zoekt een

Begeleider BSO Eindhoven

Wij vragen

Kies je voor SWZ, dan kies je voor een werkgever die jou de ruimte geeft. Ruimte zodat jij als professional de grenzen kunt verleggen. Grenzen van jezelf, je collega’s en die van cliënten. Wij ondersteunen mensen met niet- aangeboren hersenletsel (NAH) en (ernstige) meervoudige beperking (EMB). Dagelijks vertrouwen zij op jou, als begeleider. Zorg van mens tot mens, met een warm hart en het hoofd koel.

Wat ga je als begeleider doen?
Ieder kind heeft zorg en aandacht nodig om te kunnen groeien en zich te ontwikkelen. Kinderen met een beperking kunnen daarnaast extra aandacht en ondersteuning nodig hebben en jij draagt daar samen met ons aan bij. Als begeleider BSO bied je zorg, ondersteuning en activiteiten aan kinderen met een lichamelijke of meervoudige beperking in de leeftijd van 4 tot en met 20 jaar. Structuur en duidelijkheid staan voorop omdat deze groep daar veel behoefte aan heeft. De gevarieerde recreatieve activiteiten zijn gericht op ontspanning en een zinvolle dagbesteding. Buiten de activiteiten die we aanbieden kunnen onze cliënten in de tijd van de BSO deelnemen aan het dansen of zwemmen.
De hoeveelheid van de zorg is niet groot en wordt afgestemd met ouders n.a.v. het intakegesprek en op basis daarvan wordt een persoonlijk plan opgesteld, met afspraken ten aanzien van: verzorging en begeleiding.
We bieden opvang aan op maandag t/m donderdag na school. Daarnaast ook op studiedagen die vast staan en in de vakanties op variabele dagen.

Hoe verleg je de grenzen?
Dat doe je samen met het team dat bestaat uit een persoonlijk begeleider, een begeleider en een helpende. Het team is zelforganiserend ingericht. De rolverdeling binnen het team bepalen jullie zelf. Je krijgt volop de kans om te groeien in jouw rol. We werken samen vanuit onze waarden: verbinding, vertrouwen en vakmanschap.

Wat vragen wij van jou?
Waar anderen tegen problemen oplopen, zie jij een kans om de grenzen te verleggen. Die creativiteit gebruik je om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wereld van de cliënt. Ook heb je:

  • een diploma op mbo-niveau 3, bijvoorbeeld richting Verzorgende (IG), medewerker maatschappelijke zorg(MMZ) of sociaal pedagogisch werker (SPW)
  • BSO Eindhoven is een klein team. Daarom zoeken we een enthousiaste, flexibele medewerker die mee wil denken over het uitoefenen van ons werk
  • creatief met ideeën en inbreng in de groep
  • Flexibel inzetbaar op studiedagen en in de vakanties van de kinderen

Ons aanbod

Wat krijg je bij SWZ?
Als begeleider krijg je een jaarcontract binnen de cao gehandicaptenzorg FWG 35 voor 7-8 uur in de week. In praktijk zal dit neerkomen op 2 dagen per week, in overleg op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. De werktijden zijn van 14:30u tot 18:30u en op woensdag van 12.30-17.30 uur.

Dit zijn onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.338,- en € 3.294,- o.b.v. 36 uur per week, exclusief onregelmatigheidstoeslag;
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van ruim 8% over je bruto jaarsalaris;
  • deelname aan het pensioen;
  • tot 40% korting op aanschaf van bijvoorbeeld fietsen, fitnesabonnement of tablet door een fiscale regeling;
  • de mogelijkheid om te groeien door breed aanbod opleidingen en trainingen.

Interesse?

Interesse?
Ben je er klaar voor om grenzen te verleggen van cliënten, je collega’s en die van jezelf?

Heb je vragen? Over onze organisatie of de functie? Stel ze gerust. Ilona Idsinga, persoonlijk begeleider BSO Eindhoven, beantwoordt je vragen graag via 06 36316795 of ilona.idsinga@swzzorg.nl.

Recente vacatures

Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

Gezinsbehandelaar KINGS (Kind In Gezond Systeem) - Maashorst ...

Reek
16 - 24 uur
Dichterbij

Orthopedagoog

Uden
28 - 32 uur