zoekt een

Basispsycholoog | Gebiedsteams GGzE

Wij vragen

Maak het verschil

Bij GGzE zetten we ons niet alleen in voor de vermindering van klachten, maar richten we ons ook op het verbeteren van de levenskwaliteit van onze cliënten. Als basispsycholoog speel je hierin een cruciale rol, enerzijds door het (mede) uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek waarmee de collega’s in het gebiedsteam in staat gesteld worden zorg op maat te bieden, anderzijds door zelf (een deel) van de behandelingen uit te voeren. Je werkt nauw samen met de cliënten, hun naasten, netwerkpartners, de omgeving en ons multidisciplinaire team met als doel dat onze cliënten mee kunnen doen in het dagelijks leven, op een manier die bij hen past.

De functie van basispsycholoog:

 • Je voert samen met een GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog psychodiagnostisch onderzoek uit om de psychische problemen van de cliënt te evalueren en aanbevelingen te doen voor begeleiding en behandeling.
 • Je biedt individuele therapie aan, gebruikmakend van evidence-based interventies om symptoomverlichting, herstel en persoonlijke groei te bevorderen.
 • Je stelt in samenwerking met de cliënt, de naasten en de regiebehandelaar een behandelplan op en evalueert regelmatig samen met de regiebehandelaar de voortgang om de effectiviteit te beoordelen en eventuele aanpassingen te doen.
 • Je geeft groepstherapieën, waar cliënten met vergelijkbare uitdagingen elkaar kunnen ondersteunen, ervaringen delen en vaardigheden ontwikkelen.
 • Je voorziet cliënten en hun families van psycho-educatie over psychische aandoeningen, behandelopties en zelfzorg strategieën om de veerkracht te bevorderen.
 • Je werkt nauw samen met andere professionals binnen het multidisciplinaire behandelteam voor een geïntegreerde benadering van de zorg.

Jouw impact
Wil jij een belangrijke rol spelen in de evolutie van de geestelijke gezondheidszorg? Dan krijg je nu de kans om samen met collega's het verschil te maken. Dichtbij de mensen waar het om draait. Als professional en als pionier. Je maakt niet alleen impact op het leven van de cliënt, je doet het ook voor de mensen rondom de cliënt. Jouw kennis, inzicht en passie zijn essentieel om gebiedsgericht werken te laten slagen. Stap in en lever een waardevolle bijdrage aan een zorg die meer lokaal, persoonlijk en vanuit eigen kracht is georganiseerd.

Maak het verschil en bouw aan ‘De zorg van de toekomst’.

Vacatures:
Op dit moment hebben wij vacatures voor deze functie in de volgende gebiedsteams:
- Gebied 1: behandelteam
- Gebied 2: behandelteam

Voor meer informatie over de gebiedsteams, kijk op onze Website.

Indien je voorkeur hebt voor een specifiek gebiedsteam, maak dit dan kenbaar in je sollicitatie.

Jouw toekomstige werkplek en team

GGzE gaat voor specialistische zorg, dichterbij huis!

Jouw toekomstige werkplek
De uitdagingen in de geestelijke gezondheidszorg zijn groot. Daarom zet GGzE in 2023 een stap naar voren. We willen als GGzE dichterbij de cliënten staan en dus gaan we het gesprek thuis of gewoon in de buurt aan; middenin de vertrouwde omgeving.

Het doel? De zorg voor de meest kwetsbare mensen dichterbij huis organiseren. En niet kijken naar diagnoses of verschillen, maar naar de kwaliteit van leven. En dat vanuit dezelfde zorgvuldigheid, professionaliteit en kwaliteit van zorg die wij bieden.

Samenwerking is de sleutel tot succes
Om de best mogelijke zorg te kunnen verlenen, werken we intensief samen met onze netwerkpartners. Zoals huisartsen, welzijnsorganisaties, politie en woningcorporaties. Maar juist ook het netwerk van cliënten krijgt een essentiële rol in de weg naar herstel. Denk aan familie, vrienden, buren of verenigingen. Want echt herstel vindt plaats op eigen kracht, midden in de vertrouwde omgeving en met de juiste mensen om je heen.

Lokale gebiedsteams
We gaan werken vanuit acht lokale gebiedsteams en één centraal team. Eind 2023 voegen collega’s van de hoofdlocaties zich bij hun collega's die al lokaal actief zijn; verdeeld over de acht gebiedsteams. Daarmee vervallen de verschillende “loketten” en is gespecialiseerde ggz zorg georganiseerd in de woonomgeving van de cliënt.

Jouw achtergrond

Ben jij een ervaren basispsycholoog die door middel van onderzoek, diagnostiek, behandeling en begeleiding de psychische gezondheidstoestand en/of het herstelproces van de cliënten optimaal bevordert? En wil je vanuit het gedragskundig vakgebied een bijdrage leveren aan het realiseren van onze zorgvisie en zorgdoelstellingen? Dan zoeken wij jou!

Als basispsycholoog binnen de gebiedsteams krijg je de kans om intensief samen te werken met, zowel cliënten als met hun netwerk en samenwerkingspartners.

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een universitair diploma in de psychologie, met BAPD aantekening. Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en financiële regelingen voor cliënten.
 • Je bent in het bezit van een geldige LOGO-verklaring
 • Je kunt omgaan met een hoge werkdruk en werkt autonoom als onderdeel van een enthousiast team
 • Ervaring met cognitieve gedragstherapie of zelfs een lidmaatschap van de VGCt is een pluspunt!

Herken jij je hierin en wil je meebouwen aan de zorg van de toekomst? Solliciteer dan en maak eenverschil in het leven van onze cliënten.

Ons aanbod

Ons aanbod

Salaris
Bij GGzE bieden we een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring en conform de CAO van de ggz. Voor deze functie betreft dat schaal 60: met minimaal € 3471 tot maximaal € 5230 op basis van een 36-urige werkweek.

Arbeidsvoorwaarden
Maar dat is nog niet alles! We zorgen voor een aantrekkelijk pakket aan voordelen, waaronder een eindejaarsuitkering (een volledige 13e maand), vakantiegeld en uitstekende pensioenvoorwaarden.

Jouw groei
We geloven in de kracht van ontwikkeling en groei. Daarom zetten we ons in voor de ontwikkeling van je carrière en persoonlijke groei, door tijd, geld en aandacht beschikbaar te stellen. Bij ons heb jij de regie in handen.

Extra voordelen
Om je werk leven leuker en gezonder te maken, bieden we je de mogelijkheid deel te nemen aan het fietsplan.

Wat de functie nog meer biedt

 • Je speelt een cruciale rol in het leven van onze cliënten.
 • Je past jouw talenten en vaardigheden toe in de vertrouwde omgeving van onze cliënten, waarmee je bijdraagt aan deze nieuwe en innovatieve manier van werken.
 • Je ontwikkelt samenwerkingsvaardigheden door te werken met netwerkpartners, naasten en cliënten. Tegelijkertijd leer je door de hoge mate van verantwoordelijkheid ook om zelfstandig te functioneren.
 • Je ontvangt een werktelefoon en werklaptop.

Over GGzE

GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.

GGzE is continu bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties.

Interesse?

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Philippe Jacques via telefoonnummer 06-58764956.

Solliciteren

Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Diagnostiek voor U

Moleculair (Micro-) Biologisch Analist

Eindhoven
28 - 32 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

MST LVB therapeut - De La Salle Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur
MO Den Bosch

Woonbegeleider Voorziening Langdurig Verblijf

's-Hertogenbosch
In overleg