zoekt een

Basisarts (ANIOS) GGzE

Maak het verschil

Je bent als ANIOS inzetbaar op een afdeling binnen GGzE. De keuze voor de afdeling is -mede- afhankelijk van jouw ervaring en interessegebied. Je diagnosticeert, behandelt en begeleidt zelfstandig cliënten onder supervisie van een psychiater. Het doel van de behandeling is ten alle tijde om zo snel mogelijk de psychische conditie van de cliënt te verbeteren en de cliënt zo optimaal mogelijk te laten functioneren in zijn/haar systeem. Je neemt deel aan de diensten en daarnaast kun je meedoen met de opleidingsmomenten van de AIOS en zo kennis opdoen van veel verschillende disciplines binnen de psychiatrie.

Jouw toekomstige werkplek en team

Binnen GGzE zijn wij op zoek naar een besluitvaardige en enthousiaste ANIOS die zich wil ontwikkelen in -of ervaring opdoen met- de psychiatrie of de combinatie somatiek en psychiatrie. Wij werken met multidisciplinaire teams waarbij er gewerkt wordt volgens het biopsychosociaal model. Je werkt samen met de psychiater en eventueel een AIOS psychiatrie op de afdeling en krijgt supervisie van de psychiater. Werken binnen GGzE is dynamisch, de focus ligt op samenwerking binnen de teams om zodoende tot een goede behandeling voor de cliënt te komen. GGzE is een grote organisatie waar de ANIOS in verschillende settings (Volwassenen-, Kinder & Jeugd-, of Ouderenpsychiatrie) en op verschillende afdelingen (zowel ambulant als klinisch) kan werken. Er wordt tevens veel aan wetenschappelijk onderzoek en innovatie gedaan. Aangezien GGzE een opleidingsinstelling is voor psychiaters is dit een mooie plek om te onderzoeken of de opleiding tot psychiater wat voor je is. Veel ANIOS stromen (bij geschiktheid) dan ook door naar de opleiding.

Jouw achtergrond

Je bent een enthousiaste basisarts (ANIOS), in het bezit van een diploma Geneeskunde en BIG-geregistreerd. Je hebt affiniteit met de psychiatrie en/of een specifieke doelgroep of wenst hierin ervaring op te doen en dingen te leren. Je vindt het belangrijk om goede zorg te leveren aan cliënten binnen de psychiatrie en houdt van samenwerken binnen een multidisciplinair team.

Ons aanbod

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal FWG 65, min €3835 - max €5848 op basis van 36 uur.
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan bedrijfsfitness of aan het fietsplan.
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Cafeïne Dealers met je collega’s.

Over GGzE

GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties.

Interesse?

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met de afdeling Recruitment GGzE via 040-2970575..

Solliciteren

Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

DeSeizoenen

Doktersassistent GHZ, 24 uur, Oploo

Oploo
20 - 24 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Revalidatiearts

Helmond
Parttime
Laverhof

Specialist Ouderengeneeskunde

Schijndel
28 - 32 uur