zoekt een

Helpende GP afdeling de Raep (Elisabeth Breda) | 2023/176

Wij vragen

Ben jij een zorgzame, energieke en proactieve professional? Voel je de passie om het leven van onze bewoners te verrijken? Dan nodigen wij jou uit om ons team te versterken als Helpende op onze levendige locatie Elisabeth - De Raep. Een plek waar betrokkenheid, kwaliteit en jouw sprankelende persoonlijkheid samenkomen.

Dit ben jij

In deze enerverende rol verwelkomen we een Helpende die de kunst verstaat om anderen te inspireren. Je bent leergierig, gedreven, collega's zien jou als een aanpakker en kunnen rekenen op jouw collegialiteit en kwaliteitsbewustzijn. Je hebt een natuurlijk verantwoordelijkheidsgevoel en je bent bereid die extra stap te zetten voor je teamleden en onze bewoners.

Dit breng je mee

• Je hebt een diploma Helpende op MBO-niveau 2.

• Idealiter heb je werkervaring in een vergelijkbare functie en/of met deze doelgroep.

• Flexibiliteit is jouw kracht: je bent beschikbaar op doordeweekse dagen, in het weekend en op feestdagen.

Dit ga je doen

In deze dynamische rol ga je elke dag het verschil maken voor onze bewoners. Je luistert naar hun verhalen, observeert hun behoeften en biedt zorg op maat. Door je in te leven in hun wereld, ben je in staat om op het juiste moment de juiste zorg te bieden. Je werkt nauw samen met verschillende collega’s en draagt bij aan het welzijn van onze bewoners met gerontopsychiatrische aandoeningen.

Ons aanbod

Dit bieden wij

Deze bijzondere functie bij Surplus geeft jou de kans om zowel je eigen ontwikkeling als die van je collega's te stimuleren. Als een van de grootste werkgevers in de ouderenzorg in de regio Breda, Etten-Leur en Zevenbergen, biedt Surplus diverse mogelijkheden binnen intra- en extramurale zorg en welzijn. Je komt te werken in een team van gepassioneerde collega's, variërend van verpleegkundigen tot helpenden, met een gedeelde passie voor het vak. Samen met hen draag je de verantwoordelijkheid voor de bewoners op afdeling De Raep, een afdeling met 28 cliënten met gerontopsychiatrische aandoeningen op woonzorgcentrum Elisabeth.

• Een contract voor 28 uur per week.

• Een uitdagende en gevarieerde functie in een mensgerichte organisatie.

• Samenwerken in een hecht en gezellig team.

• CAO VVT FWG 25 (max. 2.853,86), met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

• Volop kansen voor professionele ontwikkeling, bijscholing en externe trainingen.

• Toegang tot collectieve zorgverzekering, fitnessvoordelen en het fietsplan bij Surplus.

Interesse?

Verover deze kans!

Heb jij de sprankeling en passie die wij zoeken? Solliciteer dan op deze bijzondere rol als Helpende. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Madelinde Dielissen via 06-48517389. Kom bij ons team en draag bij aan een dynamische en betrokken gemeenschap bij Surplus!

Recente vacatures

Oktober

Helpende Plus

Bladel
In overleg