Verzorgende IG - Afdeling Herlaer

Wij vragen

Ontmoetingshuis de Beemden is voor de afdeling Herlaer per direct op zoek naar een verzorgende IG voor 24 tot 32 uur per week, uren zijn bespreekbaar.

Het Ontmoetingshuis De Beemden is gevestigd in het groene, bosrijke Sint-Michielsgestel en is een fijne plek om te wonen voor mensen met geheugenproblemen en hen die gedurende de dag ondersteuning nodig hebben op lichamelijk gebied.

Binnen afdeling Herlaer bieden we een veilige woonomgeving waar zorg en begeleiding nabij is voor bewoners met een lagere indicatie (ZZP 4). Een duidelijk verschil met reguliere WLZ is de veelal lichtere zorgzwaarte. Je ondersteunt op voornamelijk vooraf vastgestelde zorgmomenten. Het team is bevlogen en betrokken en staat ervoor om samen met de cliënt en zijn of haar naasten te bespreken hoe we als team ondersteunend kunnen zijn in het leven dat de cliënt graag wil leven. Binnen het team hechten we veel waarde aan collegialiteit.

Klaar voor de zorg van morgen
De zorg verandert, dat weten we allemaal. Als innovatielocatie pakken we onze verantwoordelijkheid om mee te denken en mee te veranderen en zo klaar te zijn voor de toekomst. Het levensgeluk voor onze bewoners en werkgeluk van onze medewerkers, staat bij ons voorop.

Innoveren is veel meer dan technologie. Innoveren is ook gewoon nieuwe ideeën hebben en nieuwe dingen proberen. Of juist stoppen met oude dingen. Jezelf ontwikkelen. En dat kan iedereen. We wachten niet af wat er op de markt beschikbaar komt, maar gaan zelf op pad. Wij lopen graag voorop. Zo zijn wij klaar voor de zorg van morgen.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen
We zoeken twee verzorgenden IG die vanuit trots en passie de zorg naar een hoger niveau tillen. De functie stelt je in de gelegenheid om de zorg voor deze groep cliënten samen met jouw collega’s inhoudelijk vorm te geven.
Jouw taken:
• Het bieden van kwalitatief hoogwaardige verzorging en begeleiding gericht op een aangenaam leven voor cliënten;
• Via zorgplannen, die multidisciplinair zijn samengesteld, wordt de cliënt zorg op maat aangeboden;
• Signaleren en bespreken van knelpunten in de verzorging;
• Observeren van de cliënt en signaleren van non-verbale signalen;
• Handelen conform gemaakte omgangsafspraken.

Wij vragen
Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG. Je werkt graag met ouderen en hebt bij voorkeur ervaring in het werken met deze doelgroep. Je hebt aandacht voor de cliënt, relaties en vertegenwoordigers van de cliënt en collega’s. Medewerkers van ZGEM ontwikkelen zich tot eigentijdse professionals waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap. Je staat sterk in je schoenen en hebt het vermogen de juiste prioriteiten te stellen. Verder ben je creatief in denken en handelen waarbij je altijd je doel voor ogen houdt, communicatief sterk bent en kan je omgaan met feedback.

Ons aanbod

Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van verzorgende IG is ingedeeld in FWG 35 (minimaal € 2.391,72 en maximaal € 3.177,10 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor ZGEM. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

Interesse?

Heb je interesse, neem even telefonisch contact op, we nodigen je van harte uit om eens een kijkje te komen nemen, en misschien een dagje mee te lopen. Je kan dan zelf de sfeer ervaren.
Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Ingrid van de Koevering, teamcoach, 073 5587777. Wij ontvangen je sollicitatie met cv bij voorkeur via volgende link: https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/103-236-verzorgende-ig-afdeling-herlaer
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-236.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Maaswaarden ouderenzorg

Collega Verzorgende IG afdeling de Haven

Wijk en Aalburg
16 - 32 uur
Nobel Zorg BV

Verzorgende IG (28-32 uur)

Eindhoven
28 - 32 uur
Egala Zorg

Verzorgende IG op locatie Raffy

Breda
In overleg