zoekt een

Huishoudelijk ondersteuning

Wij vragen

Vacature: huishoudelijk medewerker omstreken Tilburg
Bij SenseZorg geloven we in het creëren van een sprankelend thuis voor onze cliënten, waarin ze zich op hun gemak voelen en kunnen genieten van hun eigen ruimte. Onze huishoudelijke ondersteuning draagt bij aan het behoud van deze kostbare ervaring. Samen met onze medewerk(st)ers streven we ernaar om een verschil te maken in het leven van onze cliënten door hen te ondersteunen bij het behouden van hun zelfstandigheid en het creëren van een comfortabel en verzorgd thuis.
Wat vragen wij van jou?
- Je voert de schoonmaakwerkzaamheden bij mensen thuis uit
- Met professionaliteit en empathie werk je zelfstandig en in samenspraak met zowel de cliënt als je directe collega’s.
- Je bent meer dan alleen een huishoudelijke hulp, je bent een luisterend oor en denkt in mogelijkheden. We geloven dat een praatje en meedenken een extra dimensie toevoegen aan onze dienstverlening. Deze persoonlijke touch is iets wat we binnen SenseZorg erg belangrijk vinden.
- Je bent je bewust van je signaleringsfunctie. Onze medewerk(st)ers zijn NLP getraind om het welzijn van onze cliënten nauwlettend in de gaten te houden. Eventuele veranderingen in hun situatie worden opgemerkt en gerapporteerd, zodat passende acties ondernomen kunnen worden.

Ons aanbod

Wat bieden wij?
- Jouw mening telt: samen met jou groeien we door!
- Contracturen bepalen we in overleg.
- Er is mogelijkheid van een jaarcontract met intentie tot verlenging, we vragen daarin commitment van alle collega’s zodat we samen aan een sterke toekomst van zowel cliënt als medewerker kunnen werken.
- Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ.
- Werken in de GHO gemeenten (Goirle, Oisterwijk, Hilvarenbeek) en gemeente Waalwijk
- In bezit van een auto

Merk je nu al een onweerstaanbare kriebel in je buik? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, door te bellen of een e-mail te sturen!

Interesse?

Informatie en solliciteren:
Bel of mail naar Désirée Clijsen, operationeel manager van SenseZorg.
Telefoonnummer: 06-52840245
E-mailadres: desireeclijsen@sensezorg.nl
Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt voor externe kandidaten onderdeel uit van de wervings- en selectieprocedure.

Recente vacatures

Prisma

Begeleider Liever in Lierop

Waalwijk
In overleg
Het Laar

Keukenhulp

Tilburg
16 - 24 uur