Vrijwilliger avondopenstelling dagbesteding

dagbesteding Convivio

Convivio Dagbesteding is op zoek naar een gepassioneerde vrijwilliger die zich bij de dagbesteding wil inzetten voor onze avonddeelnemers.

Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor ons team en onze deelnemers. Je maakt het ze aangenamer en comfortabeler en geeft het gevoel dat ze ertoe doen. Vanaf 1 oktober is de dagbesteding ook op maandagavond geopend. We zoeken een vrijwilliger die hierbij kan ondersteunen.

De dagbesteding is een plek waar ouderen met dementie zich veilig voelen. Vanuit de relatie en interactie geven we een zinvolle en menswaardige invulling aan de dag waarbij de regie zoveel mogelijk bij hen wordt gelaten. Vanuit onze kernwaarden houden we deelnemers actief door middel van actieve, creatieve en inspirerende activiteiten. Er is tijdens de avondopenstelling plek voor 15 deelnemers.

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?

Als vrijwilliger bij Convivio ben je er voor de deelnemers van de dagbesteding. Tijdens de avondopenstelling gaan ze samen koken en eten. Je ontvangt de gasten, schenkt ze een kopje koffie in en maakt een praatje met ze. Het is een pre als je ook helpt met het voorbereiden van de maaltijd. Natuurlijk zwaai je de deelnemers ook weer uit als ze met een volle maag en brede glimlach naar huis gaan.

Ben of heb jij:

  • affiniteit met doelgroep
  • betrokken met de medemens
  • positief ingesteld
  • op maandagavond beschikbaar van 15.30 tot ca. 20.00 uur

Als vrijwilliger bij Convivio maak je onderdeel uit van een gezellig team en is een ding zeker: je krijgt van iedereen waardering. Naast de leuke contacten die je opdoet met collega's en deelnemers, ontvang je ook jaarlijks een kerstpakket en ben je welkom op onze personeelsuitjes.

Over Convivio

Convivio is het Latijnse woord voor ‘Genieten van het leven’ en dat is precies waar wij voor staan. We vinden het belangrijk dat ouderen blijven genieten van het leven. Dankzij onze zorg en begeleiding kunnen deelnemers langer in hun eigen omgeving blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent dit dat zij de zorg voor hun geliefde met een gerust hart aan Convivio overdragen zodat ze even tijd voor zichzelf hebben.

Kortom, Convivio is een dagbesteding waarbij inspiratie en verbondenheid centraal staan en waar ouderen met dementie zich veilig voelen. Bij de dagbesteding is dagelijks plek voor twintig deelnemers. Daarnaast biedt Huis Convivio woonruimte aan zeventien bewoners en levert Convivio Thuis ondersteuning aan huis.

Webclip afbeelding

Contact

Elleke Inderfurth
Directeur Convivio Zorg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
PoZoB

Praktijkondersteuner GGZ regio Eindhoven

Veldhoven
20 - 36 uur
Zorgmed Thuis- en Kraamzorg

ZORGMED zoekt een lid Raad van Commissarissen

Eindhoven
0 - 4 uur