organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Zo is er een ruim aanbod aan cursussen en workshops om je functie te verdiepen of je werkgeluk te vergroten. We staan open voor innovaties en duurzame inzetbaarheid staat hoog in het vaandel. Zo zijn er bijvoorbeeld trainingen in ons open aanbod gericht op nachtrust, vitaliteit en vakinhoudelijke thema's. Als medewerker van Cello word je warm welkom geheten en start je met een uitgebreid onboarding-programma zodat je onze organisatie goed leert kennen. Door de vele locaties en de diverse doelgroepen zijn er veel (door-) groeimogelijkheden. Klik hier voor een filmpje waarin collega's vertellen hoe zij het werken bij Cello ervaren.

Daarnaast krijg je:

 • een contract van 24 tot 30 uur (uren zijn bespreekbaar)
 • een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • een brutosalaris tussen €2537 en €3432 (schaal 40 CAO GHZ) als je fulltime werkt als begeleider
 • een brutosalaris tussen €2685 en €3749 (schaal 45 CAO GHZ) als je fulltime werkt als persoonlijk begeleider
 • een vergoeding voor reiskosten, fitness, een fiets, een laptop of tablet
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • opbouw van balans-uren
 • 8% vakantiegeld
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op fulltime-basis

Solliciteren

De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland.

Heb je vragen over de functie? Bel dan met Renate van den Broek (manager zorg- en dienstverlening) op 06-54650528 of Dennis van Dommelen (coördinerend begeleider) op 06-54650493. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je terecht bij onze recruiters via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.

Als onderdeel van de selectieprocedure wordt een emotionele intelligentie test (EQ-i) afgenomen. Deze test geeft inzicht in belastbaarheid en persoonlijke eigenschappen die belangrijk zijn voor het werken met deze doelgroep.

Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld..

Recente vacatures

Vivent

Ergotherapeut (zwangerschapsverlof)

Rosmalen
20 - 24 uur
Dichterbij

GZ Psycholoog Ambulante Poli in Eindhoven

Eindhoven
In overleg
Silver Psychologie

Orthopedagoog Generalist Rotterdam

Rotterdam
In overleg