Waarnemer POH Somatiek 24-28 uur: Gezondheidscentrum Samen Beter Den-Bosch

Wij vragen

Gezondheidscentrum Samen Beter is op zoek naar een Praktijkondersteuner Somatiek wegens zwangerschapsverlof van een collega voor drie dagen in week in de periode van 2 januari t/m 3 mei 2024 voor 25,5 uur/week.

Aantal dagen en uren zijn bespreekbaar.

Ons aanbod

Samen Beter is een multidisciplinair gezondheidscentrum, sociaal, open en laagdrempelig toegankelijk voor de wijkbewoners in ’s-Hertogenbosch Oost.
Er werken 30 medewerkers in een fijne en sociale werkomgeving. Doordat we alle disciplines onder een dak hebben zijn de overleglijnen kort en is de zorg laagdrempelig.
Onze patiëntenpopulatie is multicultureel en komt uit alle lagen van de bevolking.

Het huidige team van POH's bestaat uit 4 praktijkondersteuners Somatiek en een Verpleegkundige Specialist. Samen dragen we de zorg voor de chronisch zieken en kwetsbare ouderen.
De consulttijden staan op 30 minuten waardoor je als praktijkondersteuner ruimte ervaart om goede zorg te bieden.

Wij hebben een gezellig en goed gemotiveerd team, waarbinnen respectvol met elkaar wordt samengewerkt. Er is dagelijks genoeg ruimte voor overleg met huisartsen en collega’s.

Wij bieden een salaris volgens de CAO Huisartsenzorg.

Interesse?

Ben jij een gediplomeerde praktijkondersteuner Somatiek, die bekend is met het HIS Medicom en die inzetbaar is voor vooral Diabeteszorg en CVRM. dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

Nieuwsgierig geworden? Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Marisol Espinoza T: 06-37315595 of via de mail m.espinoza@samenbeter.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Doktersassistente 16-31 uur per week

Beek
Parttime
Amarant

Studentenbaan zorgondersteuner

Tilburg
4 - 8 uur
Kempenhaeghe

Tandartsassistant(e)

Sterksel
Parttime