zoekt een

Medewerker Flexpool

Wij vragen

Maak het verschil

Als flexkracht begeleid en ondersteun je cliënten in hun dagelijkse bezigheden; je kunt goed de behoeftes van de cliënt inschatten en daar vervolgens op inspelen.

Je gaat voor een vooraf afgesproken periode bij een afdeling werken als begeleider in de primaire cliëntenzorg. Dit is op klinische afdelingen, bij beschermde woonvormen of begeleiding in de ambulante cliëntenzorg. Deze periode-opdrachten worden afgestemd met jou en het zorgteam.

Doordat je steeds weer op andere afdelingen gaat werken, krijg je te maken met veel verschillende cliëntengroepen (vrijwillige status of in gedwongen kader), collega’s en werkwijzen op een afdeling. Dit vraagt van jou als flexkracht dat jij jezelf kunt aanpassen aan het werken in verschillende therapeutische milieus. Jouw enthousiaste en frisse kijk op het werk zal telkens weer een welkome aanvulling van een zorgteam zijn.

Jouw toekomstige werkplek en team

Je hoort bij het flexpool-team, dat bestaat uit veel verschillende medewerkers, ieder met hun eigen reden om als flexkracht te werken. Je zult elkaar zo nu en dan tegenkomen op afdelingen en 2x per jaar hebben we een gezamenlijke bijeenkomst waar verschillende thema’s besproken worden, maar er ook veel ruimte is voor informeel samenzijn met jouw collega’s van de flexpool.

Lekker ''overal en nergens'' werken!

Dan wil jij als verpleegkundig of agogisch begeleider graag flexibel inzetbaar zijn en met veel passie het werk doen waar je voor opgeleid bent; ‘werken met de handen aan het bed’, zonder allerlei papieren rompslomp/”regelgekte”.

Je bent een volwaardig medewerker met een andere twist, die het leuk vindt om steeds weer in andere zorgteams te werken waar langdurige tekorten zijn. Elk zorgteam zal je met een grote glimlach en open armen ontvangen!

Jouw achtergrond

 • Jij bent het visitekaartje van de flexpool.
 • Je gaat een uitdaging niet snel uit de weg.
 • Je kunt makkelijk schakelen in het werken op verschillende afdelingen; daar draai jij je hand niet voor om.
 • Je vindt het juist een positieve uitdaging om een bepaalde periode ‘in te voegen’ bij een zorgteam.
 • Je hebt een proactieve werkhouding, bent zelfstandig en legt makkelijk contact met zowel cliënten, als collega’s.
 • Je bent in het bezit van een diploma op verpleegkundig of agogisch gebied niveau 4, 5 of 6, maar ook met een diploma toegepaste psychologie kun je bij ons terecht.

Ons aanbod

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal FWG 40/45 (afhankelijk van opleiding en ervaring) minimaal €2327 maximaal €3787 op basis van 36 uur.
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan bedrijfsfitness of aan het fietsplan.
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Cafeïne Dealers met je collega’s.

Over GGzE

GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties.

Interesse?

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Maartje Lavrijsen teamleider via telefoonnummer 06-58874883.

Solliciteren

Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 30 september 2023.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Glorieuxpark

Verpleegkundige – Huize Glorieux

Eindhoven
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verpleegkundige niveau 4

Raamsdonksveer
In overleg