Ambulant Begeleider Mbo Eindhoven

Wij vragen

Ben jij klaar voor de volgende stap? Meer vrijheid, afwisseling en vooral diepgang met de cliënten? lees dan snel verder en kom gezellig op de koffie!

Wat ga je doen?

Als ambulant begeleider maak jij je in regio Eindoven hard voor de meest kwetsbaren. Onze doelgroep bestaat namelijk uit allerlei bijzondere mensen die het zonder hulp niet redden om zelfstandig te blijven wonen en deel te nemen aan onze maatschappij. Vaak liggen daar psychiatrische en/of verslavingsproblemen aan ten grondslag, maar ze kampen ook geregeld met schulden, justitiële kaders en een laag niveau van woon- of sociale vaardigheden.

Vanuit jouw rol ga je daarom dagelijks op huisbezoek en ondersteun je op verschillende leefgebieden, zoals: woonvaardigheden, financiën, hulp bij opvoeding en allerhande praktische zaken. Je hebt een signalerende functie en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de begeleidingsplannen. Ook lever je input aan de begeleider op hbo-niveau, die verantwoordelijk is voor het opstellen en bijsturen van het begeleidingsplan. In die plannen is veel ruimte voor jouw input en ideeën, dit vormt namelijk de basis voor de zorgtrajecten.

Eindhoven is jou niet onbekend, dit wordt namelijk jouw nieuwe werkomgeving. Hier heeft het ambulante team haar eigen kantoorruimte, waar jij samen met je team onderling kunt sparren en alle administratieve werkzaamheden weg kunt werken. Over die administratieve werkzaamheden gesproken: die kun jij ook prima thuis verrichten! Als ambulant begeleider heb je namelijk regie over je eigen agenda en dus een fijne werk/privébalans.

Dit ben jij

Je bent enthousiast, want deze volgende stap past helemaal bij je. Herken jij jezelf verder ook in het volgende? Mooi, we zien ernaar uit je te ontmoeten.

  • Je hebt een relevante mbo4-opleiding afgerond (Persoonlijk Begeleider, MMZ, MWD, SPW, Verpleegkunde, etc).
  • Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met onze multiproblem doelgroep met o.a. psychiatrische, justitiële en verslavingsachtergronden.
  • Je staat stevig in je schoenen en kunt zelfstandig én in teamverband werken.

Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit.

Ons aanbod

Werken bij het Leger des Heils is meer dan alleen goede arbeidsvoorwaarden, je bent van grote betekenis voor de deelnemers en maakt een daadwerkelijk verschil in hun leven. Werk waar je trots op mag zijn. Jij zorgt voor de deelnemers, wij zorgen voor jou en daar zetten wij graag het volgende tegenover:

  • Een contract voor 28-32 uur per week.
  • Een overeenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast contract.
  • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 6 van de cao Sociaal Werk (€ 2.644 tot 3.710,- o.b.v. 36 uur).
  • Een Individueel Keuzebudget (incl. 13e maand en vakantiegeld), loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid), een prima mobiliteitsregeling en een goede pensioenregeling.

Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers heel belangrijk. We zullen je dan ook stimuleren om te blijven leren. Dit kan bijvoorbeeld door de trainingen die wij aanbieden via onze Leger des Heils Academie. De eerste drie jaar dat je bij ons werkt, nemen we jou mee in een traject waarin jouw deskundigheid nog meer zal worden bevorderd. We zullen je uitdagen om nieuwe dingen te proberen. Een foutje? Die mag je gewoon maken. Leren op je werkplek: zodat jij én wij er beter van worden.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl.

Zo begeleidt ons ambulante team in Eindhoven de meest kwetsbare mensen in onze regio, die vanuit een dak- en thuisloze situatie een eigen woning toegewezen hebben gekregen, maar ook te maken hebben met complexe problematiek op het gebied van verslaving en/of psychiatrie.

Interesse?

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaten hebben gevonden, dus wacht niet te lang met reageren. Je kunt reageren via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures . Eerst meer weten? Bel dan met Richard Clijsen (afdelingsmanager ambulant Eindhoven) via 06 – 25765908. Meer weten over de procedure? Bel dan met Kenneth Ottenhoff (recruiter) via 06 – 15162110.

We zien ernaar uit je te ontmoeten en nodigen je graag uit voor een (digitaal) kopje koffie.

Recente vacatures

Nobel Zorg BV

Ambulant Begeleider m/v

Eindhoven
In overleg
IMW regio Tilburg

Budgetbeheerder

Tilburg
Parttime / Fulltime
Spring Jeugdprofessionals

Jeugdprofessional Straathoekwerk

Roosendaal
Parttime / Fulltime