zoekt een

Verzorgende IG | PG | locatie Mauritshof

Wij vragen

Werk jij als verzorgende IG graag op een kleinschalige locatie waar mensen wonen met dementie? Lees dan welke kansen en ontwikkelingen er voor jou zijn op onze locatie Maurtishof in Klundert.

Dit ga je doen als verzorgende IG in Klundert

Als verzorgende IG ben je bezig met het bieden van cliëntgerichte verzorging. Je signaleert aandachtspunten, ondersteunt je collega’s en stelt de zorgwensen en -behoeften van je bewoners centraal. Bij Surplus kijk je naar de mens in plaats van de patiënt en levenskwaliteit staat altijd op één.

Jouw werkplek: Mauritshof in Klundert

Mauritshof in Klundert is een eigentijds wooncomplex. Voorzien van 53 huurappartementen. Naast de 53 appartementen, beschikt Mauritshof ook over drie woongroepen. In totaal zijn er 24 kamers beschikbaar, die zijn onderverdeeld in drie woongroepen. Deze kamers zijn beschikt voor mensen met een intensieve zorgvraag ten gevolge van dementie.
We werken volgens de kern van de sociale benadering, waarin we de mens centraal zetten en niet de ziekte. De mens centraal zetten betekent anders kijken en vervolgens anders doen. Dit maakt het een afwisselende en dynamische werkplek. Je komt terecht in een enthousiast en warm team waar “het samen doen” belangrijk is.

Ons aanbod

Over jou

“Pro-actief, initiatiefrijk en een doorzetter”: dat zijn de woorden die jou omschrijven! Als verzorgende IG heb jij écht oog voor het levensverhaal van de bewoner en sta je voor iedereen klaar. Je werkt graag, je bent enthousiast over je vak en je hebt een hart voor de zorg. Daarnaast:

  • Je beschikt over het diploma verzorgende IG niveau 3.

Zo zorgen wij voor jou

  • Werken op een plek waar iedereen voor elkaar klaar staat en een werkgever waar de deur altijd open staat;
  • Een contract voor onbepaalde tijd met inschaling FWG 40 via CAO VVT salaris max 3.254,43 (o.b.v. 36 uur);
  • 32 uur per week werken met zowel dag-, avond- en nachtdiensten;
  • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en meerkeuze arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Interesse?

Ben jij als verzorgende IG enthousiast geworden? Wij nodigen je graag uit om een dagje mee te lopen. Of klik direct op de knop ‘direct solliciteren’. Voor het meelopen, vragen of extra informatie, kun je contact opnemen met Petra de Jong via petra.dejong@surplus.nl of +31620398591.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verzorgende IG - VIN - Tilburg

Tilburg
24 - 28 uur
Neos

Verzorgende IG Bijzondere Doelgroepen

Eindhoven
16 - 32 uur