zoekt een

Vrijwilliger Wandelmaatje voor Yves

Ga jij ook graag samen een wandeling maken?

Maak het verschil
Yves (49 jaar) wil graag wekelijks een flinke wandeling gaan maken op het landgoed van De Grote Beek, maar het liefste niet alleen. Yves heeft de voorkeur om wekelijks op een zaterdag of zondag te gaan wandelen. Lukt dit niet met jouw agenda, dan is een andere dag ook bespreekbaar.

Ben jij diegene die graag wekelijks een uurtje samen wil gaan wandelen, houdt van gezellig kletsen en wellicht nadien nog samen een kop koffie wil drinken?

Dan is Yves op zoek naar jou!

Jouw toekomstige werkplek en team
Afdeling de Beerze is een behandelafdeling met begeleiding op afstand. Dagbesteding en gezonde leefstijl zijn belangrijke pijlers in de behandeling. De cliënten die verblijven op deze afdeling hebben voornamelijk te maken met psychotische stoornissen. Maar ook een combinatie van een psychotische stoornis met persoonlijkheidsproblematiek, autistisme spectrum stoornis en/of middelengebruik (dubbel diagnose) komt voor. Belangrijk op onze afdeling is dat eigen wensen en behoeften van de client als uitgangspunt worden genomen. Er wordt gewerkt aan de individuele doelen en er wordt gestreefd naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid en herstel.

De Kleine Beek, afdeling De Beerze
Grote Beekstraat 28
5626 ND Eindhoven

Je kunt jezelf omschrijven als iemand die:
- Goed kan communiceren en luisteren;
- Openstaat voor feedback en afstemming in de samenwerking;
- Zijn eigen grenzen kent en deze duidelijk aangeeft;
- Positief in het leven staat en met nieuwsgierigheid nieuwe situaties aangaat;
- Begrip en geduld toont voor situaties en emoties;
- Zorgvuldig omgaat met vertrouwelijke informatie;
- In het bezit is van een VOG (verklaring omtrent gedrag) op je 1e werkdag (deze wordt tijdig digitaal voor jou aangevraagd).

Ons aanbod
- De mogelijkheid werkervaring op te doen op een unieke werkplek.
- Leren en ontwikkelen middenin de samenleving met een diversiteit aan cliënten en collega’s.
- Het aantal uren wordt in overleg bepaald. Wij verwachten dat je minstens één dagdeel beschikbaar bent.
- GGzE biedt een vrijwilligersvergoeding van EUR 7,05 (inclusief reiskosten) per gewerkt dagdeel.
- Wij vinden het belangrijk om onze vrijwilligers te waarderen. Dit doen we natuurlijk iedere dag, maar ook jaarlijks met een leuk kerstpakket.
- Deskundigheidsbevordering in de vorm van cursussen en e-learningmodules.
- Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Cafeïne Dealers met je collega’s.

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten, organisaties en natuurlijk onze vrijwilligers.

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Cindy Couwenberg, consulent vrijwilligerswerk, via email: cindy.couwenberg@ggze.nl of telefoonnummer 06 - 58 70 27 89.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag.

Contact

Cindy Couwenberg
Consulente Team Vrijwilligerswerk
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
PoZoB

Praktijkondersteuner GGZ regio Eindhoven

Veldhoven
20 - 36 uur
Zorgmed Thuis- en Kraamzorg

ZORGMED zoekt een lid Raad van Commissarissen

Eindhoven
0 - 4 uur