Jeugdzorgwerker C/D | Jeugdzorg+ | Gemengde groep De Bariet | 28-36 uur | Deurne

Wij vragen

De Bariet: Unieke uitdaging voor een Jeugdzorgwerker in ons hechte team. Werken met gemengde Jeugdzorg+ groep, jongeren (13-17 jaar) met diverse hulpvragen. Focus op structuur, regels en grenzen. Ervaring met Safe Path methodiek en behandeling vereist. Dynamische werkomgeving waarin groei mogelijk is. Solliciteer nu en maak een verschil!

"De Bariet maakt de Bariet omdat de hulpvragen zo divers zijn dat dat echt een uitdaging is. Omdat welke jongere ook binnenkomt, het altijd een verrassing is wat de hulpvraag is. En de diverse leeftijd, waardoor je de oudere jongeren aan het klaarstomen bent voor het begeleid of zelfstandig wonen, dus naar zelfstandigheid, terwijl je bij de jongsten het 'blije kind' stimuleert." - Jeugdzorgwerker Amal, werkzaam op de Bariet

Wat is de Bariet?

Bij De Bariet hebben we een unieke uitdaging voor jou als Jeugdzorgwerker. We werken met een gemengde Jeugdzorg+ groep, bestaande uit jongeren in de leeftijd van 13 tot 17 jaar. Deze jongeren hebben uiteenlopende hulpvragen, waarmee elke jongere die binnenkomt een verrassende en interessante uitdaging meebrengt. Onze focus ligt op het bieden van structuur, regels, kaders en grenzen.

Hoe is het team van de Bariet?

Met een hecht team van 8 personen, bestaande uit 4 mannen en 4 vrouwen, werken we intensief samen om de jongeren te begeleiden. Samenwerking en communicatie vormen de kern van onze aanpak, omdat we sterk geloven in het belang van verbinding. Binnen ons team staat open en eerlijke communicatie centraal, waarbij feedback geven en ontvangen een integraal onderdeel is. Om de teamband te versterken, organiseren we regelmatig gezamenlijke activiteiten zoals etentjes en jaarlijks een teamdag vol samenwerking en plezier.
Als begeleider neem je actief deel aan tweewekelijkse vergaderingen waarin we casussen bespreken en methodieken evalueren. Daarnaast bieden we ruimte voor intervisie, waarin we kennis en ervaring delen om van elkaar te leren. Binnen het team hebben we diverse aandachtsfunctionarissen, elk met hun eigen verantwoordelijkheidsgebied, zoals financiën, seksualiteit of het organiseren van teamdagen. Het is een pluspunt als je affiniteit hebt met een specifiek onderwerp waarvoor je verantwoordelijkheid kunt nemen.

Wat ga je doen als Jeugdzorgwerker bij de Bariet?

We zoeken een begeleider met stevigheid en ervaring in het werken met complexe doelgroepen. Je bekendheid met de Safe Path methodiek en je geloof in behandeling en verbinding als fundament voor groei zijn essentieel. Als begeleider draag je verantwoordelijkheid voor zowel de behandeling als de dagelijkse structuur van de jongeren. Je hebt ruime ervaring en kunt flexibel omgaan met diverse taken. Naast het bieden van begeleiding en structuur, ben je ook goed in regelen, organiseren, plannen en administratieve taken uitvoeren. We zoeken iemand die niet alleen actie onderneemt, maar ook kritisch reflecteert op de behandeling en gespreksvoering. Ook als nieuwe collega wordt er op jou gerekend. We verwachten dat je zelfstandig handelt en verantwoordelijkheid draagt in deze uitdagende rol.

Spreekt dit jou aan en heb je ervaring met jongeren met diverse hulpvragen? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. Bij De Bariet bieden we een dynamische werkomgeving waarin groei mogelijk is en waar jouw bijdrage het verschil kan maken voor deze jongeren.

Ons aanbod

Wat heb je nodig om als jeugdzorgwerker bij de Bariet te werken?

  • Jij hebt een relevante Mbo- of Hbo-opleiding, zoals SPW 4, Social Work, Pedagogiek, SPH, Toegepaste Psychologie, Creatieve therapie of MWD;
  • Jij bent bekend met methodisch werken bij voorkeur met Safe Path (schematherapie);
  • Jij ben bereid om je te verdiepen in de hulpvragen van onze cliënten en op zoek te gaan naar passende oplossingen voor deze jongeren.

Wat Pactum biedt
Ons uitgangspunt is een langdurig samenwerkingsverband, dat binnen een jaarcontract start met een goed inwerkprogramma en later natuurlijk diverse scholingsmogelijkheden. Binnen Pactum is de CAO Jeugdzorg van toepassing. De functie van Jeugdzorgwerker D is ingeschaald in schaal 7 (max. € 3.555,32) en Jeugdzorgwerker C in schaal 8 (max. €3.862,06) bij een voltijd dienstverband van 36 uur. Natuurlijk komen daar vakantiegeld, ORT en een eindejaarsuitkering bovenop en maak je gebruik van de pensioenregeling van het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?

Meer informatie en solliciteren
Is deze rol je op het lijf geschreven dan horen we graag van je! Maak dan je interesse kenbaar middels een schriftelijke motivatie inclusief CV. Solliciteer middels onderstaande button. De gesprekken zullen op onze locatie in Deurne plaatsvinden.

Meer weten?

  • Voor vragen over deze functie of de organisatie kun je terecht bij Walter Teunissen, Operationeel Manager, via walterteunissen@vigogroep.nl;
  • Voor vragen over de procedure kun je terecht bij de afdeling Recruitment via 0493 – 327 555 of werkenbijpactum@vigogroep.nl t.a.v. Lisanne Timmer. Liever even een appje? Die kun je sturen naar 06 - 21 91 05 42.

Recente vacatures

Pameijer Mozaïk

Jeugdbegeleider

Rotterdam
24 - 32 uur
Jeugdbescherming Brabant

Jeugdbeschermer regio 's-Hertogenbosch

Etten-Leur
32 - 36 uur
Prisma

MST therapeut

Biezenmortel
28 - 32 uur