zoekt een

Helpende (plus) zorgappartementen Antonius Abt Terheijden | 2023/177

Wij vragen

Stap in een wereld van zorg en betekenis bij woonzorgcentrum Antonius Abt in het hart van Terheijden!

Als Helpende binnen ons warme en veelzijdige team, speel je een cruciale rol in het leveren van zorg met een persoonlijke touch. Hier draait alles om het samenbrengen van wonen, zorg en welzijn in een gezellige en huiselijke sfeer. We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die zich graag inzet om het leven van onze bewoners elke dag een beetje mooier te maken.

Over Antonius Abt:

Woonzorgcentrum Antonius Abt is een bijzondere plek waar zorg en gezelligheid hand in hand gaan. Met een verscheidenheid aan activiteiten en een betrokken team van vrijwilligers, zorgen we ervoor dat elke dag hier speciaal aanvoelt. In Antonius Abt zijn verschillende afdelingen die elk unieke zorgbehoeften vervullen.

Wat je gaat doen:

In deze betekenisvolle rol ben jij de steunpilaar voor onze bewoners. Je creëert een veilige en gezellige omgeving door toezicht te houden op de huiskamer, waar vriendschappen worden gesloten en verhalen worden gedeeld. Je bent als een gastheer/gastvrouw die ervoor zorgt dat iedereen zich thuis voelt. Daarnaast speel je een essentiële rol tijdens de maaltijden en activiteiten. Je begeleidt onze bewoners met aandacht en zorgzaamheid, en je schept een prettige en ondersteunende sfeer. Samen genieten jullie van de maaltijden en creëer je kostbare momenten door boeiende activiteiten te ondernemen. In deze afwisselende functie word je onderdeel van een hecht team dat zich inzet om het leven van onze bewoners elke dag waardevol te maken. Jouw inzet maakt echt het verschil!

Jouw Profiel:

 • Je beschikt over een diploma Helpende niveau 2.( Helpende Plus? Ook welkom!) Als je een Verzorgende (IG) of HBOV student bent met interesse in een begeleidende rol, nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.
 • Je hebt affiniteit met de zorg voor onze bewoners en bent bekend met hun behoeften.
 • Jouw communicatieve en sociale vaardigheden zijn uitstekend.
 • Gastvrijheid zit in jouw natuur en je hebt een oprechte interesse in het levensverhaal van elke cliënt.
 • Verantwoordelijkheid nemen en zowel in teamverband als zelfstandig werken, zijn voor jou vanzelfsprekend.

Ons aanbod

Wat Wij Bieden:

 • Een boeiende rol met een contract van 16 uur per week.
 • Een competitief salaris FWG 25, CAO VVT 20222023 (Helpende plus FWG 30)
 • Geniet van 8% vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering van 8,33% in november.
 • Profiteer van fiscale voordelen voor onder andere aankopen zoals een (elektrische) fiets, laptop, mobiel of fitnessabonnement.
 • Een uitstekende pensioenregeling via Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling in de zorg binnen de Surplus organisatie.

Interesse?

Als Helpende met passie voor zorg en betrokkenheid, ben je bij Antonius Abt op je plek. Laat ons kennismaken met jouw unieke talenten en word onderdeel van ons warme team. Solliciteer vandaag nog en help ons om het leven van onze bewoners elke dag bijzonder te maken!

Recente vacatures

Oktober

Helpende Plus

Bladel
In overleg