zoekt een

IT Support Engineer

Wij vragen

Wij zijn voor de afdeling ICT op zoek naar jou! Je komt bij ons terecht in een gezellig, klein team van betrokken professionals met hart voor de zaak én de gebruiker. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat iedereen gemakkelijk werkt op hun moderne, betrouwbare en stabiele apparatuur. Wij vinden zelf dat we vooruitstrevend zijn binnen de zorgsector. Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen als IT Support Engineer?

Je neemt telefoontjes met ICT-vragen van collega’s aan en verzorgt de registratie en afhandeling ervan. Je helpt collega’s die op de afdeling binnenlopen met vragen of storingen, en helpt collega’s op de werkplek op het hoofdkantoor aan de Zuiderkruisweg of op één van de locaties in Tilburg en omgeving. Je bent sociaal en denkt in oplossingen in plaats van problemen. Kortom, je bent een echte duizendpoot! Uiteraard wordt je goed ingewerkt door een ervaren collega.

Daarnaast hou je jezelf bezig met netwerk- en systeembeheer. Meedenken wordt gewaardeerd, jij brengt ons verder richting 2024 en verder. Je hebt een voorliefde voor IT in de breedste zin van het woord: je hebt kennis van het zakelijke Microsoft (cloud-) platform maar ook van smartphones en Windows 10/11. Security vind je een interessant onderwerp. En misschien weet je al iets van NEN-7510, maar het is geen must.

Je bent iemand die zich snel zaken eigen maakt en werkt graag samen. Je bent zelfstandig en staat bij ICT-calamiteiten je mannetje. Je bent van onschatbare waarde voor ons team!

In wat voor team ga je werken?

Je werkt direct samen met vijf collega's. Het saamhorigheidsgevoel is essentieel, we doen het SAMEN. De interne organisatie is onze klant en klant is bij ons koning. Leren doen we iedere dag, allemaal.

Vanuit het ICT-team ben je dagelijks verantwoordelijk voor de ondersteuning van ongeveer 600 professionals en vrijwilligers, verspreid over de regio rondom Tilburg.

Wat heb je nodig?

  • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft cloud diensten zoals Office 365, Azure en InTune, Microsoft frontoffice producten zoals Office en Android producten.
  • Je hebt kennis van netwerktechnologie en telefonie, zowel vast als mobiel.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en een eigen auto. Hiervoor is een regeling vanuit de CAO GGZ van toepassing.

Ons aanbod

  • Je contract omvat 32-36 uur per week en geldt voor een periode van een jaar. We hebben de intentie om je overeenkomst met ons te verlengen.
  • Een balansregeling waarbij je jaarlijks € 500,- kunt inzetten voor extra verlof, extra scholing of als aanvulling op je salaris.
  • De functie is ingeschaald in FWG 45 (€ 2.391 - € 3.787 bruto) bij een fulltime dienstverband). Op 1 januari 2024 vindt een collectieve salarisverhoging van 2% plaats.
  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. Je krijgt o.a. jaarlijks 8% vakantiegeld, een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand).
  • Je hebt recht op een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, collectieve verzekeringen, sportfaciliteiten, een ruim opleidingsaanbod en een werkgeversbijdrage voor het pensioenfonds PFZW.
  • Een open en informele sfeer met heel veel ruimte voor jouw ontwikkeling.

Over werken bij RIBW Brabant

Wij geloven dat een mens vaak veel meer kan dan hij of zij zelf denkt. Onze professionals zijn een bron van inspiratie en motivatie voor anderen. Onze medewerkers en vrijwilligers durven zichzelf te zijn en zien gelijkwaardigheid als hét uitgangspunt in de begeleiding van anderen. Gelijkwaardigheid zie je ook terug op de werkvloer. We gaan informeel met elkaar om en ondersteunen elkaar. We zorgen samen dat iedereen zich veilig kan voelen. Onze medewerkers zetten zich in om cliënten weer mee te laten doen in de samenleving. Zij zijn succesvol wanneer een cliënt zoveel mogelijk op eigen kracht zijn leven naar tevredenheid kan inrichten.

Meer weten over RIBW Brabant? Check www.ribwbrabant.nl of onze socials. Bekijk ook vooral ‘RIBW Brabant: kansrijke werkgever’ op onze Werken bij-pagina als je wil weten wat onze medewerkers hierover zeggen.

Interesse?

Dan wil je vast wat meer weten. Bel of app met Burak Gezginci, jouw nieuwe collega, via 06-46828409, of met de manager bedrijfsvoering, Walter Kruithof, via 06-46748026

https://www.youtube.com/watch?v=wBwbsBe2IAM

Solliciteren

Wij ontvangen graag je motivatiebrief en CV per e-mail: werkenbij@ribwbrabant.nl. Zet er ook even het vacaturenummer bij: 230805. We laten je snel weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

Recente vacatures

IMW regio Tilburg

Ondersteuner ICT

Tilburg
Parttime
Humanitas DMH

Senior IT-Support Engineer (Hybride werken)

Nieuwegein
32 - 36 uur