zoekt een

(Persoonlijk) Begeleider EMB

Wij vragen

Functieomschrijving

Locatie: Ridderpoort 19

Uren: 24 uur tot 32 uur

 

Wat je gaat doen

Jij zet je graag in voor een beter leven van cliënten. Je zorgt voor adequate, mensgerichte begeleiding en ondersteuning. Dat is dankbaar en soms pittig werk. Goed om te weten is dat je altijd kan terugvallen op een team met ervaren Begeleiders en Persoonlijk begeleiders. Klinkt dit als echt iets voor jou? Lees dan vooral verder. Wij leren je graag beter kennen.

 

Wat je van ons mag verwachten

 • Je komt in een leuk en divers team zowel in leeftijd als in ervaring en functie, die zich graag 100% inzet om de zorg rondom de cliënt zo goed mogelijk te organiseren.
 • Je verdient conform CAO Gehandicaptenzorg (FWG 35/40) minimaal € 2.393,- en maximaal € 3.606,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Afhankelijke van welke functie je wordt aangenomen.
 • Je ontvangt jaarlijks in december een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Je kan fiscaal vriendelijke producten aanschaffen, denk hierbij aan een (elektrische) fiets, telefoon of tablet. Toch liever voordelig een HelloFresh bestellen of voordelig fitnessen? Ook dat is mogelijk!
 • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • En wij bieden jou een ruim scholingsaanbod aan, zodat jij jouw vakmanschap kan blijven ontwikkelen.

 

Jouw werkplek

Op Ridderpoort 19 is een huiselijke woning aan de rand van Sleeuwijk. Op deze locatie wonen 9 cliënten. Al onze cliënten hebben hier een eigen kamer die zij naar eigen smaak kunnen en mogen inrichten. De woning is gelijkvloers zodat zowel mobiele cliënten als cliënten in een rolstoel overal heen kunnen. Op de woning wonen cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er wordt een duidelijke dagstructuur geboden en de zorg wordt ingezet op maat en naar behoefte. We hebben een betrokken en enthousiast team die met veel energie klaarstaat om de cliënten te begeleiden.

 

SOVAK in het kort

Bij SOVAK staat het verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking voorop in alles wat we doen. Dit doen wij met ruim 900 medewerkers en 400 vrijwilligers. Elke dag opnieuw bieden we samen de beste ondersteuning aan onze 700 cliënten.

Vereisten

Als (Persoonlijk) Begeleider doe je ertoe. Lees maar.

 • De kern van je dag is het coördineren van de zorg- en dienstverlening voor cliënten, waarbij jij onder andere de hulpvraag inventariseert en in afstemming met de cliënt en/of het netwerk het ondersteuningsplan opstelt om zo de uitvoering hiervan te bewaken en een integrale aanpak te bewerkstelligen. Je vindt het vanzelfsprekend om het sociale netwerk rondom de cliënt te activeren en uit te breiden.
 • Je signaleert (gedrags-)veranderingen of bijzonderheden bij cliënten op het gebied van gezondheid, welbevinden en sociale omgeving.
 • Werk je als Begeleider bij SOVAK dan draag je bij aan een betekenisvolle dag voor de bewoners en een prettige sfeer in huis.
 • Je levert een bijdrage aan de taken binnen de zelforganisatie van het team en werkt volgens de kernwaarden van SOVAK: met hart en ziel, ondernemend, samen en vakmanschap.
 • Jij gaat graag aan de slag vanuit mensgerichte zorg en vanuit onze nieuwe basismethodiek ‘zonder stevige wortels kan iemand niet tot bloei komen’. Dat geldt natuurlijk voor onze cliënten, voor het team, maar ook voor jou en jouw talenten.

 

Jouw talenten en vakmanschap

 • Je hebt een zorg gerelateerd diploma op niveau 3 of 4.
 • Je bent oplettend en aandachtig bij het bewaken van de uitvoering van het plan en het bieden van begeleiding. Hierdoor herken je tijdig bijzonderheden en veranderingen bij bewoners.
 • Je bent geduldig en beschikt over voldoende doorzettingsvermogen om de bewoners te begeleiden en stimuleren.
 • Op onverwachte situaties of gedrag reageer je op een creatieve en oplossingsgerichte manier.
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, je weet te schakelen tussen de meerdere niveaus binnen het netwerk van de cliënt.
 • Je bent een echte teamspeler, die net zo goed zelfstandig en alleen werkt.
 • Je bent flexibel ingesteld en vindt het leuk om op andere locaties te werken indien nodig.

 

Sollicitatieprocedure

Denk je nu dat ben ik! Hou je niet in en solliciteer via de sollicitatiebutton. Een referentiecheck maakt standaard onderdeel uit van het sollicitatieproces, net als het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag. We willen graag benadrukken dat (bevordering van) interne mobiliteit een belangrijk thema is binnen de organisatie. We vinden het dan ook goed om te vermelden dat interne sollicitanten voorrang genieten boven externe sollicitanten.

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Marloes Spaans via 06-81362672 of via Whatsapp.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?

Wil je meer weten over deze functie

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

(Persoonlijk) begeleider EMB/ Verzorgende IG/Verpleegkundige ...

's-Hertogenbosch
12 - 28 uur
Sint Anna

Verzorgende IG (Nachtteam)

Boxmeer
20 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur