zoekt een

Psychiater | Gebiedsteams GGzE

Wij vragen

Maak het verschil

Als psychiater ben je verantwoordelijk voor het vormgeven van de psychiatrische behandeling en werk je samen met een multidisciplinair behandelteam, bestaande uit onder andere klinisch, GZ- en masterpsychologen, verpleegkundig specialisten en een verpleegkundig/agogisch team.

Wij zoeken een psychiater die niet alleen het belang van mens- en herstelgerichte zorg onderschrijft, maar dit ook actief uitdraagt. Ook ben je in staat om met jouw ideeën het multidisciplinaire team te inspireren en vind je het leuk om een belangrijke inhoudelijke bijdrage te leveren aan het team.

De functie van Psychiater:

 • Je bent regiebehandelaar en voert vanuit die rol regie over de multidisciplinaire behandeling.
 • Je voert (psychiatrische) diagnostiek uit in de intake- en behandelfase van de behandelingen. Je verzamelt in het kader hiervan onder andere relevante informatie over de medische geschiedenis, symptomen en psychosociale factoren en voert gesprekken met cliënten en hun naasten om tot een zorgvuldige diagnose te komen.
 • Je draagt bij aan behandelplannen die afgestemd zijn op de individuele behoeften van cliënten.
 • Je voert psychiatrische behandeling uit, waaronder farmacotherapie.
 • Je bent inzetbaar voor consultatie aan zowel cliënten als interne en externe stakeholders.
 • Je maakt deel uit van de diensten poule buiten kantooruren. Samen met je collega medisch specialisten en andere disciplines draag je op die manier bij aan de zorg voor alle burgers in de regio die kampen met acute psychiatrische en psychische klachten.

Jouw impact
Wil jij een belangrijke rol spelen in de evolutie van de geestelijke gezondheidszorg? Dan krijg je nu de kans om samen met collega's het verschil te maken. Dichtbij de mensen waar het om draait. Als professional en als pionier. Je maakt niet alleen impact op het leven van de cliënt, je doet het ook voor de mensen rondom de cliënt. Jouw kennis, inzicht en passie zijn essentieel om gebiedsgericht werken te laten slagen. Stap in en lever een waardevolle bijdrage aan een zorg die meer lokaal, persoonlijk en vanuit eigen kracht is georganiseerd.

Maak het verschil en bouw aan ‘De zorg van de toekomst’.

Vacatures:
Op dit moment hebben wij vacatures voor deze functie in de volgende gebiedsteams:
- Gebied 3: behandelteam (24 - 36 uur)
- Gebied 4: behandelteam (24 - 36 uur)
- Gebied 6: behandelteam
- Gebied 7: behandelteam
- Gebied 8: Woensel Noord-Ontginning, Acht-Aanschot

Voor meer informatie over de gebiedsteams, kijk op onze website.

Indien je voorkeur hebt voor een specifiek gebiedsteam, maak dit dan kenbaar in je sollicitatie.

Jouw toekomstige werkplek en team

GGzE gaat voor specialistische zorg, dichterbij huis!

Jouw toekomstige werkplek
De uitdagingen in de geestelijke gezondheidszorg zijn groot. Daarom zet GGzE in 2023 een stap naar voren. We willen als GGzE dichterbij de cliënten staan en dus gaan we het gesprek thuis of gewoon in de buurt aan; middenin de vertrouwde omgeving.

Het doel? De zorg voor de meest kwetsbare mensen dichterbij huis organiseren. En niet kijken naar diagnoses of verschillen, maar naar de kwaliteit van leven. En dat vanuit dezelfde zorgvuldigheid, professionaliteit en kwaliteit van zorg die wij bieden.

Samenwerking is de sleutel tot succes
Om de best mogelijke zorg te kunnen verlenen werken we intensief samen met onze netwerkpartners. Zoals huisartsen, welzijnsorganisaties, politie en woningcorporaties. Maar juist ook het netwerk van cliënten krijgt een essentiële rol in de weg naar herstel. Denk aan familie, vrienden, buren of verenigingen. Want echt herstel vindt plaats op eigen kracht, midden in de vertrouwde omgeving en met de juiste mensen om je heen.

Lokale gebiedsteams
We gaan werken vanuit acht lokale gebiedsteams en één centraal team. Eind 2023 voegen collega’s van de hoofdlocaties zich bij hun collega's die al lokaal actief zijn; verdeeld over de acht gebiedsteams. Daarmee vervallen de verschillende “loketten” en is gespecialiseerde ggz zorg georganiseerd in de woonomgeving van de cliënt.

Jouw achtergrond

Als psychiater binnen de gebiedsteams, breng je een stevige achtergrond in de psychiatrische zorg mee. Je bent in staat om snel te schakelen in diverse situaties en hebt een duidelijke visie op het uitzetten van een behandelplan. Je werkt samen met een verscheidenheid aan maatschappelijke partners. Met een sterke betrokkenheid voor het minimaliseren van dwang en drang, kun je deze middelen doelgericht inzetten wanneer dat nodig is.

Jouw profiel:

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot psychiater en staat in het BIG-register voor medisch specialisten. Je kan snel schakelen en zet duidelijke lijnen uit in de behandeling.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je bent gemotiveerd dwang en drang zoveel mogelijk te voorkomen en kan creatieve oplossingen bedenken wanneer dwang en drang onvermijdelijk lijken. Indien het toch onvermijdelijk is, zet je dwang en drang doelgericht in.
 • Je werkt multidisciplinair samen, zowel binnen als buiten GGzE, en onderhoudt indien nodig nauw contact met maatschappelijke partners zoals politie, gemeente, woningbouw en vele anderen.

Ons aanbod

Salaris
Bij GGzE bieden we een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring en conform de CAO van de ggz. Voor deze functie betreft dat schaal AMS: met minimaal € 6050 tot maximaal € 10376 op basis van een 36-urige werkweek. 

Arbeidsvoorwaarden
Maar dat is nog niet alles! We zorgen voor een aantrekkelijk pakket aan voordelen, waaronder een eindejaarsuitkering (een volledige 13e maand), vakantiegeld en uitstekende pensioenvoorwaarden.

Jouw groei
We geloven in de kracht van ontwikkeling en groei. Daarom zetten we ons in voor de ontwikkeling van je carrière en persoonlijke groei, door tijd, geld en aandacht beschikbaar te stellen. Bij ons heb jij de regie in handen.

Extra voordelen
Om je werk leven leuker en gezonder te maken, bieden we je de mogelijkheid deel te nemen aan het fietsplan.

Wat de functie nog meer biedt

 • Je speelt een cruciale rol in het leven van onze cliënten.
 • Je past jouw talenten en vaardigheden toe in de vertrouwde omgeving van onze cliënten, waarmee je bijdraagt aan deze nieuwe en innovatieve manier van werken
 • Je ontvangt een werktelefoon en werklaptop.

Over GGzE

GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.

GGzE is continu bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties.

Interesse?

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Caro Goudriaan via telefoonnummer 06-10557088 of met Pieter-Bas Kantebeen via het telefoonnummer 06-83663953.

Solliciteren

Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Recente vacatures

Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Medewerker welzijn-zorg

Raamsdonksveer
50 - Oproep / flex uur
Vitalis WoonZorg Groep

Vrijwilliger Welzijn

Eindhoven
0 - 32 uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg