Huisarts-waarnemer of HIDHA

Wij vragen

We zoeken een gemotiveerde en kundige collega die:

  • Het leuk vindt om samen te werken in een team
  • Proactief meedenkt aan optimalisatie van de werkprocessen en de kwaliteit van zorg
  • Bereid is om in goed onderling overleg naar rato deel te nemen aan diensten en waarneming tijdens de vakantie

Ons aanbod

Bij ons kom je terecht in een leuk team in een goed georganiseerde NHG geaccrediteerde praktijk, in het gezellige en goed bereikbare dorp Fijnaart in West-Brabant.

In onze praktijk (circa 3800 patiënten) werken we met drie huisartsen, allen deeltijd. Daarnaast werken er vijf praktijkassistentes (deeltijd) waarvan één is opgeleid tot spreekuurondersteuner huisarts (SOH). Verder worden we ondersteunt door twee poh’s somatiek, één poh-ggz en een praktijkmanager.

Een goede werksfeer en een gezonde werk-privé balans vinden wij belangrijk. Dat komt ook de patiëntenzorg ten goede. In dit kader hebben we standaard 15 minuten per consult. De spreekuurtijden zijn van 8:00-10:30 uur en van 14:00 tot 16:00. Hierdoor is er voldoende tijd voor overleg, visites, spoedgevallen en administratie. Er is een prettige ruime teamkamer die van alle gemakken is voorzien, zoals een koffieapparaat met verse bonen!

De praktijk is gevestigd in een modern nieuwgebouwd pand met alle voorzieningen die nodig zijn om optimaal spreekuur te kunnen draaien. In het gebouw zijn diverse andere disciplines uit de eerste lijn werkzaam zoals een diëtiste, verloskundige, fysiotherapeut, podotherapeut en een huidtherapeut. Tevens is er een echografie centrum (voor gynaecologie en obstetrie) en een prikcentrum van Star- SHL gehuisvest. Er is nauwe samenwerking met de SOG en er is geregeld overleg met thuiszorgorganisaties. Dit bevordert een goede onderlinge samenwerking, ten gunste van goede en efficiënte patiëntenzorg.

De startdatum, aantal werkdagen en werktijden zijn flexibel en in onderling overleg te bespreken.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Aarzel niet om contact te zoeken. Een dagje proefdraaien behoord ook tot de mogelijkheden!

Recente vacatures

BrabantZorg

Basisarts / ANIOS regio Uden | 28 -36 uur

Oss
28 - 36 uur
Máxima MC

Fellowship vaatchirurgie (tweejarig)

Veldhoven
32 - 36 uur
Huisartsen Zorggroep Breda

Huisarts (waarnemend)

Prinsenbeek
In overleg