zoekt een

Begeleider ter vervanging zwangerschapsverlof

Wij vragen

Functieomschrijving

Locatie: Ganzenpad 32-42

Uren: 32 uur

 

Wat je gaat doen

Wil jij een bijdrage leveren aan het levensgeluk van anderen? Ben jij altijd op zoek naar creatieve oplossingen? En zoek je een werkplek waar geen dag hetzelfde is en waar je veel afwisseling hebt in zowel je begeleidende –als zorgtaken? Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zijn wij opzoek naar een Begeleider. Zie je dat zitten? Lees dan vooral verder!

 

Wat je van ons mag verwachten

  • Als Begeleider verdien je conform CAO Gehandicaptenzorg (FWG 35) minimaal € 2.338,- en maximaal € 3.294,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
  • Je ontvangt jaarlijks in december een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Je kan fiscaal vriendelijke producten aanschaffen, denk hierbij aan een (elektrische) fiets, telefoon of tablet. Toch liever voordelig een HelloFresh bestellen of voordelig fitnessen? Ook dat is mogelijk!
  • En wij bieden jou een ruim scholingsaanbod aan, zodat jij jouw vakmanschap kan blijven ontwikkelen.

 

Jouw werkplek

De bewoners zijn ouder en ouder wordend. Ongeveer de helft van de bewoners heeft een licht verstandelijke beperking, met mogelijk bijkomende psychiatrische problematiek. De overige bewoners hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Vier bewoners maken gebruik van een rolstoel en zijn afhankelijk van volledige verzorging. Jouw uitdaging als (Persoonlijk) Begeleider zit vooral in het creatief zoeken naar oplossingen. Met behulp van het dagprogramma bied je ondersteuning bij de zelfredzaamheid van de cliënten. Jouw drijfveer en doelstelling is helpen zorgen dat de bewoners een fijne oude dag hebben, met begeleiding en verzorging waar nodig. Een mooie plek om te bloeien vanuit mensgerichte zorg en onze nieuwe basismethodiek (die we jou uiteraard nog uitleggen).

SOVAK in het kort

Bij SOVAK staat het verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking voorop in alles wat we doen. Dit doen we met 900 medewerkers en 400 vrijwilligers. Elke dag opnieuw bieden we samen de beste ondersteuning aan onze 700 cliënten.

Vereisten

Wie jij bent

Behalve dat jij een fijne collega bent om mee te werken, vinden wij het volgende belangrijk:

  • Je hebt een zorggerelateerd diploma op MBO niveau 3;
  • Je bent zelfstandig, geduldig, en een echte doorzetter met een goede dosis humor;
  • Je weet om te gaan met de diverse zorgvragen en doelen.

 

Wij ontmoeten je graag!

Denk je nu dat ben ik! Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Het is niet nodig om een motivatiebrief toe te voegen, wij leren je graag persoonlijk kennen.

 

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met Peter van der Zwaan, hij vertelt je graag meer over deze vacature. Peter is te bereiken op telefoonnummer: 06-42107506

Interesse?

Wil je meer weten over deze functie

Recente vacatures

BrabantZorg

Consulent Belevingsgerichte Zorg | 20 uur

Oss
16 - 20 uur
Sterk Huis

Jeugd- en Gezinsprofessional op school

Goirle
24 - 36 uur
Jeugdbescherming Brabant

Jeugdbeschermer regio 's-Hertogenbosch

Etten-Leur
32 - 36 uur