Verpleegkundige - Afdeling de Orchidee

Wij vragen

Ontmoetingshuis De Beemden is voor afdeling de Orchidee per direct op zoek naar een verpleegkundige voor 24 tot 34 uur per week.

Ontmoetingshuis De Beemden is gevestigd in het groene, bosrijke Sint-Michielsgestel en is een fijne plek om te wonen voor mensen met dementie of somatische aandoeningen. ‘Ontmoetingshuis de Beemden, daar waar ontmoeten centraal staat.’

Afdeling de Orchidee is een somatische verpleegafdeling waar 22 cliënten wonen. De mooie woon-zorgappartementen zijn geschikt voor mensen die graag beschermd en verzorgd wonen. Daarnaast is er een fijne, sfeervolle huiskamer, waar bewoners gezamenlijk kunnen eten of kunnen deelnemen aan een tal van (sociale) activiteiten die hier worden georganiseerd. De opzet van deze afdeling is ruim en licht. Bij de omgang en zorg denken we graag vanuit wat mogelijk is én de wensen van onze cliënten zijn hierbij altijd ons belangrijkste uitgangspunt. Bij De Beemden is het wonen fijn, warm en persoonlijk, hier worden bijzondere momenten altijd gevierd en dragen we graag bij aan die dingen waardevol zijn voor het levensgeluk van onze cliënten. Samen werken we aan wat er voor de cliënt écht toe doet.
Binnen het team van de Orchidee is er fijne dynamiek aanwezig, zowel doeners als denkers worden hier in hun krachten gezet. Samenwerking staat hierbij hoog in het vaandel, waar empathisch vermogen overvloeit in betrokkenheid: samen streven we naar verbinding en wordt er ruimte gecreëerd om te kunnen uitoefenen waar een medewerker goed in is.

Klaar voor de zorg van morgen
De zorg verandert, dat weten we allemaal. Als innovatielocatie pakken we onze verantwoordelijkheid om mee te denken en mee te veranderen en zo klaar te zijn voor de toekomst. Het levensgeluk voor onze bewoners en werkgeluk van onze medewerkers, staat bij ons voorop.

Innoveren is veel meer dan technologie. Innoveren is ook gewoon nieuwe ideeën hebben en nieuwe dingen proberen. Of juist stoppen met oude dingen. Jezelf ontwikkelen. En dat kan iedereen. We wachten niet af wat er op de markt beschikbaar komt, maar gaan zelf op pad. Wij lopen graag voorop. Zo zijn wij klaar voor de zorg van morgen.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen
Als onderdeel van het team ben jij verantwoordelijk voor het leveren van optimale zorg voor onze cliënten. Het leren kennen van onze cliënten is de essentie van ons vak. Dit helpt jou om de zorg te bieden, die past bij de wensen van onze cliënten. Deze wensen zijn opgenomen in het zorgleefplan; een plan opgesteld door de cliënt, familie en mantelzorgers. Hierin worden de zorgbehoeften, wensen en verlangens gedeeld, zodat jij de beste zorg kan leveren die de cliënt verdient. Tot jouw kerntaken behoren het verlenen van zorg aan bewoners en het verrichten van verzorgende en verpleegtechnische handelingen, op psychosociaal en psychogeriatrisch gebied conform de zorgplannen. Daarnaast begeleid je de intake met bewoners, inventariseer en bespreek je de zorgbehoeften, wensen, gevoelens en gewenste leefstijl in de eigen woon- en leefomgeving van onze cliënten. Daarbij stel je verpleegkundige diagnoses die als basis dienen voor het opstellen van zorgplannen. Hierbij is een optimale kwaliteit van leven en levensgeluk altijd het uitgangspunt. Ook ondersteun je in jouw rol collega’s en daag je hen uit om de zorg dagelijks af te stemmen op de behoefte van de bewoner. Tevens behoort het begeleiden van leerlingen tot een van de hoofdtaken.

Wij vragen
• Een diploma verpleegkundige MBO niveau 4 en een BIG registratie;
• Ervaring in het werken met zorgplannen binnen de verpleeghuiszorg;
• Een betrokken houding;
• Aandacht voor de cliënt, relaties en vertegenwoordigers van de cliënt en jouw collega’s;
• Een eigentijdse professional die belang hecht aan zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap;
• Een persoonlijkheid die zowel sociaal als communicatief vaardig is;
• Onze kernwaarden te omarmen in jouw dagelijkse werkzaamheden en je vindt het leuk om hier vorm aan te geven.

Ons aanbod

Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van verpleegkundige is ingedeeld in FWG 45 (minimaal € 2.783,27 en maximaal € 3.754,41 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

Interesse?

Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Amber van de Loo – van Berkel, teamcoach, via 073-5587777.
Wij ontvangen graag je sollicitatie met cv bij voorkeur via volgende link: https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/103-245-verpleegkundige-afdeling-de-orchidee
Alle correspondentie graag onder vermelding van vacaturenummer: 103-245.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn de volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.
- Een toetsing bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

S&L Zorg

Persoonlijk begeleider (Zorgcoördinator)

Bergen op Zoom
In overleg
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Verpleegkundig Medisch Assistent B

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Verpleegkundige mbo - thuiszorg

Eindhoven
32 - 36 uur