CCU-verpleegkundige in opleiding

Wij vragen

CCU verpleegkundige in opleiding | CCU | 32 tot 36 uur per week | Roosendaal

Ben jij de ambitieuze verpleegkundige die wij zoeken die zich wil laten opleiden tot CCU-verpleegkundige? Als CCU-verpleegkundige in opleiding ontwikkel jij je tot een brede professional die patiënten met ernstige aandoening optimaal begeleidt. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken met de nieuwste innovaties

We hebben twaalf IC bedden op onze locatie in Bergen op Zoom. In Roosendaal is er een gecombineerde IC/ CCU afdeling met negen bedden. Jij gaat aan de slag op de IC/ CCU afdeling in Roosendaal om een zo breed mogelijk pakket aan werkzaamheden te kunnen ervaren. In de breed inzetbare eenpersoonskamers leer jij hoe je, met state-of-the-art apparatuur en deskundige begeleiding, jouw patiënten de zorg kunt bieden die ze nodig hebben.

We dagen jou elke dag uit

Jouw functie als CCU verpleegkundige in opleiding is uitdagend en tegelijkertijd leerzaam. Niet alleen omdat je met patiënten met een complexe zorgvraag werkt, maar ook omdat jij actief mee mag denken over verbeteringen voor onze patiënt. Jij bewaakt de voortgang van de gezondheid van deze patiënten en geeft hen de zorg die ze nodig hebben. De theoretische kennis die je leert pas je direct toe in de praktijk. Zo draag jij op een innovatieve manier bij aan de zorg van de toekomst.

Je start eerst met een voorwerkperiode van maximaal 3 maanden, waarin je kennis maakt met de afdeling en de zorg die geleverd wordt. Na een succesvolle afronding van deze periode start je met de opleiding bij het Albeda college in Rotterdam.

Wij bouwen op jouw enthousiasme en expertise

 • Jij hebt een diploma als verpleegkundige;
 • Je hebt één jaar ervaring als verpleegkundige op een verpleegafdeling in een ziekenhuis;
 • Je beschikt over een BIG registratie;
 • Je hebt oog voor patiënten én hebt interesse in techniek;
 • Je kunt zorg goed coördineren en bent stressbestendig.

Maar nog veel belangijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk.

Ons aanbod

Waar je het voor doet?

 • Gedurende de opleiding loop je in principe door in je huidige schaal als verpleegkundige (max FWG 50). Na afronding van de opleiding geldt FWG 50;
 • Je krijgt een leer-/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding en na afronding van de opleiding een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als CCU verpleegkundige. Voor interne kandidaten geldt een terugkeergarantie als verpleegkundige bij het niet behalen van de opleiding;
 • Je valt onder CAO ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;
 • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
 • Voldoende vakantiedagen en flexibiliteit voor de juiste werk-privé balans;
 • Andere flexibele arbeidsvoorwaarden zoals het Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness, aanschaf van een laptop en Benefits at Work waarbij je korting kan krijgen in winkels, uitjes en op vakanties.

Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Interesse?

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure.

Wil je meer weten, neem dan contact op met naam Johan van Dongen Teamleider IC/CCU. Via 06-82009525 of Joyce van den Dungen, Teamleider IC/CCU. via 06-12 41 98 04.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje op internet.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.

Recente vacatures

Valkenhof

BBL-opleidingsplaats Verzorgende

Valkenswaard
24 - 32 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

HBO Stagiaire Sportkunde - Maashorst Reek

Reek
24 - 32 uur