zoekt een

Verpleegkundige | kort verblijf | Breda

Wij vragen

Welkom bij de afdeling Lindemolen in Breda, waar je de kans krijgt om met één been in het ziekenhuis en één been in de ouderenzorg te staan. Wat we hiermee bedoelen? Lees onze vacature om meer te weten te komen over de afdeling Lindemolen waar een gepassioneerd team elke dag klaar staat voor onze cliënten.

Waarom je als verpleegkundige wíl werken op afdeling Lindemolen, Kort Verblijf in Breda!

  1. Verrijking van je klinische expertise: Op een kort verblijf afdeling krijg je te maken met diverse zorgscenario’s, waardoor je klinische kennis en vaardigheden worden verrijkt. Je bent betrokken bij situaties zoals medicatiebeheer, wondzorg, palliatieve zorg en meer, waardoor je een breder scala aan ervaringen op doet.
  2. Dynamische en gevarieerde ervaringen: Als verpleegkundige op een kort verblijf afdeling kom je in aanraking met een diverse groep gasten met uiteenlopende zorgbehoeften. Dit biedt jou de mogelijkheid om je vaardigheden en kennis te verbreden en een brede ervaring op te doen in de zorg.
  3. Snel groeien als zorgprofessional: Werken op een kort verblijf afdeling vergt een flexibele en veerkrachtige aanpak. Je leert snel hoe je kunt inspelen op veranderende behoeften en prioriteiten, waardoor je professioneel kunt groeien en jezelf kunt uitdagen.
  4. Teamwork en samenwerking: Samenwerken met een multidisciplinair team van zorgprofessionals, waaronder Hbo verpleegkundigen, artsen en therapeuten, biedt een stimulerende werkomgeving. Je kunt leren van anderen, kennis delen en gezamenlijk de beste zorg leveren aan onze gasten.

De afdeling Lindemolen Kort Verblijf
De cliënten op de afdeling Lindemolen herstellen en sterken aan na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname of andere situaties waardoor zelfstandig thuis wonen even niet mogelijk is. Samen met de cliënt werken zij aan herstel en het vergroten van de zelfredzaamheid, waarbij de persoonlijke wensen en voorkeuren van de cliënt het vertrekpunt zijn. De afdeling heeft een breed scala aan zorgaspecten voor kort verblijf, met uitzondering van revalidatie. Lindemolen is gevestigd op onze locatie Elisabeth in Breda. Lindemolen vervangt de zorg die Surplus voorheen in Merlinde bood. Meer weten over Lindemolen. Klik hier

Ons aanbod

Over jou

Bij Lindemolen draait het niet alleen op passie, teamwork en werkplezier, maar ook om vaardigheden. Wanneer je op de afdeling Lindemolen werkt, behoren de verpleegtechnische handelingen zeker tot jouw verantwoordelijkheid.

En jouw stressbestendigheid? Op onze dynamische afdeling worden je zenuwen continu op de proef gesteld door onverwachte situaties. Maar hier vinden we juist de uitdaging en de kans om te groeien als afdeling én team.

Daarnaast ben jij in het bezit van:

  • Diploma verpleegkundige niveau 4
  • Geldige BIG registratie

Interesse?

Jij ontvangt

Als verpleegkundige werk je samen met ons zorgteam om de best mogelijke zorg te bieden aan onze cliënten. Bij Surplus zorgen we ook goed voor jou. Hoe? Door jou als individu te zien en te waarderen. We blijven samen ontdekken wat jou uniek maakt en hoe we je kunnen ondersteunen om een gepassioneerde zorgprofessional te zijn én te blijven. Daarnaast:

  • Bieden we je een contract aan voor 24 à 32 uur uur per week voor onbepaalde tijd;
  • Salaris met FWG 45 conform CAO VVT (maximaal €3.754,41 o.b.v. 36 uur);
  • Kun je genieten van fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheid d.m.v. het opleidingsaanbod van Surplus.

Interesse?

Ben jij als verpleegkundige geïnteresseerd om op onze afdeling met Kort Verblijfzorg in Breda te werken? Solliciteer dan op onze vacature.

Recente vacatures

Glorieuxpark

Verpleegkundige – Huize Glorieux

Eindhoven
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verpleegkundige niveau 4

Raamsdonksveer
In overleg