BBL Verpleegkundige - Regio Noordoost- en Midden Brabant

de Thuiszorg heeft in regio Noordoost- & Midden Brabant opleidingsplekken beschikbaar tot BBL verpleegkundige voor 28 tot 32 uur per week.

Thuiszorg Elde Maasduinen biedt zorg, verpleging en ondersteuning aan alle thuiswonende zorgvragers in de regio. Onze activiteiten zijn gericht op het zolang mogelijk zelfstandig wonen in de eigen woonsituatie. Thuis Zorggroep Elde Maasduinen werkt met kleine zelforganiserende wijkteams, onder regie van een wijkverpleegkundige. Er wordt gewerkt met lange diensten zodat het mogelijk is om binnen de thuiszorg fulltime te werken. De teams werken zo autonoom mogelijk en bieden kwalitatief hoogwaardige zorg. We zijn actief in de volgende plaatsen: Sint-Michielsgestel, Haaren, Vught, Liempde, Boxtel-Breukelen, Boxtel-Centrum, Waalwijk, Kaatsheuvel en Loon op Zand.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen
Sta aan de start van een betekenisvolle carrière als verpleegkundige! Volg een kwalificerende MBO niveau 4 opleiding en ontvang intensieve praktijkbegeleiding op de werkvloer. Hier leer je de verpleegtechnische zorg in de praktijk toepassen volgens het zorgleefplan van onze cliënten. Elke week combineer je jouw praktijkervaring met de theoretische kennis op school, om de volgende dag vol energie terug te keren naar jouw werkplek. Werk samen met ons in Sint-Michielsgestel, Haaren, Vught, Liempde, Boxtel-Breukelen, Boxtel-Centrum PG-team, Waalwijk, Kaatsheuvel en Loon op Zand en bouw aan jouw toekomst! 

Wij vragen
- een vooropleiding verzorgende IG, niveau 3;
- een leergierig, initiatiefrijke houding en goede communicatieve en sociale vaardigheden;
- een dosis doorzettingsvermogen én een positieve instelling;
- een ondernemende teamspeler, met een ruimdenkende blik;
- een flexibele instelling die past binnen de 24 uurs bedrijf met wisselende diensten.

Ons aanbod

Een leerarbeidsovereenkomst van minimaal 28 tot maximaal 32 uur per week, inclusief een lestijdvergoeding. Deze BBL-opleiding en benodigde lesmaterialen worden volledig bekostigd door ZGEM en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33% en er vindt in maart en oktober 2024 een CAO verhoging plaats. Daarnaast ontvang je een laptopvergoeding tot €500,- voor de aanschaf van een laptop naar keuze. Zorggroep Elde heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen. 

Interesse?

Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Lieke Heuvelmans (praktijkopleider) via telefoonnummer 06-51406160 of Corry Persoons (praktijkopleider) via telefoonnummer 0614301930.
Wanneer er algemene vragen verwijzen we graag naar de Q&A over werken en leren op onze werkenbijsite, zie volgende link: https://www.werkenbijzgem.nl/werken-bij/veelgestelde-vragen-bbl-bol

Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv graag via de link: https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/103-214-bbl-verpleegkundige-regio-noordoost-en-midden-brabant
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-214.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

HBO stageplaats multidisciplinair kinderdagverblijf - ...

Maashorst
24 - 32 uur
Pantein

Leerling Verzorgende IG BBL

Uden
16 - 20 uur