Verzorgende IG - Avond- en weekenddiensten

Wij vragen

Antoniushof is voor de avond-/weekenddiensten op zoek naar een verzorgende IG vanaf 12 uur per week.

In het hart van Waalwijk ligt Antoniushof; een zorglocatie die een fijne woonomgeving biedt voor bewoners met een somatische aandoeningen of dementie. De sfeer is er gemoedelijk, hier kent men elkaar nog van vroeger, de plaatselijke verenigingen, werk en sport. Er worden regelmatig uiteenlopende activiteiten georganiseerd, wat bijdraagt aan een mooie invulling voor fijne dag. Dat is wat wij belangrijk vinden! Jouw werkplek is niet anders, men is betrokken en er is aandacht voor elkaar.

Klaar voor de zorg van morgen
De zorg verandert, dat weten we allemaal. Als innovatielocatie pakken we onze verantwoordelijkheid om mee te denken en mee te veranderen en zo klaar te zijn voor de toekomst. Het levensgeluk voor onze bewoners en werkgeluk van onze medewerkers, staat bij ons voorop.

Innoveren is veel meer dan technologie. Innoveren is ook gewoon nieuwe ideeën hebben en nieuwe dingen proberen. Of juist stoppen met oude dingen. Jezelf ontwikkelen. En dat kan iedereen. We wachten niet af wat er op de markt beschikbaar komt, maar gaan zelf op pad. Wij lopen graag voorop. Zo zijn wij klaar voor de zorg van morgen.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen
Werken met ouderen doe je vanuit je hart. Wij maken daarbij graag het verschil! ZGEM is een organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers die de eigen regie van de cliënt binnen de context van zijn of haar levensverhaal centraal stelt. Jij werkt met trots en passie in de zorg, denkt graag mee in zorgontwikkelingen en bent je bewust van de belangrijke rol die jij speelt richting familie en mantelzorgers. Jij gaat met hen in gesprek over het belang van bijvoorbeeld naastenparticipatie en vanuit de teams proberen jullie samen dit onderwerp steeds meer vorm te geven. Je bent werkzaam op de verpleegafdeling waar zowel kleinere als grotere teams met elkaar samenwerken.

Jouw team:
Binnen het team, variërend in leeftijd en functie, wordt er gekeken naar ieders kwaliteiten en interesse gebieden. Zo kun je deelnemen aan commissies en scholingen volgen die je interesse hebben. De opgedane kennis kun je direct toepassen binnen de aandachtsgebieden van het team. Een voorbeeld van zo’n praktische scholing is “U woont nu hier”; je leert hoe je tijdens de zorgverlening beter kunt aan sluiten bij tradities, gewoonten, wensen en behoeften van onze bewoners met dementie. Daarnaast geeft het inzichten om anders naar hen te kijken. Het uitgangspunt is altijd hierin om dát te doen wat bijdraagt aan het levensgeluk van onze bewoners.
Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening zorgen we liefdevol voor onze cliënten.
Jouw taken zijn:
• Het bieden van kwalitatief hoogwaardige verzorging en begeleiding gericht op een aangenaam leven voor cliënten;
• Via zorgplannen, die multidisciplinair zijn samengesteld, wordt de cliënt zorg op maat aangeboden;
• Signaleren en bespreken van knelpunten in de verzorging;
• Observeren van de cliënt en signaleren van non-verbale signalen;
• Handelen conform gemaakte omgangsafspraken.

Wij vragen
Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG. Je werkt graag met ouderen en hebt bij voorkeur ervaring in het werken met deze doelgroep. Je hebt aandacht voor de cliënt, relaties en vertegenwoordigers van de cliënt en collega’s. Medewerkers van ZGEM ontwikkelen zich tot eigentijdse professionals waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap. Je staat sterk in je schoenen en hebt het vermogen de juiste prioriteiten te stellen. Verder ben je creatief in denken en handelen waarbij je altijd je doel voor ogen houdt, communicatief sterk bent en kan je omgaan met feedback.

Ons aanbod

Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van verzorgende IG is ingedeeld in FWG 35 (minimaal € 2.466,72 en maximaal € 3.256,53 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor ZGEM. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

Interesse?

Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Ilona Spijkers (teamcoach), via telefoonnummer: 06-23788278.
Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv bij voorkeur via: https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/103-242-verzorgende-ig-avond-en-weekenddiensten
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-242.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

(Persoonlijk) begeleider EMB/ Verzorgende IG/Verpleegkundige ...

's-Hertogenbosch
12 - 28 uur
Sint Anna

Verzorgende IG (Nachtteam)

Boxmeer
20 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur