zoekt een

Groepsassistent

Wij vragen

Ben jij die gastvrije en zorgzame medewerker die zorgt voor een echt thuisgevoel?

En hoe ziet jouw werk er dan uit?   Als jouw werkdag begint voel jij je meteen weer op je plek bij onze cliënten. Want als Groepsassistent zorg jij voor dat echte thuisgevoel. Jij ziet het als een mooie uitdaging om dat gevoel te creëren. Jij zorgt er, samen met jouw collega’s, voor dat onze bewoners een zinvolle dag hebben. Als Groepsassistent werk je vanuit de woonkamer en de keuken waar je de voorbereiding doet voor het eet- en drinkmoment, de maaltijd klaarmaakt en de bewoners helpt met de maaltijd. Dit varieert per afdeling van het opwarmen van het eten of maken van een soepje tot het bereiden van een volledige maaltijd. Je voert huishoudelijke taken uit, houdt toezicht op de bewoners en je helpt het verzorgend personeel bij lichte zorgtaken. Ook betrek en begeleid je onze bewoners bij diverse welzijnsactiviteiten. Mede door jou is de woonkamer een warme en gezellige omgeving en zorg jij voor tevreden gezichten! Jouw werkdag is niet klaar voordat je samen met jouw collega’s binnen het team de gebeurtenissen van de dag hebt besproken. Zo zorg je voor een goede overdracht en kun jij met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Wat verwachten wij van jou?  

Jij kunt je vinden in onze kernwaarden! Gepassioneerd, Persoonlijk en Samen. Zo verlenen wij binnen onze organisatie onze warme zorg. En dat is dagelijks zichtbaar en voelbaar voor onze cliënten en voor iedereen met wie we samenwerken.  

Dat je affiniteit hebt met de ouderenzorg, klantvriendelijk en gastvrij bent is natuurlijk logisch. Verder verwachten we van jou dat je dienstverlenend bent en een praktische werkhouding hebt; je ziet het werk als het ware liggen. Je bent correct, vriendelijk en beleefd naar bewoners, mantelzorgers en collega’s. Je werkt graag samen en straalt een positieve en daadkrachtige werkhouding uit.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je:  

 • Minimaal 18 jaar of ouder bent.
 • Enige werkervaring hebt binnen een zorg- of welzijnsorganisatie, maar ook zonder deze ervaring nodigen wij je uit om te solliciteren. 
 • Flexibel bent en bereid bent zowel dag-, avond- en weekenddiensten te werken volgens een wisselend rooster. 
 • Bereid bent om tijdens vakanties van jouw collega’s extra te werken. 

Parttime of Fulltime werken? In onderstaand overzicht zie je de mogelijkheden.  

We hebben mogelijkheden voor de volgende locaties:

 • Locatie Kempenland in Bladel, voor onze afdeling waar cliënten met somatisch beperkingen wonen, op basis van 0-uren contract. Beschikbaarheid vereist op zaterdag en zondag en tijdens vakanties en feestdagen.
 • Locatie Floriaan in Bladel, voor onze afdeling waar cliënten wonen met somatische zorg, op basis van 16 tot 20 uur.

Wil jij dit ook?  

We zorgen niet alleen goed voor de bewoners en cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Onze medewerkers krijgen van ons het vertrouwen om het beste te doen voor de bewoners en cliënten binnen hun professionele verantwoordelijkheid. We benutten hun talenten en laten deze tot bloei komen en natuurlijk bieden wij je scholing waardoor je kennis op peil blijft. Als onze medewerkers lekker in hun vel zitten, gaan ze ook met plezier de relatie aan met bewoners, cliënten en hun collega’s. De Kempische sfeer op het werk is gemoedelijk en gezellig, ook onze nieuwe collega’s voelen zich snel thuis!

Daarnaast kun je rekenen op:  

 • Een bruto maandsalaris van min € 2.036,57 en max € 2.568,59 (o.b.v. 36 uur) in FWG 20 cao VVT.    Dit is een uurloon van min € 13,01 en max € 16,41.
 • Jaarlijks een vakantietoeslag van 8%.  
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.  
 • Verlof op basis van een fulltime contract van 237,4 uur per jaar.   

Enthousiast? Vertel ons jouw verhaal!  

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan via de knop! We ontvangen graag jouw motivatie en up to date cv. Daarna nemen we snel contact met jou op.   

Handig om te weten:

 • De vacature is geen bijbaan/vakantiebaan voor scholieren maar een vaste baan.
 • Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze Recruiters, Sanne of Tineke via 088-2486133.
 • Een Verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure. Oktober faciliteert de aanvraag en vergoedt de kosten.

Wie is Oktober?

Bij Oktober leveren we de best passende zorg aan kwetsbare ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. Voor deze doelgroep bieden we verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners. En we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, woonvormen voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. We staan klaar voor mensen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Kwaliteit van leven, daar gaan we samen voor! De medewerkers en vrijwilligers van Oktober doen er alles aan om dit samen met de bewoner of cliënt en diens familie en vrienden te bereiken. We luisteren naar hun verhaal en sluiten aan bij datgene wat voor hen belangrijk is. En zoeken dan naar een maatwerkoplossing omdat we altijd uitgaan van hetgeen nog wel kan, soms met een beetje ondersteuning. Er kan niets op tegen de waardering die je voelt als je een lach tovert op het gezicht van jouw cliënt.

Dit is ons verhaal, wij zijn ook benieuwd naar jouw verhaal. Onze recruiters gaan graag met je in gesprek over jouw interesses en mogelijkheden binnen Oktober. Wil je meer weten over werken bij Oktober? Ga naar werkenbijoktober.nl daar lees je ook de verhalen van onze collega’s en kun je een kijkje nemen bij onze Huizen van Oktober of onze playlist bekijken via Werken bij Oktober – YouTube.

Graag tot ziens bij;

Oktober
Jouw verhaal, onze zorg.

Recente vacatures

PoZoB

Dokterassistente

Helmond
In overleg
Catharina Ziekenhuis

Doktersassistent Spoedeisende Hulp (SEH)

Eindhoven
28 - 36 uur
Meeting Care Thuiszorg

Zorghulp

Tilburg
4 - 20 uur