zoekt een

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige | Gebiedsteams GGzE

Wij vragen

Maak het verschil
Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) binnen Transitie Lokaal sta je middenin de eigen omgeving van onze cliënten. Jij vervult een belangrijke rol in de coördinatie en uitvoering van complexe behandelplannen. Je werkt daarbij nauw samen met andere hulpverleners en netwerkpartners en bent voor de cliënt en diens netwerk een belangrijk aanspreekpunt.

De functie van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV):

 • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van behandelingen omdat deze in duo- behandelaarschap plaatsvinden
 • Je geeft hierbij advies en overlegd met andere hulpverleners, met inachtneming van je eigen professionele verantwoordelijkheid.
 • Je zorgt voor een goede afstemming met de cliënt en diens netwerk/ondersteuningssysteem.
 • Je voert regie uit over behandelingen op basis van je kennis en ervaring en werkt volgens gespecialiseerde methodieken.
 • Je dient depots/medicatie toe op voorschrift van een arts of verpleegkundig specialist.
 • Je informeert verwijzers, hulpverleners en indien nodig andere betrokkenen over de voortgang en resultaten van de behandeling.
 • Je houdt (cliënten)dossiers en administratieve taken die voortvloeien uit je functie bij, inclusief schriftelijke rapportages, verslagen, behandel beoordelingen, eventuele overdrachten en ontslagbrieven van cliënten.
 • Je evalueert en rapporteert over de voortgang en resultaten aan het multidisciplinaire behandelteam.
 • Je levert een bijdrage aan het kwaliteitsbeleid op beleidsniveau, en betrokkenheid bij zorgontwikkeling.

Jouw impact
Wil jij een belangrijke rol spelen in de evolutie van de geestelijke gezondheidszorg? Dan krijg je nu de kans om samen met collega's het verschil te maken. Dichtbij de mensen waar het om draait. Als professional en als pionier. Je maakt niet alleen impact op het leven van de cliënt, je doet het ook voor de mensen rondom de cliënt. Jouw kennis, inzicht en passie zijn essentieel om gebiedsgericht werken te laten slagen. Stap in en lever een waardevolle bijdrage aan een zorg die meer lokaal, persoonlijk en vanuit eigen kracht is georganiseerd.

Maak het verschil en bouw aan ‘De zorg van de toekomst’.

Vacatures:
Op dit moment hebben wij vacatures voor deze functie in de volgende gebiedsteams:
- Gebied 1: behandelteam
- Gebied 2: behandelteam (18 - 24 uur)
- Gebied 3: behandelteam (24 - 36 uur)
- Gebied 4: behandelteam
- Gebied 5: behandelteam
- Gebied 6: behandelteam
- Gebied 7: behandelteam

Voor meer informatie over de gebiedsteams, kijk op onze website.

Indien je voorkeur hebt voor een specifiek gebiedsteam, maak dit dan kenbaar in je sollicitatie.

Jouw toekomstige werkplek en team

GGzE gaat voor specialistische zorg, dichterbij huis!

Jouw toekomstige werkplek
De uitdagingen in de geestelijke gezondheidszorg zijn groot. Daarom zet GGzE in 2023 een stap naar voren. We willen als GGzE dichterbij de cliënten staan en dus gaan we het gesprek thuis of gewoon in de buurt aan; middenin de vertrouwde omgeving.

Het doel? De zorg voor de meest kwetsbare mensen dichterbij huis organiseren. En niet kijken naar diagnoses of verschillen, maar naar de kwaliteit van leven. En dat vanuit dezelfde zorgvuldigheid, professionaliteit en kwaliteit van zorg die wij bieden.

Samenwerking is de sleutel tot succes
Om de best mogelijke zorg te kunnen verlenen werken we intensief samen met onze netwerkpartners. Zoals huisartsen, welzijnsorganisaties, politie en woningcorporaties. Maar juist ook het netwerk van cliënten krijgt een essentiële rol in de weg naar herstel. Denk aan familie, vrienden, buren of verenigingen. Want echt herstel vindt plaats op eigen kracht, midden in de vertrouwde omgeving en met de juiste mensen om je heen.

Lokale gebiedsteams
We gaan werken vanuit acht lokale gebiedsteams en één centraal team. Eind 2023 voegen collega’s van de hoofdlocaties zich bij hun collega's die al lokaal actief zijn; verdeeld over de acht gebiedsteams. Daarmee vervallen de verschillende “loketten” en is gespecialiseerde ggz zorg georganiseerd in de woonomgeving van de cliënt.

Jouw achtergrond
In de rol van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) binnen Transitie Lokaal breng je een unieke combinatie van kwaliteiten en vaardigheden. Je bent in bezit van een afgeronde SPV- opleiding met BIG-registratie en combineert dit met flexibiliteit en stressbestendigheid. Je bent niet alleen in staat om structuur te bieden aan cliënten, maar je beweegt ook creatief mee in hun belevingswereld en die van hun naasten.

Plezier in het werken met anderen, een positieve insteek en de wens om een toekomst te bouwen in een dynamisch en afwisselend werkveld zijn essentiële onderdelen van jouw profiel. Je bent een echte teamspeler, die het geven en ontvangen van feedback als natuurlijk beschouwt voor de professionele ontwikkeling van zowel het team als jezelf.

Bovendien erken je het belang van humor in je werk en draag je bij aan een professionele en gezellige werksfeer samen met je collega's. Of je nu al ervaring hebt in de psychiatrie of een sterke affiniteit hebt met onze doelgroep, jij bent klaar om je in te zetten voor onze cliënten.

Jouw profiel:

 • Afgeronde SPV-opleiding met BIG-registratie.
 • Flexibiliteit, stressbestendigheid en tactvol handelen.
 • Vermogen om structuur te bieden en creatief mee te bewegen met cliënten en naasten.
 • Een teamspeler die houdt van een hoge mate van verantwoordelijkheid.
 • Erkenning van het belang van humor en een positieve werksfeer.
 • Ervaring of sterke affiniteit met de psychiatrie en onze doelgroep.

Herken jij je hierin en wil je meebouwen aan de zorg van de toekomst? Solliciteer dan en maak een verschil in het leven van onze cliënten.

Ons aanbod

Ons aanbod

Salaris
Bij GGzE bieden we een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring en conform de CAO van de ggz. Voor deze functie betreft dat schaal 55: met minimaal € 3016 tot maximaal € 4692 op basis van een 36-urige werkweek. 

Arbeidsvoorwaarden
Maar dat is nog niet alles! We zorgen voor een aantrekkelijk pakket aan voordelen, waaronder een eindejaarsuitkering (een volledige 13e maand), vakantiegeld en uitstekende pensioenvoorwaarden.

Jouw groei
We geloven in de kracht van ontwikkeling en groei. Daarom zetten we ons in voor de ontwikkeling van je carrière en persoonlijke groei, door tijd, geld en aandacht beschikbaar te stellen. Bij ons heb jij de regie in handen.

Extra voordelen
Om je werk leven leuker en gezonder te maken, bieden we je de mogelijkheid deel te nemen aan het fietsplan.

Wat de functie nog meer biedt

 • Je speelt een cruciale rol in het leven van onze cliënten.
 • Je past jouw talenten en vaardigheden toe in de vertrouwde omgeving van onze cliënten, waarmee je bijdraagt aan deze nieuwe en innovatieve manier van werken
 • Je ontwikkelt samenwerkingsvaardigheden door te werken met netwerkpartners, naasten en cliënten. Tegelijkertijd leer je door de hoge mate van verantwoordelijkheid ook om zelfstandig te functioneren.
 • Je ontvangt een werktelefoon en werklaptop.

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.

GGzE is continu bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties.

Interesse?

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Caro Goudriaan via telefoonnummer 06-10557088.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Máxima MC

Verpleegkundige Acute Opname Afdeling

Veldhoven
28 - 36 uur
Bravis Ziekenhuis

Verpleegkundige Interne Geneeskunde/Maag-Darm-Lever

Roosendaal
24 - 28 uur