zoekt een

Verzorgende IG | Kort Verblijf afdeling

Wij vragen

Wil jij een cruciale rol spelen in de zorg gericht op het korte verblijftraject van cliënten? Kom dan werken op onze afdeling Lindemolen in Breda, een dynamische zorgafdeling. Meer weten over de kansen op deze afdeling? Lees dan verder!

Werken als verzorgende IG op de afdeling Kort Verblijf

De cliënten op de afdeling Lindemolen herstellen en sterken aan na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname of andere situaties waardoor zelfstandig thuis wonen even niet mogelijk is. Samen met de cliënt werken zij aan herstel en het vergroten van de zelfredzaamheid, waarbij de persoonlijke wensen en voorkeuren van de cliënt het vertrekpunt zijn. Als verzorgende IG lever je verzorging, begeleiding en verpleegtechnische handelingen aan onze cliënten.

De afdeling Lindemolen Kort Verblijf
Lindemolen is gevestigd op onze locatie Elisabeth in Breda. De afdeling heeft een breed scala aan zorgaspecten voor kort verblijf, met uitzondering van revalidatiezorg. Lindemolen vervangt de zorg die Surplus voorheen in Merlinde bood. Meer weten over Lindemolen. Klik hier

Ons aanbod

Over jou

Jouw enthousiasme voor het verlenen van goede zorg is aanstekelijk, en je weet uitstekend om te gaan met diversiteit. Ook werk je graag samen met de naasten van de cliënten. Jouw stressbestendigheid? Die wordt getest door de onverwachte opnames die op onze afdeling mogelijk zijn.

Daarnaast:

  • Beschik je over het diploma verzorgende IG niveau 3.

Zo zorgen wij voor jou

Als verzorgende IG werk je samen met ons zorgteam om de best mogelijke zorg te bieden aan onze cliënten en bewoners. Bij Surplus zorgen we ook goed voor jou. Hoe? Door jou als individu te zien en te waarderen. We blijven samen ontdekken wat jou uniek maakt en hoe we je kunnen ondersteunen om een gepassioneerde zorgprofessional te zijn én te blijven. Daarnaast:

  • Bieden we je een contract aan voor 24 uur per week voor onbepaalde tijd;
  • Hanteren we een salaris met FWG 40 conform CAO VV&T (maximaal €3.254,43 op basis van 36 uur);
  • Kun je genieten van fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheid d.m.v. het opleidingsaanbod van Surplus.

Interesse?

Interesse?

Ben jij als verzorgende IG geïnteresseerd om op onze afdeling met Kort Verblijfzorg in Breda te werken? Solliciteer dan op onze vacature.

Solliciteer direct door op de knop “solliciteren” te klikken en je brief en CV toe te voegen. Voor een meeloopervaring, eventuele vragen of extra informatie, neem gerust contact op met zorgmanager Nathasja Baltjes – Tonnet via 0628320870.

Recente vacatures

Meeting Care Thuiszorg

Verzorgende IG

Tilburg
In overleg
Cura Excellent B.V.

Verzorgende IG Thuiszorg

Vught
12 - 32 uur
Joris Zorg

Verzorgende IG voor de nacht

Vessem
0 - 16 uur