zoekt een

Helpende (plus) | GP afdeling | Terheijden

Wij vragen

Ben jij een betrokken helpende (plus) met een groot hart voor ouderenzorg? Weet jij met jouw aanstekelijke enthousiasme moeiteloos een glimlach te toveren op het gezicht van onze bewoners op een GP afdeling bij Antonius Abt? Dan hebben wij dé perfecte baan voor jou!

Dit ga je doen als helpende (plus)

Als helpende (plus) op het woonzorgcentrum Antonius Abt werk je in diensten van 8 uur, zowel dagdiensten als avonddiensten. Elk bezoek is echt één op één moment tussen jou en de bewoners, zo ontstaat er waardevol contact. Je neemt voor iedereen de tijd en luistert tijdens de zorgverlening aandachtig naar de vele verhalen die jouw bewoners te vertellen hebben. Daarnaast verleen je enkele verpleegtechnische taken. Dat maakt het werk zo persoonlijk en afwisselend. Bij ons kijken we niet naar onze bewoners als patiënten, maar als individuen met een uniek levensverhaal. Het is belangrijk dat je zelfstandig te werk kunt gaan, maar hebt altijd collega’s in de buurt voor vragen en ondersteuning.

Jouw werkplek

Je komt terecht op een GP / ELV-afdeling. Dit zijn opnames na bijvoorbeeld IBS, crisis thuis of observatie. Dit maakt het een dynamische afdeling met veel afwisseling. De 8 bewoners zijn jouw verantwoordelijkheid en er is een ondersteunende dienst die haar taken verdeelt tussen afdeling ELV/observatie (Haven Noord) en langdurig verblijf (Haven Oost). Op beide afdelingen kun je als helpende (plus) worden ingezet! Wij zijn een dynamisch en multidisciplinair team en kunnen niet wachten totdat jij ons team compleet maakt!

Over jou

  • Je hebt een scherp oog voor het levensverhaal van onze bewoners;
  • “Behulpzaam, doorzettend en sociaal”: zijn woorden die jou perfect omschrijven;
  • Je bent in het bezit van een diploma helpende niveau 2;
  • Je bent beschikbaar voor diensten van gemiddeld 8 uur;
  • Kennis van GP is geen pré maar wel de motivatie om hierover bij te scholen.

Ons aanbod

Jij ontvangt

  • Uren in overleg;
  • Salaris conform CAO VVT 25 voor helpende met max €2.853,86 per maand op basis van 36 uur) of VVT 30 voor helpende plus met max €2.938,60 per maand op basis van 36 uur;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
  • Volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling binnen Surplus, met een ruim aanbod aan zorgmogelijkheden.

Interesse?

Interesse?

Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan een waardevolle dag voor onze bewoners? Solliciteer dan direct door op de knop ‘solliciteer direct’ te klikken. We bepalen de startdatum in overleg! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Wendy Stolk – van Batenburg via wendy.stolk@surplus.nl of bel haar op 06-10940737.

Recente vacatures

Compartijn

Helpende Plus

Tilburg
20 - 24 uur
Laverhof

Helpende plus - thuiszorg Uden

Uden
8 - 12 uur
Sint Anna

Helpende Plus Ouderenzorg

Boxmeer
16 - 28 uur