zoekt een

Verpleegkundig specialist ggz | Gebiedsteams GGzE

Wij vragen

Maak het verschil
Binnen een van de nieuwe gebiedsteams van GGzE ben je als verpleegkundig specialist de spil in de behandeltrajecten van onze cliënten in de wijk. Je werkt in multidisciplinair verband waarbij je diagnosticeert, indiceert en zelf specialistische behandelingen uitvoert.

Het werken in gebiedsteams vereist een intensieve samenwerking met andere disciplines, waarbij gebruik wordt gemaakt van elkaars expertise. Als regiebehandelaar zie je er op toe dat de voortgang en samenhang van de zorg aan de cliënt in de gaten wordt gehouden. Je beschikt hiernaast over de bekwaamheid om autonoom medicatie voor te schrijven binnen je eigen specialisme en deskundigheidsgebied.

De functie van Verpleegkundig specialist ggz:

 • Je diagnosticeert, indiceert en coördineert behandelingen.
 • Je voert specialistische (deel)behandelingen uit binnen een multidisciplinaire context.
 • Je werkt intensief samen met andere disciplines en gebruikt elkaars expertise.
 • Je voert regie over de voortgang en samenhang van de zorg aan de cliënt
 • Je schrijft medicatie voor binnen je eigen specialisme en deskundigheidsgebied, conform geldende wet- en regelgeving.
 • Je bewaakt de grenzen van je eigen bevoegdheid en weet wanneer je een andere specialist of discipline moet inschakelen.
 • Je informeert verwijzers, hulpverleners en zo nodig andere betrokkenen over het verloop en het resultaat van de behandeling.
 • Je houdt (cliënten)dossiers en administratieve taken die voortvloeien uit je functie bij, inclusief schriftelijke rapportages, verslagen, behandelevaluaties, eventuele overdrachten en ontslagbrieven van cliënten.

Jouw impact
Wil jij een belangrijke rol spelen in de evolutie van de geestelijke gezondheidszorg? Dan krijg je nu de kans om samen met collega's het verschil te maken. Dichtbij de mensen waar het om draait. Als professional en als pionier. Je maakt niet alleen impact op het leven van de cliënt, je doet het ook voor de mensen rondom de cliënt. Jouw kennis, inzicht en passie zijn essentieel om gebiedsgericht werken te laten slagen. Stap in en lever een waardevolle bijdrage aan een zorg die meer lokaal, persoonlijk en vanuit eigen kracht is georganiseerd.

Maak het verschil en bouw aan ‘De zorg van de toekomst’.

Vacatures:
Op dit moment hebben wij vacatures voor deze functie in de volgende gebiedsteams:
- Gebied 1: behandelteam
- Gebied 2: behandelteam
- Gebied 4: behandelteam (24 - 36 uur)
- Gebied 5: behandelteam
- Gebied 7: behandelteam

Voor meer informatie over de gebiedsteams, kijk op onze Website.

Indien je voorkeur hebt voor een specifiek gebiedsteam, maak dit dan kenbaar in je sollicitatie.

Jouw toekomstige werkplek en team

GGzE gaat voor specialistische zorg, dichterbij huis!

Jouw toekomstige werkplek
De uitdagingen in de geestelijke gezondheidszorg zijn groot. Daarom zet GGzE in 2023 een stap naar voren. We willen als GGzE dichterbij de cliënten staan en dus gaan we het gesprek thuis of gewoon in de buurt aan; middenin de vertrouwde omgeving.

Het doel? De zorg voor de meest kwetsbare mensen dichterbij huis organiseren. En niet kijken naar diagnoses of verschillen, maar naar de kwaliteit van leven. En dat vanuit dezelfde zorgvuldigheid, professionaliteit en kwaliteit van zorg die wij bieden.

Samenwerking is de sleutel tot succes
Om de best mogelijke zorg te kunnen verlenen, werken we intensief samen met onze netwerkpartners. Zoals huisartsen, welzijnsorganisaties, politie en woningcorporaties. Maar juist ook het netwerk van cliënten krijgt een essentiële rol in de weg naar herstel. Denk aan familie, vrienden, buren of verenigingen. Want echt herstel vindt plaats op eigen kracht, midden in de vertrouwde omgeving en met de juiste mensen om je heen.

Lokale gebiedsteams
We gaan werken vanuit acht lokale gebiedsteams en één centraal team. Eind 2023 voegen collega’s van de hoofdlocaties zich bij hun collega's die al lokaal actief zijn; verdeeld over de acht gebiedsteams. Daarmee vervallen de verschillende “loketten” en is gespecialiseerde ggz zorg georganiseerd in de woonomgeving van de cliënt.

Jouw achtergrond

Als verpleegkundig specialist ggz binnen de gebiedsteams speel je een belangrijke rol bij de mens- en herstelgerichte zorg in de eigen omgeving. Je bent een enthousiast en toegewijd professional die voldoet aan alle opleidingseisen en vakkundige kwalificaties. Je brengt niet alleen jouw expertise op het gebied van farmacotherapie, lichamelijk onderzoek, behandeltechnieken, rehabilitatie en crisisinterventie mee, maar ook jouw vermogen om als teamspeler te functioneren, communicatieve vaardigheden en zelfreflectief vermogen zijn essentieel binnen deze rol.

 • Je hebt de 3-jarige opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ bij de Opleidingsinstelling GGZ VS voltooid en bent opgenomen in zowel het BIG- als het Verpleegkundig Specialisten Register.
 • Je bent een enthousiaste, gepassioneerde en bekwame verpleegkundig specialist ggz die het belang van mens- en herstelgerichte zorg actief uitdraagt.
 • Je bent bekwaam en bevoegd op het gebied van farmacotherapie, lichamelijk onderzoek, behandeltechnieken, rehabilitatie en crisisinterventie.
 • Je hebt uitgebreide kennis van relevante wetgeving, waaronder de Wet BIG, WGBO, Wvggz, Geneesmiddelenwet.
 • Je bent een teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden en een goed zelfreflecterend vermogen.
 • Je gelooft in herstel op eigen kracht en het belang van de vertrouwde omgeving.

Herken jij je hierin en wil je meebouwen aan de zorg van de toekomst? Solliciteer dan en maak een verschil in het leven van onze cliënten.

Ons aanbod

Ons aanbod

Salaris
Bij GGzE bieden we een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring en conform de CAO van de ggz. Voor deze functie betreft dat schaal 65: met minimaal € 4108 tot maximaal € 6264 op basis van een 36-urige werkweek. 

Arbeidsvoorwaarden
Maar dat is nog niet alles! We zorgen voor een aantrekkelijk pakket aan voordelen, waaronder een eindejaarsuitkering (een volledige 13e maand), vakantiegeld en uitstekende pensioenvoorwaarden.

Jouw groei
We geloven in de kracht van ontwikkeling en groei. Daarom zetten we ons in voor de ontwikkeling van je carrière en persoonlijke groei, door tijd, geld en aandacht beschikbaar te stellen. Bij ons heb jij de regie in handen.

Extra voordelen
Om je werk leven leuker en gezonder te maken, bieden we je de mogelijkheid deel te nemen aan het fietsplan.

Wat de functie nog meer biedt

 • Je speelt een cruciale rol in het leven van onze cliënten.
 • Je past jouw talenten en vaardigheden toe in de vertrouwde omgeving van onze cliënten, waarmee je bijdraagt aan deze nieuwe en innovatieve manier van werken.
 • Je ontwikkelt samenwerkingsvaardigheden door te werken met netwerkpartners, naasten en cliënten. Tegelijkertijd leer je door de hoge mate van verantwoordelijkheid ook om zelfstandig te functioneren.
 • Je ontvangt een werktelefoon en werklaptop.

Over GGzE

GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.

GGzE is continu bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties.

Interesse?

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Marleen Drijvers via telefoonnummer 06-82800983 of met Pieter-Bas Kantebeen via het telefoonnummer 06-83663953.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Prisma

Verpleegkundige Hospice

Waalwijk
24 - 28 uur
Neos

Verpleegkundige Specifieke Doelgroepen

Eindhoven
28 - 32 uur