zoekt een

Verpleegkundige - Gerontopsychiatrie - 24/32 uur - Archipel Landrijt

Wij vragen

“De mensen die bij ons wonen, hebben psychiatrische klachten zoals stemmingsstoornissen, persoonlijkheids- of psychotische stoornissen, autisme in combinatie met cognitieve stoornissen/ dementie. Het spectrum aan ziektebeelden is breed en de benadering dus ook. Bij de een moet je directief zijn, terwijl de ander gebaad is bij warme zorg. Iemand kan rust nodig hebben of juist beter gestimuleerd worden. Hier is niks van hetzelfde, de dagen niet, de cliënten niet en de behandelingen niet." - Joyce Verzorgende IG, Gerontopsychiatrie.

Werken als Verpleegkundige bij Archipel betekent:

  • Salaris, FWG 45 (Tussen € 2.783,27- € 3.754,41 bruto op basis van 36 uur);
  • Aantal uren is in overleg;
  • Volop ontwikkelmogelijkheden & ruimte voor (bij)scholing (o.a via Goodhabitz);
  • Fijn team met eigen regie;
  • Warme familiesfeer met aandacht en waardering voor elkaar;
  • Doelgroep die bij je past (psychogeriatrie, revalidatie, specialistisch en somatiek);
  • Vernieuwende ouderenzorg #Zorgvernieuwer.

Verpleegkundige bij Gerontopsychiatrie betekent:

Als verpleegkundige op de Gerontopsychiatrie afdeling bewaar jij het overzicht en draag je bij aan een optimaal woon- en leefklimaat. Je stimuleert de bewoners in hun zelfzorg en het zorgleefplan is hierbij leidend. Je staat je mannetje wanneer je te maken krijgt met agressie, verwardheid of ander gedrag van bewoners. Daarnaast weet je op een prettig manier samen te werken met collega's, vrijwilligers en mantelzorgers.

Ons aanbod

Wij zien jouw ambitie!

Werken bij Archipel betekent werken vanuit jouw eigen kracht en met waardering voor jouw persoonlijke kwaliteiten. We willen vooral aansluiten bij wat jíj belangrijk vindt, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Dat gaat verder dan goede arbeidsvoorwaarden. Misschien wil je jouw kennis verdiepen door het volgen van interessante (online) trainingen, wij ondersteunen jou!

Dáárom kiest je voor Archipel

  • Al jarenlang bieden wij verschillende vormen van zorg, wonen en welzijn aan, passend bij de wensen van onze cliënten, in de regio Eindhoven;
  • Wij werken vanuit de overtuiging dat cliënten het gelukkigst zijn wanneer ze zoveel mogelijk eigen regie blijven houden. En zetten ons, samen met de familie van cliënten, in om dit te realiseren;
  • Ook medewerkers krijgen eigen regie, onder andere in de vorm van zelfsturende teams en scholing.

Interesse?

Zie jij jezelf als Verpleegkundige bij Gerontopsychiatrie:

Dan maken wij graag kennis met jou! We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe wij daarbij kunnen aansluiten. We vragen voor deze baan een afgerond diploma Verpleegkundige Enthousiast? Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet. Heb je vragen? Neem contact op met Werving en Selectie via 040-2654822, we gaan graag met je het gesprek aan.

Recente vacatures